|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 6:38 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: Новини от страната
Май само Ню Йорк става да можеш да изкараш без кола, за всички други градове си трябва. И то ако живееш точно в ситито, малко да си към периферията и забрави. По сабърбите пък е изключено да се оправи човек без кола.
|
| Сря Авг 24, 2011 9:49 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Абе става става .. ако си милионер и живееш у центро, бях гледал нещо по дискавъри, хвалеха се колко минавлаи през тяхното метро на ден, числото беше адски смешно, сравнено примерно с москва или лондон. В САЩ без кола шанс няма, просто не виждам как ще стане.
|
| Чет Авг 25, 2011 1:27 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Незнам, но по статистика 22% от жителите на Ню Йорк нямат кола, а около 50% я карат само през уикенда  . Аз в тая миризлива дупка НЙ никога не бих живял доброволно, но на много хора явно им харесва  . Аз предпочитам на село, където за да си взема един хляб карам две мили и половина до най-близкия магазин, за сметка на това обаче двора ми е пълен със зайци, катерици и разна друга паплач, а от време на време и по някоя сърна минава  .
|
| Чет Авг 25, 2011 3:09 am |
|
 |
|
ToHu
|
Абе като каза зайци, последно като бях във вегас гледам аз нещо скача по голфкорта, бяло, дългоухо .. гледм и се чудя, заек, ама баш заек, и то тлъст .... не очаквах в тая пустиня да живеят зайци, кой зане от де са се взели, дивите не са бели, поне тия дето съм виждал, не знам дали нарочно са ги разселили .. заешка му работа .. пасе и скача, веднага си го представих как ми скача в тавата, много си падам по заешко.
|
| Чет Авг 25, 2011 8:04 pm |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
Rabbit ли беше или Hare. Че у нас само първото имаме.
|
| Чет Авг 25, 2011 8:32 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Чак ме накара да гледам какво е това hare, rabbit си беше, това другото като магаре бре, заек си беше и то бял, да го и заека ... ще ми влезе той в тавата, мойто двор точно на корта  , ама после някой ша дойде да ме глобява сигурно, между другото в супермаркета имаме заешко, в BG отдавна не се намира лесно, преди имаше на Била но много отдавна не мога никъде да видя.
|
| Чет Авг 25, 2011 9:01 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Ела в Младост на пазара, ще ти покажа къде да си купиш.
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Чет Авг 25, 2011 10:07 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ще дойда, ама годни ли са за ядене, че и бебока ще си хапва.
|
| Пет Авг 26, 2011 11:04 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Естествено - до сутринта са лаели или мяучели около казаните! За скандало около Несебър, ЮНЕСКО и предаването на В.Ахчиева за хотел "Мелницата": Оня ден ходих по ремонти в близкото курортно село и от изненада без малко да се блъсна с колата: абсолютно същият хотел ама с вградена стражева кула вместо истинска вековна вятърна мелница изхвърлена от списъците на ЮНЕСКО. Най-вероятно е било хотел "Замъка" а кулата със сигурност не е на повече от 10г. Гадна мутро-чалгаро-дупедатска сган в БГ, бре! Да им е по-лесно да отпишат мелницата вместо да построят такава и да си мислят, че това ще привлече туриста вместо да му се додрайфа от вандализъм. И реват, че БГ била дестинация за алкохолен туризъм вместо да се радват, че все-още нещо грабва окото на чужденеца...
|
| Нед Авг 28, 2011 4:35 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Кой ще дойде в БГ, никой, освен германци които броят и последната стотинка, имат някакви сантиментални спомени, или просто търсят място където да се напиват до несвяст, да правят каквото искат, и общо взето никой да не им обръща внимание, последните са не само германци. Можеш ли само една прилика да дадеш със Турция, рекламите ни пълна скръб, обслужването пълна скръб, хотелите ни пълна скръб, морето ни не е от най-хубавото .. за какъв хуй да дойдат? Това което се зане за България, евтино, мизерно, гадно обслужване има какво да се пие и ебе ... нормално е да идват тия които идват, само дето вече не сме и толкова евтини. А ако някой иска да види нещо какво ще е то, Несебър... или Созопол .. за старите градове говоря, ми то не е останало нищо, един Румънски дворец верно с хубава градина, но за половината черноморие ходенето до там трае един ден и по пътя няма какво друго да видиш, малко не се връзва. Абе какво да говорим, първо трябва нещата да се регулират, а след това идва по сложната част, маркетинг и реклама, що лъгане трябва да се лъже и маже и бат бойко барабар с всичките му министри не могат да излъжат и замажат та да си сменим репутацията. Може, ама не с груба сила, т.е. не е достатъчно да се наливат пари в реклама и клипове, и като казвам пари нямам в предивд жалките милиони отделяни сега, трябва си истински маркетингови специалисти а не тия тука дето са по милата ни родина, то платените не стават за ниакакъв хуй, па ония държавните чиновници и за путки не стават.
|
| Нед Авг 28, 2011 7:11 pm |
|
 |
|
3aek
|
реклама на икеа, родителя казва : "все още си малка да ходиш на слънчев бряг" и тя започва да беснее но на кухненските мебели нищо им няма та на север вече този курорт е нарицателно за пиянство и разват http://www.youtube.com/watch?v=-yh5I-bwAo4
|
| Вто Авг 30, 2011 9:21 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами ..... така е, страшно е, дори е повече от страшно, пълно с пияни драйфащи деца. Че сме пили на времето сме пили, точно като свине, дори повечко, ама такава малоумщина не е било, строго спазвахме правилото като не можеш да плуваш да не се събличаш, демек пиеш колкото можеш, тия се напиват от втората водка, пият по още 3 и не знаят на кой свят се намират.... ние осве да с ебием с полицаи, цигани и чат пат помежду си нищо лощо не помня да сме правили, а тия не стига че повръщат и драйфат ами и чалга слушат .... само разстрел ги оправя.
|
| Сря Авг 31, 2011 12:18 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Бе днес що никой не е честитил още светлия празник  . А оня ден и 100 г. от рождението на бащицата се бяха навършили  .
|
| Пет Сеп 09, 2011 6:11 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Има още 2 дена, за къде бързаш толкова.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Сеп 09, 2011 6:31 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Какви 2 дена бе - аз говоря за 9-и септември и за Бай Тошо  .
|
| Пет Сеп 09, 2011 8:36 pm |
|
|