Отговори на тема  [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
!!! 
Автор Съобщение
Ранг: Напреднал
Аватар

Мнение 
Нашите леви колкото и да са тъпанари все пак са наши хора и ще ги домързи да протестират :lol: 8)

Вто Юни 14, 2011 2:18 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
абе когато почна патакламата в гърция много от нашите леви тъпанари надаваха глас че гърците са гордо племе и трябва да земаме пример. после обаче нещо млъкнаха, май дори на тях им дойде много.

Сря Юни 15, 2011 7:00 am
Профил
Аватар

Мнение 
А аз пък не мога да разбера що ВСИЧКИ се правите на по-капиталисти и от Рокфелер. Мозъците ли ви промиха или форумът е за едри индустриалци държащи на анонимността си?
Те Големите си играят на политика, икономика и кризички и всичко е да доят нашего брата, да управляват и да натрупат милиарди които и пра...пра внуците им не могат да изхарчат. А аз докато се блъскам за насъщния трябва да им вярвам и да ги подкрепям?!
Обикновените гърци казват: Ние не дължим и няма да платим! И донякъде имат право. Ха да видим сега какво ще направят Големите братя.
Иначе патакламата традиционно бе само в Атина с известни на всички но не и на полицията инициатори, дори в Солун шествието бе мирно.

Върл комунист ще ме направите тука :)

Пет Юни 17, 2011 12:46 am
Профил
Аватар

Мнение 
Е, Бонго ти какво искаш да кажат: виновни сме и ще си платим? :lol:

Пет Юни 17, 2011 11:20 am
Профил

Мнение 
bongo_x2 написа:
Обикновените гърци казват: Ние не дължим и няма да платим! И донякъде имат право.

:)
Прави или не - обикновените хора ще плащат. Няма кой друг. При нас как стана? Нали сме минали и ние по тоя път. Само , че не бяха 500 , а "само" 10 милиарда.

Пет Юни 17, 2011 12:35 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Тая нощ се върнах от разходка в Гърция. Все повече ми се затвърждава мнението, че Гърция е разделена на два народа. Едните по малките градчета и островите - бачкат си хората, тресе ги кризата, не им върви туризма. Ама нормални хора, говориш си с тях, вярно хитрее им погледа, ама нямам проблеми с тях. Не им е леко, ама няма стачки, няма протести - нормални трудови дни, както и преди 2 години, когато бях там за последно.

Обаче другата порода - обитава главно Атина. Или са чиновническа сган на държавна хранилка или са младежи без работа и без особенно мозък в главите (истински последователи на Че Гевара). Нема такава гнусна пасмина. Е те тия са стачкуващите. Тия просто са свикнали да седят и някой да им тъпче на готово в гърлото. Много дълги години това се случваше и тия така са се разглезили, че сега им е адски гадно, че авантата свърши. И понеже нямат и много работа - правят стачки. И така както е криза, горивата им били прекалено скъпи - по магистралата около Атина е як трафик и се кара на заварка - т.е. никакви икономии.

В интерес на истината на 100км от Атина в деня на национална стачка (сряда), аз така и не бях разбрал, че има размирици. Толкоз беше национална де. Видях размириците, чак вечерта докато си пиех бирата и мернах телевизора в кръчмата :) Извън Атина си беше съвсем нормален работен ден. Ама там по селцата и островите, хората си имат работа и проблеми, докато тия изроди в Атина се чудят каква глупост да сътворят.

Точно затова и Бонго от острова, не може да разбере за какво му говорим. Какъв социализъм бе Бонго, тия в Атина не правят социализъм, а анархо-паразитизъм. Лошото е че това е половината от народонаселението на тая държава, и то главно младото такова. В Гърция е време военните да вземат малко нещата под контрол, защото щом младите са им такива катили, то само бой ще ги оправи. Та мисълта ми е, че тия дето стачкуват са точно паразитите и то младите такива. Което автоматически прави излишни всякаки приказки за защита на социални права и прочие леви щуротии. Това са паразити!

Иначе кризата се усеща във всичко де. Нормалните хора им личи, че е тежко. Фермери, хора занимаващи се с туризъм. То те друга икономика нямат (може би и флотата). Кризата там тресе здраво, не по-малко от БГ. Горивата са си скъпи като за техния стандарт, масово са нацвъкали тол такси и всякакви други индиректни плащания, та да съберат някой лев.

Но пък кризата си има и предимства - масово се наблюдават и гъркини с нормални пропорции на задните части :)

Пон Юни 20, 2011 1:02 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
пък кризата си има и предимства - масово се наблюдават и гъркини с нормални пропорции на задните части :)

Чувал се, че повечето гъркини приличали изотзаде на амфори :) , при хамериканските гъркини има нещо вярно, не знам дали е вярно за гръцките гъркини :D

Пон Юни 20, 2011 3:36 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Не е вярно!!! Имат малки дупета!

Прикачени файлове:
ysqoogeflmki.jpg
ysqoogeflmki.jpg [ 12.28 KiB | Прегледано 1503 пъти ]
Пон Юни 20, 2011 3:57 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
Бате Бонго,
таз русалка да не изплиска ваната като се топне до теб?

Чудя се тогава тези с големите дупита на два екрана ли да ги гледаме :?: :)

Пон Юни 20, 2011 4:27 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Те затова наложиха 16:9.

Пон Юни 20, 2011 4:40 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
woody написа:
Те затова наложиха 16:9.

абе като гледам тенденцията 36:9 може би ще успее да опише донякъде местните негърски дипетии , дето се размятат из пейзажа

Пон Юни 20, 2011 4:42 pm
Профил
Аватар

Мнение 
bongo_x2 написа:

Малки, малки, ама колко да са малки ? Какво използваш за ориентир, т.е. с какво ги сравняваш :D

Пон Юни 20, 2011 4:48 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
e kak
http://www.radartutorial.eu/19.kartei/karte910.en.html
поне с това

Пон Юни 20, 2011 4:51 pm
Профил
Аватар

Мнение 
bongo_x2 написа:

Кат' имат що не си ги носят? :D

Пон Юни 20, 2011 5:07 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цецо, твърдиш че аз за толкова години си нямам хабер от това което ти си разбрал от една разходка. Благодаря за високата ти оценка на скромните ми умствени възможности :)

В интерес на истината каката от снимката едва ли е гъркиня но много се хареса на гърчулята. Значи това е нормалното гръцко дупе. Но напоследък все по-често се срещат съвсем нормални мацки и все още това не е резултат от кризата щото колос (б.пр. - гъз) не се маха за година-две. Младежите започнаха по-малко да киснат в кафенетата, по-често да говорят за полезни храни и да пълнят до дупка фитнесите. Наречете го мода или нормалния бунт на младите срещу старите но промяната е положителна.

Пон Юни 20, 2011 8:36 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща