|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 5:30 pm
| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Зейфоде, като ти се марширува се запиши в казармата бе, вместо да чакаш
добрия чичко да набие всички, дето се осмеляват да не са в строя.
Или емигрирай в северна Корея, там все още е режим какъвто ти искаш.
Тук на Бойко няма да му стигнат силиците да направи северна Корея, напразно
чакаш. Не че има нещо друго в тиквата си, просто не са много такива като тебе
дето го искат а останалите ще го набият и разкарат.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Май 24, 2011 8:22 am |
|
 |
|
zaphod
|
защо да се напъвам, 90те преминахме билото, вече отиваме към масово маршируване за твой ужас 
|
| Вто Май 24, 2011 5:24 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Или към арабухава "пролет" като в Либия... дано ти хареса.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Май 24, 2011 5:42 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
Бе ти гледай аз да не се размарширувам, че тогава тежко на мнозина ... Вервай ми! С пленници не си губя времето. Нямам и скрупули - има цел и тя трябва да се унищожи. Просто е ...
|
| Вто Май 24, 2011 9:18 pm |
|
 |
|
egasimus
Ранг: Ориентиран
|
бе к'ви хора сте вие...
|
| Сря Май 25, 2011 4:54 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
кое било? баири много, все ще катерим нещо.
пък има и хора планинари, харесва им да покоряват висини.
|
| Сря Май 25, 2011 5:15 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
http://www.darikfinance.bg/novini/55815 ... 2%FF%E3%E0
Много ми е любопитно обаче кой ще ги наложи тия мерки. Среща ме някаква леличка от общината и ми търси документи. Съответно аз и тегля майната и си продължавам разходката. Какво прави тя? Скача и ме задържа принудително? Проследява ме тайно до вкъщи и ми праща ДАНС и баретите????
Още по смешно е това с 10 те кг. Общинарките ще ходят с кантарчета проверени от Метрологията? Интересно е да се види картинката как общинарка проверява реалните килограми на едричък питбул 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Май 26, 2011 2:42 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
a кучките?
|
| Чет Май 26, 2011 4:58 pm |
|
 |
|
goto
Ранг: Минаващ
|
Това за каишката не го разбирам - направо краката да им вържем. За наморниците съм съгласен. Иначе това, което ме дразни е, че пикаят и серът навсякъде.  [/i]
|
| Чет Май 26, 2011 7:06 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Скоро беше когато в парка спрели един познат да му искат документ за кучето ми, но той пък хамериканец и грам български не отлепва и бързо са се отказали, ама на мен не ми се е случвало, все ми се иска да го видя какво и как ще ми го искат, да почна да им нося и здравните картони ....иначе за наморници има си кучета които са опасни, моето изглежда така ама е толкова тъпо и кротко та няма на къде и не му слагам, то като го хапят гледа умно и му трябват 10 мин да осъзнае какво става
По голям е проблема с уличните, покрйа южния са се нароили пак, преди месец сигурно вече едно се навърташе около бебето, и като понечих да го поразгоня ме гризна по чепика, е то с гризването и шут отнесе ама и дупчица му стана, нали смених гамаши както Рек казва с педерастки обувки, та си мисля ако не бях тогава с майка ми можеше ли това псе да наръфа бебока и съвсем сериозно съм се заканил всичките в района да ги избеся в скоро време, ама ще им ги висна по дърветата да им се порадват и общинарите и защитниците им, па после ако искат да дойдат да ме съдят и вкарват в затвора.
|
| Пет Май 27, 2011 6:17 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
|
| Съб Май 28, 2011 1:31 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Пет Юни 17, 2011 4:31 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Ако е вярно и за бат Били тия пичове са за нобелова награда за хумор!
|
| Пет Юни 17, 2011 8:04 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
|
| Пет Юни 24, 2011 1:59 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Дедо,
от друга страна, ако оставим пристрастията(щото и аз не го долюбвам)
човека е донякъде прав.
Едно време дядо ми е бил и овчар и служител в родната милиция, и амбулантен търговец и магазинер и в колхозите е работил на полето....
т.е. човека е отивал там кудето е имало работа и е работил.
друга част от родата са се преселили от монтана в казанлък заради това, че е имало нужда от работници в заводите на Арсенал.
А сега кой ще мръдне от панелката в Обеля2 някъде в страната ако има работни места?
много малко ще направят това...
всеки седи пие и мрачно псува, че няма кой да му дава пари за без работа.....
п.с. Е , не всеки ама повечето , особенно младите люде в работоспособна възраст
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Юни 24, 2011 2:29 pm |
|
|