| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ако ще събираме пари за АЕЦ Белене може и така да направим, ама за някакви 300$ не знам  .
|
| Пон Май 16, 2011 6:25 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
И за да не продължаваме да чакаме някой да ни свърши работата, предлагам следната процедура:
1. Назначаваме Цецо за ковчежник. Той открива един PayPal акаунт и го обявява тук. Пуска една тема в този раздел, в която обявява този акаунт и периодично ни известява каква е събраната сума.
2. За да не е притеснен, че някой може да го обвини в някаква злоупотреба, предлагам един надзорник (може да съм и аз, ако ми гласувате това доверие).Всеки направил дарение, изпраща копие от платежния документ (в някакъв удобен за него формат) на мейл, обявен от надзорника. Така за сумата имат достоверни данни двама независимо един от друг. Персонално дарените суми остават тайна за форума.
3. Познавам лично както Цецо, така и Рек. Когато приключим кампанията се срещаме тримата и му връчваме сумата (или паролата за акаунта). На всички се обявява общата събрана сума, броя на дарителите и най-голямата дарена сума.
Моля да кажете дали сте съгласни с тази процедура и да предложите минимална сума и срок за кампанията.
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Пон Май 16, 2011 6:44 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Съгласен!
Относно сумите и срока... Минимум няма смисъл да определяме. Колкото-толкова. По-скоро препоръчителна сума и то за форумните богове да се разберем някаква сума да не се чудим...
А срока ще видим, да се надяваме че до седмица ще съберем достатъчно за форума, който не може да се включи по някаква причина ще го включим после на кебапчетата 
|
| Пон Май 16, 2011 7:30 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Чакайте бе хора.  Проблемите от миналото вече отдавна ги няма. Сега мислим дали да ъпгредваме сайта по отношение на функционалност или да го оставим както си е. 
|
| Пон Май 16, 2011 10:49 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
Що никой не споменава за Joomla
1. без пари
2. има го на български
3. може да се вгради и форума вътре
4. има много полезни приложения и те без пари.
5. администраторския панел е супер лесен и управлява всички инсталирани приложения
Рек пробвай нищо не ти пречи
|
| Пон Май 16, 2011 11:00 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Тук такива лоши хора няма. Ще ви изпратим кебапчетата и бирата с куриер... 
|
| Вто Май 17, 2011 1:05 am |
|
 |
|
kiiid
Ранг: Почетен член
|
Добре бе, аз останах с впечатлението че Цецо не иска. То си е разбираемо де - щом пари са намесени винаги има някой крив
Така че по-добре Рек да си отвори пейпала, да постне адреса и да каже какво иска, пък оттам нататък каквото сабя покаже...
|
| Вто Май 17, 2011 2:44 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Че не искам, не искам. Но ще се "прежаля" ако трябва няма проблем.
По големия проблем е, че Рек не иска. Или поне не дава индикации. Незнам защо, просто да каже - толкоз ми струва хостинга, ако искаме още диск - ще струва толкова и т.н. Да ама не. Аз затова се чудя - вие хубаво ще сбирате пари.
Ама така човек като няма таргет си е глупава работа.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Май 17, 2011 8:16 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
_________________ Хайде де!
|
| Сря Май 18, 2011 9:39 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
Писането в джумлата е по-трудно от викито. верно, има повече възможности, но те си вървят и с по-голямата сложност в работата. голата джумла е като гол линукс - можеш да качиш хиляди пакети, ама е трудно да се ориентирай кой е баш за тебе.
форума на джумлата е отвратителен. поне на мен ми действа натоварващо и за четенe и за писане
|
| Сря Май 18, 2011 10:07 am |
|
 |
|
Ники
Ранг: Почетен член
|
Ако е нужно може и като анкета да се направи между няколко възможности за форума.
На мен ми харесва както е в момента и не чувствам никакви неудобства освен търсачката понякога.
|
| Сря Май 18, 2011 10:59 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
Само търсачката да се барне, другото си е ОК - просто, удобно и работи. А по някой лев всеки ще отдели вярвам, така че да се реши какво да се прави и Цецо или Рек да открият един PayPal за да не пълним гушите на банките с преводи!
|
| Сря Май 18, 2011 11:03 pm |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
Абе не е ОК, ама и смяната колкото неща оправи, сигурно други ще забози. Тоест не казвам нито че трябва да се смяня, нито че не трябва (нямам мнение) - само че има грижи, и то дразнещи.
Текущо примерно има грижа с нечетените теми - бях забелязал че ако излеза, всичко се приема за изчетено.
EDIT: Проверих - още си е така криво.
|
| Чет Май 19, 2011 1:17 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
да, има го този проблем. на мен ми се случва 2-3 пъти в година.
|
| Чет Май 19, 2011 9:22 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Да, това за темите и на мен ми прави впечатление. Само че друг ефект се получава при мен - понеже работя на 3 РС-та две в офиса и едно у дома и не се спират(3-те в една мрежа). Понякога форума остава отворен някъде, но като го отворя и на друго РС вече всичко е в "синьо". И за разлика от дедо при мен е почти всеки ден
Ама това не е болка за умиране
Търсачка е трън в петата на всички май. Би било добре да могат да се търсят attachment-и директно по файлово име.
А с пощенски запис не може ли да пращаме парички 
|
| Чет Май 19, 2011 9:30 pm |
|
|