|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 10:41 pm
| Автор |
Съобщение |
|
RFT
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Чет Май 11, 2006 7:53 pm Мнения: 66 Местоположение: 3-ти стопански двор, БГ
|
 За триене
Последна промяна RFT на Вто Май 17, 2011 9:52 pm, променена общо 1 път
|
| Вто Апр 26, 2011 9:07 pm |
|
 |
|
RFT
Регистриран на: Чет Май 11, 2006 7:53 pm Мнения: 66 Местоположение: 3-ти стопански двор, БГ
|
Последна промяна RFT на Вто Май 17, 2011 9:52 pm, променена общо 1 път
|
| Сря Май 04, 2011 6:22 pm |
|
 |
|
relsys
Ранг: Форумен бог
|
Би трябвало да си наясно, че за втора ръка лаптоп няма кой да ти даде повече от 400-500 лв. Особено пък и като има нови Acer за под 700 лв. Освен това е и Refurbished. И не на последно място, най вероятно си дал доста по малко пари за него, от тези за които искаш да го продадеш, пък си го и ползвал. Аман от печалбари. Ама к'во ли се ядосвам, всичко си е типично по български.... Пари се искат за положен труд, никой не е длъжен да ти финансира разходките.
|
| Сря Май 04, 2011 6:51 pm |
|
 |
|
RFT
|
Здравейте,
Много се радвам на мнението ви  Ако имате нещо против относно мнението ми, това което продавам или някаква забележка може да я направите на лично съобщение.
Относно лаптопа пожелавам ви успех с намирането на качествена техника, дано Acer-a ви работи без проблем.
Човек който има и елементарна представа от качестветото на техниката внос от чужбина, тази която си предлага тук и т.н. би си направил елементарни сметки, разходете се до произволен техномагазин или където и да е и погледнете цените.
Поздрави!
EDIT:
ПЪРВИЯТ ЛИНК В ГУГЪЛ:
http://www.intelinet.bg/shopping/product.php?p=2156
|
| Сря Май 04, 2011 7:09 pm |
|
 |
|
relsys
|
Нали си даваш сметка, че тук имаме повече от елементарна представа от техника. Имам 3 Thinkpad-a - от старите, на IBM и 2 Acer-a. Acer-ите са вече 3-4 годишни, и бачкат като пушки. За разлика Т23-то, купено втора ръка и умряло на около третия месец. Е, вярно, изкара един проект, поизкара си парите.
Всъщност...: Продавам си и аз Extensa-та. Цена: 800 EUR. Купих я преди 3 години за под 800 лв., обаче понеже се доказа, че може да изкара толкова време със счупена букса на захранването /от малкия на първата седмица още/ толкова време, новият собственик ще е безкрайно щастлифф. Естествено, имаме и 2 напълно безплатни подаръка в комплекта: + - ова отверка и пинсета, за да можете да си оправите буксата, ако случайно си изключите адаптера..... При поръчка до ДВА часа - безплатна доставка!!!
P.S. Нищо лошо относно Thinkpad. Дори много го харесвам. Но не и Second hand.
|
| Сря Май 04, 2011 8:28 pm |
|
 |
|
RFT
|
Вижте господине, проява на елементарна култура е да изкажете пренебрежението, страсите или какво и да е върху някой лично, а не на обществено място. Този форум е обществено място и това си е откровенна обида.
Какво ви пречеше като видяхте безбожната цена просто да се бяхте подсмихнали и затоврили темата?!
Предполагам, че сте грамотен, интелигентен и образован човек моля ви дръжте се като такъв.
Поздрави!
|
| Сря Май 04, 2011 9:23 pm |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
RFT, това е форум, където мислите и идеите се излагат публично.
Не така стои въпросът с аукционите с тайно наддаване ( примерно ). И ако обявиш стоката си на такъв закрит аукцион, после недей да се сърдиш, че другите не могат да видят залозите при наддаванията.
И обратното ... 
|
| Сря Май 04, 2011 10:13 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12826 Местоположение: София
|
Хубаво де, по тая логика, ако стоката е подарък и сегашният и собственик е платил за нея 0 (нула) лева, като тръгне да я "продава", трябва да даде пари на някой за да я вземе ли?
Стоката има пазарна цена. Колко е платил собственикът и за нея и за колко ще я продаде в последствие е единствено негова работа. Тия които нямат дялово участие във въпросната стока, имат право на мнение относно цената, но само толкова. На който не му харесва, винаги може да посети Технохххххххх и да пазарува оттам. 
|
| Сря Май 04, 2011 11:55 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
С риск да разводня съвсем темата на човека - постъпвате по типично български: уста голяма, мнение безгрешно, и всеки е "най-отворен на тая тема" и "му е най-дълъг (три букви) ". Оставете пазарната икономика да си свърши работата - ако е печалбар ще си го стиска до умиране, ако пък го продаде на търсената цена - значи е по-добър търговец от вас, дето сега подлайвате, че цената му била завишена или машината не струвала. Айде стига с такива лафове в чуждите теми, не ви ли стига да си правите седянка всеки път, когато някой не ползва любимия ви процесор (вечната болна тема тук) ?!
W/e, нямам интерес нито към лаптопа, нито към темата и приемайки, че ще си навлека криви погледи - омръзна ми от такова отношение, а още по-малко във форум, в който се очаква хората да не са с интелект на водопроводна тръба. Като ти не можеш да направиш нещо - недей да плюеш в чуждата паница. Няма да се оправим в наше село.
Поздравления за автора, че все още спазва учтив тон. Ако не друго - поне това заслужава уважение.
|
| Чет Май 05, 2011 12:09 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Ама той _и_ RFT си е крив, като отговаря в обява на такива коментари.
Оставя се обявата и ако някой иска да купи, ще дойде. Моят опит в БГ е, че докато
не смъкна цената наполовина на това, което съм платил за ново нещо, все още в практически нов вид,
продаване няма (не знам дали е така ако човек чака месеци и години, но до месец-два
не става).
Та и аз като head_up да разводня темата с още един призив да не я разводняваме а да му
оставим на човека обявата на мира.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Май 05, 2011 1:00 am |
|
 |
|
relsys
|
Че що да сме я разводнили? Ето сега има вече 2 лаптопа за продаване дори, по-голям избор за крайния клиент. Освен това моят е по-скъп, пък и е Acer, Dell-a в момента е с едни гърди напред, увеличават се шансовете за сделка.
|
| Чет Май 05, 2011 10:18 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12826 Местоположение: София
|
ЕЖК (една жена каза) че си платил по-малко за твоят ноутбук и освен това не бил достатъчно оранжев. Длъжен си да ми го продадеш за 2.95 ойро! Адресът за доставка, на ЛС!
|
| Чет Май 05, 2011 12:23 pm |
|
 |
|
sigkill
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 29, 2007 2:22 pm Мнения: 309 Местоположение: Vratsa
|
Продава се ( таен търг - лични съобщ. ) нова захр. букса жълта за Ейсър , стартова цена 1 лв.
|
| Чет Май 05, 2011 3:47 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Ей, няма мирясване и това е
А бе оставете му на мира обявата на човека, малко ли неща всеки ден гледаме дето
не бихме ги купили и просто ги подминаваме. Не че е неразбираема реакцията де, то човек
я има при почти всяко такова подминаване като му се види нещо прекалено скъпо - ама
май попрекалихме тоя път.
Но пък кой знае, може и да е за добро - може повече хора да видят обявата като има
шум около нея и да се намери и купувач покрай това.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Май 05, 2011 3:54 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
И аз мисля, че е глупаво да спамите на човека обявата. Всеки сам си решава какво и колко.
Който не му утърва - да не купува. И аз мисля, че бензина трябва да е по левче, а бирата по 32ст. Ама това няма особенно значение, нали?
Не е зле модераторите да почистят.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Май 05, 2011 4:02 pm |
|
|