Отговори на тема  [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Много странен двигател 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Брей, тая тема не бях я поглеждал ама то било забавно.

Cold fusion току се намери някой да възкреси темата. Не е непременно измама, един в Oak Ridge
беше просто мерил кофти и видял неща (неутрони, поначало трудни за мерене) под прага на грешката :-) .
Нещо някакъв ацетон беше бълбукал с ултразвуци ли, кво ли. Нищо реално, разбира се.

Бонго, това с куцащото коте след като си чул вой е по-скоро резултат на бой помежду им
и ухапана лапа, не на бамбуковите ти мини :D .
Да ги откажеш да влизат някъде дето физически имат достъп е практически невъзможно,
не и докато не ги накараш някак да решат, че не си струва. Ей тука идва врагът на нашето
розово коте - един бая по-голям черен котор - и го търси да се бият. Жената преди няколко дни
хубаво го стреснала в гръб докато чакал нашия на стълбите и оня побягнал и избягал чак
зад ъгъла.
Не се видя тука ден-два и пак се появи.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Сря Апр 06, 2011 11:48 am
Профил WWW

Мнение 
bongo_x2 да ти кажа сега се сетих как може да се отървеш от котките
почти хуманно , просто трябва им силен стрес един път ако са по-глупави или по-нахални два пъти.
Значи взимаш си валериан ,котките много го обичат действа им като дрога после ги ловиш спокойно
и ги затваряш в предварително приготвена клетка като изтрезнеят им пускаш малко норвежки метъл
до около 90-100 децибела като от време на време им правиш по един студен душ с кофа вода.
Това примерно 2-3 часа и после отваряш вратата на клетката и гледаш как котките се изпаряват
като по анимационните филми.Ако пак се върнат явно са глупави или тъпи и им даваш урок номер две.
Е тва е .

Сря Апр 06, 2011 9:30 pm
Профил

Мнение 
Аз и преди съм ги писал. Който не храни куче, храни котка, който не храни котка, храни мишки, който не храни мишки храни хлебарки. Просто трябва да си вземе едно куче и котката ще си намери дург двор да се разхожда.

Сря Апр 06, 2011 9:53 pm
Профил

Мнение 
Принципно си прав но ако вземат да станат приятели лошо ,освен котки ще има и куче
другия вариант кучето да изяде котките и да си има разправия с комшиите.
Мойте кучета не закачат котките даже некой път ядат от една паница.

Edit:
Забравих че имам две дето ако набарат котка само космите на котката ще останат.

Сря Апр 06, 2011 10:07 pm
Профил
Аватар

Мнение 
pipilica написа:
bongo_x2 да ти кажа сега се сетих как може да се отървеш от котките
почти хуманно , просто трябва им силен стрес един път ако са по-глупави или по-нахални два пъти.
Значи взимаш си валериан ,котките много го обичат действа им като дрога после ги ловиш спокойно
и ги затваряш в предварително приготвена клетка като изтрезнеят им пускаш малко норвежки метъл
до около 90-100 децибела като от време на време им правиш по един студен душ с кофа вода.
Това примерно 2-3 часа и после отваряш вратата на клетката и гледаш как котките се изпаряват
като по анимационните филми.Ако пак се върнат явно са глупави или тъпи и им даваш урок номер две.
Е тва е .

Тия котки са тъпи, нахални и мързеливи като на трета доза валериан.
Колкото за норвежкия метъл съм силно резервиран. Не мисля, че ще е по-хуманно да им го пусна вместо просто да им тегля боя. Освен това миналата година се пробвах по този начин да държа настрана едни плъхове докато им подейства отровата и те се оказаха метъли: намерих 2-3 натръшкани в градинката срещу колоните - явно там е било по-добро стереото. А тези котки не съм ги виждал да си въртят или подхвърлят гъза значи едва ли са чалгаджии.

tgi , тези не се бият помежду си. Дали заради мързела и обилното хранене или заради роднинските връзки не знам. А ефикасността на бамбуковото минно поле е изпитана с годините, стига да е достатъчно гъсто. Доказателство е, че понякога намирам изпочупени а ревовете обикновено са след като подновя "насаждението". Последно ги накиснах в безир да траят повече. Все пак меката пръст е около два квадрата а тези ги мързи дори дупка да си изкопаят - гадост.

А куче за съжаление не мога да си взема по ред причини. Иначе знам как се възпитава дали и коя котка да гони.

Чет Апр 07, 2011 8:27 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11