Отговори на тема  [ 597 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Следваща
Цената на тока??? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Какво чета тука, че вече сте си имали подписан договор за атомна централа с братушките :? . Било станало против волята (или пък точно по неговата воля) на Боко :) .

Сря Апр 06, 2011 3:46 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цирка е пълен. Май ще се окаже, че Трайчо е единствения в БГ елита, който смее да се дърви на Путин. Вероятно скоро ще видим оставката му (на Трайчо де)....

Боко се оказа много мека китка. Няма топки и носи рокля - от едната страна го е застъпил Путин, от другата Уорлик и ЕС. Свил се е завалията в миша дупка и не смее да се покаже. :)

Развитието на процеса, най-вероятнп ще е следното ( за съжаление) - Трайков подава оставка, лятото Боко подписва окончателно с руснаците за каквто те кажат цена (която ние никога няма да разберем) с оправданието, че това му е наследен договор от предишните.... Съответно от ЕС и САЩ ще ни зачервят бузите от шамари, спирайки ни всякакви възможни фондове, откривайки наказателни процедури и Шенген и безвизов за САЩ през крив макарон. А е силно вероятно и да ни блокират удължаването на живота на Козлодуй, както и да блокират пускането на Белене (но това няма да попречи парите да бъдат "усвоени").

Така ще сме с двойна контра - ем ще имаме най-скъпата централа на света (ако въобще се заработи някога), хем ще ни накажат от ЕС и САЩ за това.....

Баси като гледам какво мекотело се оказа тоя Боко, направо се чудя как е оцелял в мутренските времена.....

Между другото, ако горната ми прогноза е вярна, Боко може и да не си изкара мандата. Защото той досега имаше славата на слушкащ Запада и те го щадяха. А ако ония го нарочат и почнат да въртят шамари - знаем какво се случи в последните месеци от управлението на тройката.

Сря Апр 06, 2011 4:16 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Ми прогнозата ти е май тая която и аз бих направил.

С уговорката, че не смятам Бойко за по-мекотело от средностатистическия българин, просто е
зависим поне от едните, а може би и от другите дето ги споменаваш (т.е. имат неща, с които го държат - както всеки
друг, когото са пускали в тоя кабинет дето е той сега).

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Сря Апр 06, 2011 5:00 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-a ... 65431?nt=4

А бе, Цецо, тя тая твоя прогноза може още днес да се изпълни :D :D :D

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Сря Апр 06, 2011 5:18 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
че Той седи ли в кабинет въобще?

Сря Апр 06, 2011 5:20 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Мнение 
моето виждане е, че като мутра макар и от висок ранг нещата са се върттели все в БГ и затова там е бил доста по свободен и е можел да го играе по твърдо.
И ако тогава е можело да го играе твърдо то сега вече не може, защото сега се играе на международно ниво и всичко е ужасно обвързано. Със сигурност едните го държат, а твърде вероятно и другите го натискат. Това е нещо с което нашата зависима от всички държавица няма ресурса да се справи (респективно Боко).
И влизаме в следната ситуация ако построи Белене онези ще откажат да купуват дори и на двойно по ниска цена от пазарната да е (виждал съм го на практика това). Тези го притискат да се построи защото са вкарали МНОГО пари за подготовока.
И това което ще той направи ще е или сам да избяга или ние (народа) под някаква форма да го притиснем да даде оставка и това ще е добре дошло за него.
Затова се е скрил в миша дупка както казваш, Цецо. Просто не знае какво да прави и как да го прави.

п.п. постарал съм се да кажа виждането си с много малко думи.
п.п.2 не защитавам Боко а само изкавам едно виждане натрупало се по темата Белене

Сря Апр 06, 2011 5:33 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Е и ... при всички положение губещия е само един. Пък дали ББ ще се разпише на последната страница или някой друг какво значение има. Глей ся как всички само ще се правят че се натискат.

Сря Апр 06, 2011 5:42 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Току що прочетох, че Боко се скарал на министъра и го заплашил него с уволнение и се застъпил за тоя, дето подписал договора. Май наистина цирка е пълен и народа пак ще гледа умно как ще му изпразнат джобовете за някаква супер скъпа централа. Явно в тая страна има още много за крадене :) .

Сря Апр 06, 2011 5:44 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ми няма за крадене... няма кинти, няма бизнес. всичко е в държавата.
ама финансовите факири правят виртуални пари от въздуха и трупат дълг. нали не трябва да са обезпечени...

не случайно геният дянков се занимава с уж технически въпроси (атомна централа), а икономическия министър изобщо не го вкарват в час.
така стана и със споразумението с лукой - трачйо и зам.министъра представител на държавата в борда на директорите на лукойл научават новината и текста на споразумението от новините.
ако беше мъж с чест трайчо да е хвърлил оставка още преди седмици... ма тарйчо си трае и явно си реди неговите кубчета, в неговата част на детската градина наречена "правителство".
те (децата) не само се мразят, ами не си и говорят. а като седнат на гърнетата след сън, бъркат вътре и всеки маже другарчето си кой с каквото изакал.
после сядат на масата и се смеят един на друг колко смърдят. след 10 мин. вонята престава да се усеща и те почват да си мислят, че се е разсеяла.

на тоя фон оня мургаво-синия почва да реди думи, които биха звучали разумно във всяка друга уста, освен неговата.
гоце с вид на доволна лисица с перушина по устата дава пресконференция: "кой аз ли? не съм влизал в курника".
другите заглъхнаха, дори янето.

на тоя фон почвам да се притеснявам за изхода от икономическата криза в българия.
летище софия щяли да го дават на концесия - нуждаело се от модернизация. какво толкова ще му модернизират - нали беше по-по-най, пък и тамън го завършиха падналия таван.
ако стане - тимаджиите ще си го ползват само за тяхната "авиокомпания".

и може да изберем за изход от кризата я букурещ, я белград.

Сря Апр 06, 2011 8:27 pm
Профил

Мнение 
И в цялата тая суматоха стана ли ясно, кой ще е инвеститорът? Щото , ако инвеститорът и изпълнителят е един и същ, то за какъв инвеститорски контрол ще може да се говори?

Сря Апр 06, 2011 10:01 pm
Профил
Аватар

Мнение 
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/04/06/1071430_98_abonati_na_eon_vuv_varna_poluchiha_smetki_za_po_nad/

Сря Апр 06, 2011 10:39 pm
Профил

Мнение 
Абе грешка грешка, ама още 100-на такива сметки ией ги на ЕОН с техен АЕЦ :)

Изобщо веч ене ми дреме кой какво казва и прави, аз отдавна съм казал че единственото спасение на тази държава е да случи на съвестен диктатор, а всички политици настоящи и минали да се обесят на площада, ей там пред народното събрание, за назидание на всички следващи.
Конкретно за АЕЦ-а аз съм с две ръце за, парите щя бъдат откраднати и усвоени, по добре за АЕЦ от колкото за спортна зала, модернизация на линията софия -бургас, метро което никой не позлва и един куп още безсмислени инвестиции .... и метрото бих затворил на мига, ама тука много няма да се съгласят с мене.

Сря Апр 06, 2011 10:59 pm
Профил
Аватар

Мнение 
абе ако централата я направят като метрото или като магистрала 'люлин' http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1185575&page=52
по-добре наистина да няма централа.

ако се беше случило по време на ТЖ, в белене щеше да има ... цяло ново крило в затвора. голяяямо крило.

Сря Апр 06, 2011 11:08 pm
Профил
Аватар

Мнение 
:D
Изображение

Сря Апр 06, 2011 11:27 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ToHu написа:
и метрото бих затворил на мига, ама тука много няма да се съгласят с мене.

Е да го еба с извинение, ама какъв пък довод срещу метрото ще намериш, че ми стана много интересно.

За София това според мен е единствения нормално работещ градски транспорт. Топло, чисто, бързо. Аз напоследък нещо съвсем дебил станах и от колата не слизам, ама по едно време ми беше писнало от трафика и си се возех - е па то си е кеф. Нищо общо с наземния транспорт.

Аз ако съм кмет на София бих теглил няколко млрд. заем и бих я надупчил отдолу цялата. Това е единствената смислена инвестиция в тоя лайнарник.

Чет Апр 07, 2011 8:26 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 597 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Следваща