Отговори на тема  [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Много странен двигател 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
zaphod написа:
другото което съм забелязал - поражението е много силно локално, през 2005та астмата на село беше поразена само там където е под открито небе, под стряхата на къщата беше здрава. най-много ми прилича на киселинен дъжд, макар че убий ме от къде се взема и защо е толкова рядко, като ТЕЦовете бачкат нонстоп.

По-скоро е било обикновен малък дъждец плюс топлина и листата са гъбясали. От киселинните дъждове страдат преди всичко иглолистните видове. При тях почвата е киселинна (самите дървета я киселеят) и като се добави малко външна киселина им става критично. Все пак киселинните дъждове не са толкова силни, че да правят дупки в листата. :)

Пет Апр 01, 2011 9:07 am
Профил

Мнение 
pipilica написа:
.....и изведнъж се явява некакъв сулю с откритие което е реално и има реална опастност да ви
намалеят драстично печалбите какво ще направите да си запазите печалбата.
Дали нема да отделите по някой милион да го ликвидирате културно а?
Аз лично бих го покрил с повече от 2 метра земя......

да бе тия сулювци са се скъсали да откриват.... няколко века вече "изобретатели" работят, как нищо до сега не излезе работещо, поне едно което да не е измама?
пък ти за това никога няма да имаш милиони, щотото мислиш как да си убиеш златната кокошка, тия с милиардите за това ги имат щото ден и нощ мислят за още нещо печелившо в което да инвестират за да печелят още повече, така че ако излезе нещо такова първите които ще се изтрепят са милиардерите - кой първи да го пусне в масовия пазар
просто това дето го говориш се тиражира от измамниците и е за заблуда на баламите.... видиш ли бъркам се в бизнеса на милиардерите, голяма работа съм

Пет Апр 01, 2011 9:14 am
Профил

Мнение 
zaphod написа:
Цитат:
Просто човечеството не е дорасло за да решава проблемите си.

Като се замислите освен техническия прогрес в последните да кажем 4000-5000 години има ли друг прогрес?

Все още хората водат войни за щяло и не щяло. Всеки мисли той да е добре пък на другите кво им е - не му пука.

хахах, такава хуманитарщина отдавна не се беше изливала в тоя клуб :)
как да няма прогрес бе таранкоолу, норвежците примерно са много напреде, постигнали са идеалното общество направо :) е, някой от вас да знае как звучи норвежкия език? да е гледал норвежки филм, да е слушал норвежка музика?

Стига бе, норвежкият метъл е класика. Леко се е поразминал с хуманитарщината обаче :D
http://www.youtube.com/watch?v=sOOebk_dKFo

Пет Апр 01, 2011 10:09 am
Профил
Аватар

Мнение 
sthx написа:
... Все пак киселинните дъждове не са толкова силни, че да правят дупки в листата. :)

Зависи от киселината. Тази прави дупки в кайсиите, че в листата ли?! Реколтата се проваля и то не от старите познати вируси а в края на август половината листа вече са опадали а другата половина вече не са листа. За справка: в предната къща хазаинът засади кайсийка много приличаща на българските и тук листата и пожълтяваха след Нова година. Затова въпреки засенчването се разви добре и на четвъртата година даде повече плод отколкото можем да изядем.
И другите растения си патят от дъждовете но в по-малка степен. Листата на кайсиите са по-нежни - не случайно домашните птици лудеят по тях.
А доматите поне в моя край страдат от нещо гъбично за което в БГ няма лекарство (?!) и тук съм го виждал но с две пръскания се отстраняваше. Не си спомням с какво, отдавна не съм на село, тогава просто носех поразените листа в магазина и собственикът ми даваше лекарствата - винаги ефикасни.

Кефи ме темата за вечни двигатели: от земеделие до норвежки метъл :supz:

Пет Апр 01, 2011 7:37 pm
Профил

Мнение 
Абе за друго не знам ама ако има повече които слушат IMMORTAL ще има по малко които да мислят глупости .... айде може и на нещо по-леко, мотърхед, метлиса па може и нещо малко по като тиамат или кенибъл, важното да не е шекира или спайс гърлс ;) http://www.cannibalcorpse.net/ чуйте това дето е на началната страница, с такваз жица кви вечни двигатели стават .....

Пет Апр 01, 2011 8:27 pm
Профил

Мнение 
Е тва е ква тема се разви супер .

Пет Апр 01, 2011 8:43 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Мнение 
Да бе, темата стана много приятна... :D А в станицата на кенибъл не бях влизал от доста годинки - от времето на Крис Барнс! :)

Пет Апр 01, 2011 8:56 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Канибалите ги бях забравил но още утре ще ги пусна на тенекеджиите които прекаляват напоследък. Лошото е, че не видях албум в съпровод на симфоничен оркестър :cry:

А темата изобщо не е пълна: не сме говорили за жени. Какво ще кажете за любимото ми бразилско ангелче Viviane Castro ?

Прикачени файлове:
Viviane Castro, 25 anni, ha lasciato senza fiato il pubblico del sambodromo di Rio de Janeiro7.jpg
Viviane Castro, 25 anni, ha lasciato senza fiato il pubblico del sambodromo di Rio de Janeiro7.jpg [ 35.81 KiB | Прегледано 1450 пъти ]
Пет Апр 01, 2011 10:06 pm
Профил

Мнение 
Мале или снимката е много кофти или каката е кофти.
Друго си е кака Лара къв поглед вади

Прикачени файлове:
images.jpg
images.jpg [ 8.12 KiB | Прегледано 1611 пъти ]
Пет Апр 01, 2011 10:37 pm
Профил

Мнение 
Зейфод,приемаш или отказваш поканата.
Или чакаш да се стопли времето че да седнем в беседката на домашна салатка и ....

Пет Апр 01, 2011 10:58 pm
Профил
Аватар

Мнение 
що пеят на американски като е норвежки метъл?

Пет Апр 01, 2011 11:01 pm
Профил

Мнение 
Щото ако пеят на норвежски няма да разбереш текста .

Пет Апр 01, 2011 11:07 pm
Профил
Аватар

Мнение 
pipilica написа:
Мале или снимката е много кофти или каката е кофти.
Друго си е кака Лара къв поглед вади

Ама тя само в устните има повече силикон отколкото Виви по цялото тяло. Пък аз си падам по по-долните "очи" :)
Иначе снимката е кофти щото е дърпана от телевизията и не от мен. Нати една по-добра, скоро ще я изтрия щото вече съм я пущал някъде из форума...

Прикачени файлове:
Vivi Castro.jpg
Vivi Castro.jpg [ 295.05 KiB | Прегледано 1446 пъти ]
Пет Апр 01, 2011 11:15 pm
Профил

Мнение 
Не знам дали не е време някой от модераторите да наложи цензура. :vom: :vom: :vom: :vom:

А темата е в раздел "Електроника, електротехника..."

Съб Апр 02, 2011 12:26 am
Профил

Мнение 
добре бе, dan, какво не й харесваш на жената!? :P Пък и все пак това е бонго, той ако не украси някоя тема с хубава кака - няма кой :lol:

Съб Апр 02, 2011 1:34 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща