Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Като начало 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Като начало
Има ли нужда от цял сайт, или само форуми са достатъчни?

Съб Сеп 25, 2004 1:17 pm
Профил
Ранг: Минаващ

Мнение 
Ами доколкото четох във форума на dir.bg, идеята беше по-скоро за сайт с доста схемички и всякаква информация за микроконтролери. Аз бих могъл да кача няколко гигабайта подобна информация, ако естествено има интерес. Част от нея, която се отнасяше до PIC-овете, вече я прехвърлих (чрез форумец) на български сайт. От друга страна, ясно си е, че е един форум иска значително по-малко ресурси (дисковото пространство е стотинки, но най-вече Интернет трафик), отколкото един пълноценен сайт с голяма библиотека за точене.

Съб Сеп 25, 2004 8:00 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Значи, личното ми мнение е, че не е добре библиотеката (ако ще я има), да е разводнена с гигабайти нужна и ненужна информация. Моето желание е всяка информационна единица в библиотеката да е съпроводена със заглавие и кратко описание на български. По този начин човек ще може да намира точно това, което иска.

Съб Сеп 25, 2004 8:53 pm
Профил

Мнение Библиотека
Напълно съм съгласен! В това отношение, библиотеката на eServiceInfo може да служи за поука - доста неща имат, но всяко е нарязано на по 10 парчета поради лимит на файловете и няма никакви описания. За мен лично тази библиотека е безполезна, а жалкото е, че не трябват твърде много усилия за да стане доста прилична. По-добре по-малко неща, по-специализирани и по-добре описани и подредени. В тази връзка, личната ми библиотека (електронни схеми и книги) е сравнително прилично подредена и без особени "излишъци", като естествено нямам нищо против администратора да я поокастри и подреди допълнително. Във всеки случай нямах предвид (по-горе), че мога да кача няколко гигабайта с Program Files...

Нед Сеп 26, 2004 2:09 am
Профил
Аватар

Мнение 
Освен всичко, трябва да се съобразяваме с факта, че все пак дисковото пространство ни е ограничено. :roll: Днес ще приведа форумите в завършен вид, утре ще се занимая със самия сайт/библиотека.

Нед Сеп 26, 2004 12:38 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]