|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 7:53 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Търся "гофриран" маркуч - като за прахосмукачка -
| Автор |
Съобщение |
|
juzisound
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Май 27, 2006 12:37 pm Мнения: 647 Местоположение: с. Згалево
|
 Търся "гофриран" маркуч - като за прахосмукачка -
Трябва ми следния маркуч или там както се казва.
Трябва да представлява нещо като маркуча за прахосмукачка или по-точно нещо като това на сламките дето ги продават със сокчетата - за мястото дето се сгъва става въпрос - едно такова набръчкано.
Трябва ми размер от 3 до 5 мм. Идеята е това да може да стои само във формата в която го сгънеш. Може и да е по тънко де - даму сложа вътре тел за арматура - ама ако може само да стои ще е най-добре.
Някой виждал ли е подобно нещо.
Търсил съм доста из eBay и по разни магазини за пневматика - ама нищо не намирам. То и не съм сигурен как се казва де...
|
| Пет Окт 15, 2010 12:08 pm |
|
 |
|
Cekins
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
А по магазините за ел. материали търсил ли си? За такова дето да седи само едва ли, ама за другото няма начин да няма. 3 мм. малко зар ама за 5 и нагоре има.
|
| Пет Окт 15, 2010 2:02 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
В Бриколаж съм виждал точно такива, но не стоят във формата, в която ги оставиш.
|
| Пет Окт 15, 2010 2:13 pm |
|
 |
|
radolin
|
Не знам дали те разбирам правилно, ама има такива маркучи, дето си запазват формата след огъване. Ползват се често да пускат охлаждаща течност по разни стругове и фрези. Фирмата производител се казва Loc-Line. Имат представителство в България, май в Пловдив беше, ама с помощта на гугъл ще го откриеш.
|
| Пет Окт 15, 2010 10:29 pm |
|
 |
|
dumfree
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Пет Юли 01, 2005 10:46 pm Мнения: 229 Местоположение: Гложене/София
|
Незнам за какви количества и дължини става на въпрос, но има разни web камери, които са точно с такова нещо - външен диаметър около 5мм. и стоят в каквото положение ги оставиш.
|
| Съб Окт 16, 2010 7:39 pm |
|
 |
|
juzisound
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Май 27, 2006 12:37 pm Мнения: 647 Местоположение: с. Згалево
|
Тия Loc-Line ги изкопах. Ще чакам да почне седмицата да се обадя на представителя им в пловдив - да видя има ли нещо да разгледам.
Иначе това с камерите е същото и като на повечето микрофони за слушалки. То си е направо отливка върху кабелите и вътре има и една тел - дето да пази формата при огъване. То нещо подобно правя и аз в момента - ама ми се иска да намеря нещо оригинално.
|
| Съб Окт 16, 2010 9:00 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|