Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Отново онлайн 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Отново онлайн
Сайтът вече е портал, а форумите са част от него. Отели ми се вола докато прехвърля базата и оправя всички порблеми (а проблеми имаше с всичко - кирилицата, БД, датите, превода и т.н.). Извинявам се за неприятното закъснение.
Въпреки положените усилия, има още много да се оправя и да се добавя. Почти всички модули са изключени, но с течение на времето ще ги пускам един по един. Молбата ми е, когато видите нещо нередно и/или развалено да ми съобщавате в тази тема.
От сега нататък ръцете ни са развързани за усъвършенстване и развитие. Идеи приемам всякакви. :)

Нед Ное 07, 2004 11:25 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ААААААА. Току що ти постнах отговор и го нема. Както и да е. Сигурно аз съм объркал нещо с тия грамадни бутони. Много са големи шрифтовете. Не сме слепи, бе. Супер тъпо е така, щото трябва да мааш с мишката като абдал. Ти да нямаш 10 инчов монитор, бе човек. Тури си предишната големина, беше си екстра. Сега виждам ебати ограниченото количество информация, много е куцо.

И направи го молим те, да си гледа бисквитите, тоя сайт, щото ако трябва всеки път да се логвам, да знаеш че почвам да влизам като анонимен.

Пон Ное 08, 2004 10:51 am
Профил ICQ
Ранг: Ориентиран
Аватар

Мнение 
Аз съм на 800х600 и непрекъснато ми се налага да движа екрана на ляво и надясно за да прочета поустовте. Това поле, за структурата на сайта и търсене, в ляво май не е много важно. Ако го махнеш ще се освободи доста място. Или го направи по-тясно.
Разположи полетата така, че да не скролираме настрани.

Иначе новия дизайн е много як :)

Пон Ное 08, 2004 11:41 am
Профил
Аватар

Мнение 
Абе как само наляво-надясно. Аз и нагоре-надолу не искам да мърдам. Абе преди си беше ок като големина, четеше си се добре. А това отляво наистина за какво ми е?

Пон Ное 08, 2004 12:38 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
ААААААА. Току що ти постнах отговор и го нема. Както и да е. Сигурно аз съм объркал нещо с тия грамадни бутони. Много са големи шрифтовете. Не сме слепи, бе. Супер тъпо е така, щото трябва да мааш с мишката като абдал. Ти да нямаш 10 инчов монитор, бе човек. Тури си предишната големина, беше си екстра. Сега виждам ебати ограниченото количество информация, много е куцо.

И направи го молим те, да си гледа бисквитите, тоя сайт, щото ако трябва всеки път да се логвам, да знаеш че почвам да влизам като анонимен.

Всъщност, никога не съм ползвал монитор под 14". Е, може би първият - един цветен, тип CGA, беше 13" но не си спомням вече. :) Шрифта го уголемих, защото в началото имаше оплаквания, че е дребен. Сега пък - голям. Нема угодия. :roll: Добре ще е в следващата версия на phpBB да има индивидуална настройка на големината, щото иначе винаги ще има недоволни. :) Като се прибера в къщи ще го смаля шрифтчето.
По повод бисквитките, аз нямам проблем, гледам, че и другите не се оплакват. Така че ако друг има проблем, нека каже, да не се крие. :)

Пон Ное 08, 2004 6:10 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Mozfet написа:
Аз съм на 800х600 и непрекъснато ми се налага да движа екрана на ляво и надясно за да прочета поустовте. Това поле, за структурата на сайта и търсене, в ляво май не е много важно. Ако го махнеш ще се освободи доста място. Или го направи по-тясно.
Разположи полетата така, че да не скролираме настрани.

Иначе новия дизайн е много як :)

Мерси. :)
Мислех да оставя стария, но се оказа, че го ползват доста сайтове. :? Относно кутиите от дясната страна - за сега там няма нищо важно, но както споменах, постепенно ще добавям модули - за download/upload, разни новини, ресурси и други такива. Все пак цялото главоблъскане беше точно за това - да превърнем сайта в портал.
Относно скрола - аз нямам проблем, но съм на 1280x1024. Ама като го свия, наистина се налага хоризонтален скрол. Довечера ще гледам да го оправя. :)

Пон Ное 08, 2004 6:14 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Гледам, че някои теми са маркирани като "VIP". Какъв е критерият? Щото, ако питаш мен, най-важните теми са тези, в които аз пиша. По същия начин разсъждават и останалите.

Пон Ное 08, 2004 6:47 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Не в верно вип са темите с пикове. 8O

Пон Ное 08, 2004 7:48 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Къде го виждате тоя ВИП? :)

Съжелявам, че още не са оправени шрифтовете, ама вчера се прибрах доста късно и нямаше кога.

Вто Ное 09, 2004 10:40 am
Профил
Аватар

Мнение 
Надявам се така да ви харесва повече :)

Вто Ное 09, 2004 11:04 pm
Профил
Аватар

Мнение BUG Report
Всички новорегистрирани потребители са с дата на регистрация от 1970 година. Ми то тогава още не е имало Интернет!!!

Вто Ное 09, 2004 11:54 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Готово, оправих го. :) Мерси за предупреждението. :)

Сря Ное 10, 2004 1:17 am
Профил
Аватар

Мнение 
бе сега шрифтовете са дребни, ама отстрани на екрана имам по 15% неизползвано пространство. Абе първоначално си беше най-гот. Какво му направи та го омаза така?

Сря Ное 10, 2004 11:24 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Реконструкторе, Реконструкторе!

Що ти трябваше на баир лозе. Луд да станеш, пак няма да им угодиш на тия. И засега атаките са само за размера на шрифта и полетата отстрани. Ами цветовата гама? Ами що няма звук? Ама аз не исках точно ТАКЪВ звук!

Така, както си го направил сайта, се чете ОК. И преди пак се четеше. Функционален е. К'во повече бе, капризи такива! Единственото, което очаквам с нетърпение, това е възможността за upload, ама когато стане, зор не давам.

Сря Ное 10, 2004 12:21 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
При мен пак не в както трябва. Свий полетата 'автор' и 'структура на сайта'. Прекалено са широки и не остава място за самия коментар.
Или сложи структурата на сайта в дясно.

Сря Ное 10, 2004 2:43 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 15 мнения ]