|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:31 pm
Фирми за автоматично насищане на платки
| Автор |
Съобщение |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
липсват и такива, които да правят платки >2 слоя и с дупки <0.4мм едно BGA не можем да сложим като хората заради това 
|
| Нед Авг 07, 2005 9:17 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Няма да повярвате, но в петък сутринта пратих файла на Микрон20 и в Събота на обяд платките бяха при мен. Досега по-бърза реакция несъм виждал - а бяха 18 бр. платки 30х40 мм. - има няма 3 dm2 общо. Направо ме изумиха  . Та го правих това упражнение, щото от многото платкаджийници в Пловдив сега нито една не работи. А що се отнася до високото технологично ниво на платкаджиийниците в БГ - високо им е само нивото ха хвалбите и цените. Ако 0.4мм дупка е висока технология - какво да кажат китайците с 0.08 и също такава писта.
|
| Нед Авг 07, 2005 9:27 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
абе мъчат се хората да се усъвършенстват. ама много бавно, яки кинти трябват. тъпото е, че кинтите ги има - има едни предприсъединителни фондове от ЕС, които са точно за такива неща - безоловни технологии, технологично обновление и т.н.
само че, опираш до вездесъщия 25-годишен "експерт" в министерството на строежите, който почва да ти говори носово като пирински: "това, момче, не се пише на английски така, граматиката ти куца, контекстуално изречението не седи..." и докато си оправиш контекстната граматика - срока е утърван, парите не са усвоени и за следващата година - клъц наполовина.
аз го разбирам така: тези младежи, седейки на такава синекурна работа и получавайки заплати от нашите данъци, е редно да работят в полза на нас - данъкоплатците, и да не ми казават кое как се пишело, ами да вземат и да го напишат те, че да го хареса евро-комисията и да отпусне финансиране.
мечтииииии...
както са мечти и дупки 0.2. аз и на 0.3 съм навит, ама брака е 4 от 10 и то за 4 слоя. иначе по света места, дето ги правят бол - китай, ирландия, германия, унгария, турция. имат и звънене, и ОSP, злато... каквото поискаш.
|
| Нед Авг 07, 2005 10:23 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
...
Последна промяна ¶ на Съб Яну 28, 2012 11:45 am, променена общо 1 път
|
| Пон Авг 08, 2005 6:33 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Аз за язовирите имам друго мнение. АКо ги бяха изпуснали преди дъждовете и беше настанала суша, пък щчхме да ревем що са ги изпуснали. Специално за Тополница е бил на лимита. Следователно човека си е спазил предписанията. А че те са изчислени криво или че не е разаписано какво да се прави при валежни прогнози - вината не е на човека на клапата. Такива хора трябва да действат само по разписание и никаква собствена инициатива. Друг някой не си е свършил работата.
А за Марица. Служил съм в Пловдив. Чистихме и доста пъти коритото. Всеки път беше задръстено с храсти, дървета и тонове домашен боклук - железа, чували с боклук и пр. Е как няма да прелее. Ако коритото на марица е чисто и обработено - тоя дебит няма да и е никакъв проблем. Достатъчно дълбоко и широко е. Но е задръстено. Общинската управа е най-виновна за проблема, но никой няма да и потърси отговорност.
Къде правят 0,4 дупки бе. Това са 16 мила. Какъв е процента брак след това. Аз досега не смея да пусна платка с по малко от 20 мила дупка.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Авг 08, 2005 8:29 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
о, не - аз не съм оптимист за нищо. тая държава няма да я бъде, няма значение кой формално е на върха на пирамидата. нямам идея как може да се оправи вече, дори и след дълго замисляне
да оставиш пловдив без питейна вода... да имаш излишък в бюджета (за коя поредна година?) и да излезе зам. министър на финансиите и да каже: "общините да се оправят, те са много добре в момента". абе, айде да не зачекваме темата, че имам проблем с кръвното
да се надяваме някое земетресение да не друсне...
|
| Пон Авг 08, 2005 8:35 am |
|
 |
|
¶
|
@Цецо, ти си служил в Пловдив 1,5г или най-много 2. Аз живея в Пловдив от 1986г. От 1997г ми се налага да пресичам р.Марица на ден поне по 2 пъти, но никога не съм я виждал да прелива, винаги е била с поне 1,5м. по-ниска водата. И недей да виниш общините, р.Марица се почиства редовно в рамките на града, откакто през зимата на 2000-2001г. имаше опасност от преливане, но тогава водата беше с 1 м по-ниско. Може да поеме 1550 куб. м. вода дебит, ако не можете да си ги представите колко вода е това, представете си го като паралелепипед с размери 3 x 10 x 50 метра вода в секунда. А за да прелива дебита е бил към 1700 куб. м. в секунда, от които около 450-500 куб.м. са идвали от яз. Тополница. Как можеше други 6 язовира, които също се вливат в Горно Тракийската низина, де не прелеят, а тези педерази от яз.Тополница и от яз. Огняново да са спазили правилата ? Как е могло яз.Въча и яз.Кричим да спрат изпускането на вода за около 24 часа, за да може да се поеме дебита от яз.Тополница, като и в Родопите се изсипа порой в същите размери ? Значи тия от останалите язовири ( които се стопанисват от НЕК ) могат да поддържат връзка с метеролозите, а тия от яз. Тополница и яз. Огняново да си барат мъдурите и когато дойде време да понесат отговорност да ми се измъкват като пръдня из гащи.
И за каква суша става дума, след като от началото на м.май 2005г. всички прогнози са за дъждовно лято. Да не би да падат от Марс ?
Така че, хич недей ми защитава Водно Стопанство и Кремиковци, отговорните за трагедията трябва в ПАНДЕЛАТА да отидат и да чукат камъни в някоя кариера доживотно ....
|
| Пон Авг 08, 2005 8:55 am |
|
 |
|
forest_gump
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Сря Окт 13, 2004 11:24 pm Мнения: 500 Местоположение: Стара Загора
|
Явно платките на Пирев станаха форум на другата тема ..., за Престъпното Державно Безхаберие , ... я си представете стопаните на тези язовири да стопанисват копчето за пуск на балистични ракети с ядрени глави, а ми к'во толкоз станало че някоя литнала на някъде... човека на копчето спазил предписанието - предписание няма ! Върви та доказвай кой е крив кой прав , ако не знаете , на прелял азовир - коритото на реката му е криво ! Ако се разчовърка тая работа с предписанията , нищо чудно да излезе че МВФонда не са дали квота да се отпуща водата от язовирите! Някой ще ми даде ли за пример поне една държавна институция която може да вземе самостоятелно решение, да застане зад него и да го отстоява, А? Изключвам НС-то когато си гласуват заплатите!
|
| Вто Авг 09, 2005 10:33 pm |
|
 |
|
¶
|
На www.edaboard.com една китайска фирма се рекламираше, че прави до 22 слойни платки, дупки всякви, покрития каквото душа ти сака. Ето едни други китайци http://www.pcbonline.org/products/pricing.php. , дали са и цените. Защо нашенските фирми си крият ценовите листи ? От конкуренцията ли се крият, от клиентите ли, от данъчните ли ...
|
| Сря Авг 10, 2005 12:44 am |
|
|