Отговори на тема  [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
Бреей каква хубава се оказа тая бира.... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Извартени неща има там, няма как, пиенето е лошо, ще т видят децата, ще почнат да пият, въй , въй ... лош пример, то скоро пак и за целувки ще глобяват, кво да се прави, така е цивилизация, в европа си е по добре в тва отношение.
Аз сега съм на диета, нито бира, ни алкохол, ама в тия жеги ми се допива биричка, ама си калявам волята, иначе напоследък пийвах основно стела, старопрамена нещо често и се мени качетвото, веднъж я пия в парка и ми харесва, веднъж в някакво кръчме и съвсем друга .. не знам ментета ли правят, кофти партида ли случвам .... а за у Пловдив, аз там на джоаната ходя, хубави мръвки, рядко хубави .... ама там под РТЦ не съм ходил май, като бяхме млади по альоша се качвахме ... пусти миталисти ....

Пон Авг 23, 2010 9:35 pm
Профил

Мнение 
¶ написа:
Та не ми се играе на криеница. Ходил съм, то е наливане в други бутилки, криене като мине полицейската кола, с една дума простотия. Иначе може да си пляснеш скарата в почти кой да е парк и да одимиш всичко и никой няма да ти направи забележка, но бутилка бира да отвориш е голям грях :D

е, не ви вдявам на Хамериката - кво й е на бирата та ще е грях, та и от "милицията" да трябва да я криеш? ама може да пробутват макдоналдс на иракчаните?!

Пон Авг 23, 2010 9:41 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Цитат:
Извартени неща има там, няма как, пиенето е лошо, ще т видят децата, ще почнат да пият, въй , въй ... лош пример

ТоНи, това са пак някакви легенди :) . Ето какво пише на страниците на Кук каунти парк дистрикта (по-голямата част от чикаголенд попада в Кук каунти):
http://www.fpdcc.com/tier3.php?content_id=7#faq2
Цитат:
Q: Is alcohol permitted in the FPDCC picnic grove areas?
A: Yes, but some of the forest preserves are alcohol-free. Please see our Picnics page in Recreation for a list of groves that are alcohol-free.

Т.е. няма проблем човек да пие алкохол по парковете - на мен поне до сега за 5 г. никой не ми е направил забележка. Това, което е забранено на много места е да не се ползват стъклени бутилки, защото предполагам много лесно може да се нарани някой с тях ако да кажем стане сбиване. Също така парковете са разделени на поляни с обособени места за пикник и понякога в някои паркове (не всички) има по една или две поляни които са алкохол фри и там не е позволено да се пие. Предполагам (само спекулирам в момента) една от причините може да е ако мюсюлмани искат да си правят пикник да отидат на място, където няма алкохол. Но това е само на малка част от парка и обикновено има сложени табели та човек и без да прави справка в интернет да знае какво може и какво не :) . Аз където съм ходил до сега по паркове, езера и реки никъде не съм видял алкохола да е абсолютно забранен. В стъклени бутилки да, но само толкова. Да не говорим пък, че короната, за която споменах е в стъклени бутилки (от съвсем скоро я има тук в Чикаго и в кутии, но е много по-различна и не ми харесва) и никога до сега полицай не ми е правил забележка заради това, а поне 2-3 пъти са идвали да ни проверяват :) .
ПП. Забравих да допълня, че на всякакви масови мероприятия (спортни, концерти и т.н.) също може да се носи алкохол и да се пие. На някои може и да има забрани, ама аз още не съм бил на такова, а съм бил на мачове по американски футбол, Формула 1, ралита, мотокросове, концерти и т.н. Там ограничението примерно е кулъра да не е по-голем от еди си колко, за да можеш да го сложиш под седалката си. Т.е. ако стане нещо и трябва хората да се изнесат бързо да не им прече на пътеката :) . Даже се сещам на последното рали, дето ходихме преди около месец и половина имаше доста хора, които си бяха окровено и доста сериозно пияни и им трябваше помощ, за да ходят, но въпреки това никой не ги спираше да просължат да пият :D .

Пон Авг 23, 2010 9:48 pm
Профил

Мнение 
Dimitar написа:
Предполагам (само спекулирам в момента) една от причините може да е ако мюсюлмани искат да си правят пикник да отидат на място, където няма алкохол.

Дано не е така, мислех си че Америка си е едно от последните свободни места. Братята мюсулмани ако не им харесва че някой пие нещо около тях да си стоят у дома, какво ще ограничават свободното население.
Между другото месните братя мюсулмани в моя район обичат да употребяват и то редовно, да не говорим за забрана за свинско и.т.н., едно приятелче - вишист с диплом от Иран (5-6 години учи за ходжа там) пробва да зареди магазините им със специално месо обработено по мюсюлманските стандарти - опято преди колене - отказали всичките собственици на магазини. Абе явно ще ги цивилизоваме нашите, вие гонете вашите :lol:

Пон Авг 23, 2010 10:16 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Кой те ограничава бе човек, след като например от 20 поляни в един парк, алкохол може да се пие на да кажем 18 от тях. Къде го видя това ограничение :? . А случайно да си запознат с факта, че ще строят джамия до кота 0 в Манхатън :D ?

Пон Авг 23, 2010 10:25 pm
Профил

Мнение 
А, чу се и по нашите земи :(
Абе днес една полянка, утре две...сега се чудя дали няма и за обратни полянки и да не може да минаваш с жената през тях че е неприлично :D

Пон Авг 23, 2010 10:43 pm
Профил
Аватар

Мнение 
За обратните полянки са специалисти в Калифорния - тук все още държим фронта :D .

Пон Авг 23, 2010 10:44 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Не, бре - тва е щото има шанс да те осъдят, щото видиш ли ги е съблазнила твоята биричка и те взели че се напоркали. Пък по този начин нарушили божите заповеди и т.н. Америка, какво да се прави :)

Пон Авг 23, 2010 10:46 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Cekins написа:
Америка, какво да се прави :)

В Американското право има един термин, известен като frivolous litigation, та не е зле да прочетеш малко какво точно значи :D :
http://en.wikipedia.org/wiki/Frivolous_litigation

Пон Авг 23, 2010 11:05 pm
Профил
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
То и сега се качваме на Альошата да плющим бири (и не само)...
Обаче не ми е хрумвало да лепнем казана насред поляната и да направим шкембе-чорба. Но нищо де, пробвайте и после кажете резултата.

(За бирата от турско - ще ходя нататък и ще докладвам чинно как е положението).

Обаче темата е опасно да се чете сутрин рано... Или вечер късно... Допи ми се бира, а хладилника празен :cry:

Пон Авг 23, 2010 11:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
medeamona написа:
(За бирата от турско - ще ходя нататък и ще докладвам чинно как е положението).

Efes-а им хич не е лош, че и други имат дето са по-добре от вода.

Вто Авг 24, 2010 12:29 am
Профил

Мнение 
medeamona написа:
Обаче темата е опасно да се чете сутрин рано... Или вечер късно... Допи ми се бира, а хладилника празен :cry:

тичай до денонощния, решение винаги има :wink: ей на, ся се връщам от PVC на марица - това ако ми го отнемат - край, ще скачам у дълбоката вода! не стига, че храсталака орязан от едната страна - няма де да я пуснеш да си ходи бирата, ми остава и забрана за употребата й да въведат! ужас! :cry: я си дръжте америката за вас :D

Вто Авг 24, 2010 12:51 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Рек, тази тема си е за затриване! Днес се прибрах пребит като дупе, нямам спомен кога съм заспал. Събудих се в 5 часа че ме човърка нещо, отивам в другата стая - всички компове включени, цял интернет клуб. Раздадох нареждания за приключване и докато чакам се зачетох тук ама за разлика от medeamona хладилникът ми не остава празен...

Вто Авг 24, 2010 6:13 am
Профил
Аватар

Мнение 
Бе не знам какъв проблем са им стъклените бутилки, тъпо е, че можели да се сбият и затова забранили стъклените бутилки, при положение, че повечето им спортни игри са я с тояги, я с бухалки, я с дебели дъски, да не говорим, че всяко говедце може да се въоръжи с каквото си пожелае огнестрелно оръжие. Една например проста ситуацийка: голфаджии отиват на голф и си пият биричка от пластмасова бутилка или от метална кутийка, напиват се, нямат стъклени бутилки да се млатят, затова се започва със стиковете. А ако имаха стъклени бутилки щяха да се млатят с тях ли ? Най-вероятно щяха да наизвадят автоматичното оръжие и да се надупчат :D
Най-добре е да се спрат от продажба стикове, бухалки, дъски, чукове, пирони, брадви, тсл'и, крикове и т.н. и да се заменят с пластмасови еквиваленти. Въобще пълна идиотщина е "грижата за свободата на американеца".

Вто Авг 24, 2010 12:52 pm
Профил WWW

Мнение 
Да не е заради пожарите? Има теория ,че стъкленото шише на слънце, действа като лупа.

Вто Авг 24, 2010 6:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща