|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:01 pm
| Автор |
Съобщение |
|
tropper
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Вто Сеп 20, 2005 10:01 pm Мнения: 128 Местоположение: София
|
Въпросът е доста спорен и съвсем не е с еднозначен отговор. Аз бях прекъснал между втори и трети курс (сега с paregov сме в една група  ) и въобще не съжалявам. Имах възможност презд тази една година да работя по специалността и сега се чувствам много по-добре - мога да оценя (значително по-добре от преди) това което ми преподават в уни-то и да преценявам на кои неща е по-важно да наблегна на момента... Естествено не беше лесно да се организирам и да влеза в крачка, но все пак....
_________________късото съединение прави силата ------------------------------- http://www.zahranvane.com/
|
| Чет Май 18, 2006 2:23 pm |
|
 |
|
paregov
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 2:21 pm Мнения: 267 Местоположение: Fort Lauderdale, FL
|
Благодаря за съвета.  Не знам дали ми е чак толкова основателна причината, но съм си направил някакви планове и ще се опитам да ги изпълня.
_________________ Всички обичаме да печелим, но колко от нас обичат да тренират!
|
| Пет Май 19, 2006 1:37 pm |
|
 |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Не отлагайте ей. Особенно пък горните курсове - те така или иначе са си песен. Нещата там (4ти и 5ти курс) са така сложени, че човек с малко повече зор може и да бачка и да учи и да ходи по жени и да маа по купони. Пък и сте на години когато такъв режим ви понася.
На скоро едвам дипломирахме колега, който 2 години си отлагаше написването на дипломна работа. 3 човека я писахме и при най-добра воля от тримата, установхме, че просто мозъците ни функционират по начин, различен отпреди години. Да не говорим за служебни, семейни задължения. Изкара 6 човеко, ама зора който вложихме беше неизмеримо по голям, от зора който аз вложих като си писах навремето мойта дипломна работа.
Друг един колега, понеже не си взе TE-то, даже и след 5 курс, 4 години вече не се дипломира - да кажеш да е тъп - не, просто не отиде. И сега вече е без права, предполагам.
Абе колкото човек е по-млад, толкова по лесно се учи. После идва един момент в който тялото(вкл. мозъка) превключва от прогресия към регресия - и тогава...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Май 19, 2006 3:52 pm |
|
|