|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:07 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
http://news.ibox.bg/news/id_1090751008
Ебати съдията, ебати съда, ебати правото, ебати държавата.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Апр 29, 2010 12:23 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
 ЗА НЯКОИ МОЖЕЛО,А 
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Чет Апр 29, 2010 1:15 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Цецо, това е едната гледна точка, не знаеш каква е другата...
И аз не знам  Но от беглите ми наблюдения обикновено далаверите стават с прокуратурата, а не съда. Причината е, че съдът има 3 инстанции и дори първата да е подкупена, прокуратурата ще отиде на втора, на трета... Излиза прекалено скъпо да подкупваш всички, още повече че не знаеш предварително какъв състава ще гледа делото на горните инстанции.
Та по-сигурно и по-евтино е да подкупиш прокурора... той оплесква делото като хвърля обвинения без доказателства, или обвинява някой невинен та колкото и инстанции да има след това, всичките удрят на камък, защото съдът може да се произнася само на база доказателствата по делото.
В случая се цитира едно фундаментално нещо - определението за вина. Вината по дефиниция е "съзнателното отношение към определено престъпно действие или бездействие".
**Задължително** се доказва съзнателно отношение, инак човека е невинен. Примерно ако аз ти дам една отверка и ти наръгаш някой това, моята вина ще зависи само от това дали съм знаел какво смяташ да направиш. Това че съм ти дал отверка не е престъпление, но ако прокуратурата докаже че съм знаел какви са ти намеренията, то и аз ще бъда обвиняем.
В случая има продажба на недвижим имот, това става с нотариус и едва ли е станало без знанието на някой представител на общината. Най-вероятно самият кмет не е участвал лично в изповядването и възможно (казвам възможно) да не е знаел за сделката и ако не се докаже противното то той няма как да не бъде оправдан от съда. Но както казах все някой е знаел, щото все някой се е подписал пред нотариуса...
|
| Чет Апр 29, 2010 1:18 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
Блажени са глупаците ,защото Съдът български ще прости всичките им прегрешения. 
|
| Чет Апр 29, 2010 1:19 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе някой знае ли що от дни се смарангяса телевизията по Интернет? Все е било, ама да не мога да хвана нищо извън AzisTV и сие... Тази вечер след много зор Нетерата (платена, ама не от мен) ми пусна БНТ.
Пак ли дупедатите сътвориха закон?
Edit: става дума за българските канали ловени извън БГ - представете си, че има Балкан разлика с ловенето в БГ, ама този път е невероятно...
|
| Вто Май 18, 2010 11:12 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
За тебе Булсатком нема ли?
|
| Сря Май 19, 2010 9:21 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Има и е предплатено. Ама не ми се вика майстор да ми монтира антената
Мен друг ми бе въпроса...
|
| Сря Май 19, 2010 11:18 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Айде сега пък майстор ти трябва. Можеш и сам да си я монтираш, а ако се направиш на тарикат можеш и "безплатно" да гледаш. Ако се поразтърсиш малко се ще намериш някой с card shareing. На всичко отгоре има и 10-тина канала дето са FTA.
|
| Чет Май 20, 2010 8:36 am |
|
 |
|
bongo_x2
|
Майтап бе, Cekins: на острова по-разбирач от мен няма. Иначе всички са навити да ти вземат парите - майка ми постави за първи път на острова сателит за ловене на БГ канали след което се принудих да стана спец
Имам си всичкото приготвено освен свободното време. Слава Богу, тези дни се очертават почивни (май) и може да монтирам ш*бания сателит.
Обаче мен липсата на интернет ТВ ме дразни: Афганистан е с повече съдържателни канали, а за Албания да не говорим!
|
| Чет Май 20, 2010 7:25 pm |
|
 |
|
fan
Ранг: Почетен член
|
Актуални стандарти за софтуерна документация...
http://it.dir.bg/2010/05/26/news6455858.html
|
| Сря Май 26, 2010 6:54 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Не съм забелязал проблем с Нетера, работи си нормално.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Май 27, 2010 1:45 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Тя Нетерата след няколко дена се пооправи, не че пак не ми къса нервите. Преди това обаче имаше дълъг период на отсъствие т.е. като да нямам ADSL връзка и затова минах на алтернативи. Изведнъж изчезнаха алтернативите и след ден-два излезе Нетерата...
Такива проблеми не съществуват при пробното прослушване на Афганистан, Албания и т.н.
Въобще, от около година много странно се държи връзката ми с БГ интернета а смених 2-а доставчика от едър калибър. Едно време с модема беше ясно защо, ама сега нито могат да ме локализират (уж де), нито съм дрънкал нещо. Познатите ми българи с моя доставчик не се оплакват, ама те толкова и разбират. Нннам к'во да мисля, да си пусна интернет от братска Хамерика ли (то това е идея, де).
А най-ме вгадява, че гледането на повечето ТВта се ограничава на територията на България. Мии трябва да съм пъпчиво пичлеме за да гледам от скапания нет вместо от сат/кабел/антена. Ама то май и това си има логика - без да се регистрираш не става и т.н. последствия.
|
| Пет Май 28, 2010 12:34 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Бонго, я сподели как се пуска нет от братска Хамерика на твоя остров, че ми стана интересно  ?
Не заради друго, ами някои хора тук успяват трудно да си пуснат интернет, та затова ми стана любопитно как става това на някакъв остров  .
|
| Пет Май 28, 2010 3:39 am |
|
 |
|
bongo_x2
|
Чрез VPN, Proxy, TOR и други гевезелъци...
P.S. не съм пробвал още щото в малкото свободно време оправям фимчетата на малкия, ама и това ще стане. Освен ако в неделя не туря най-после сата, де
Edit от после: само за майтап (и най-лесно) пуснах от друг комп Tor в режим сървър и подозренията ми взеха да се оправдават. Това е адски гадно за проследяващите ботове които гледат все пак да са незабелязани. За пръв път от месеци мултимедийният комп се разхожда из Нетерата като у лелини си, че се чудя кво шъ стане ако и него прекарам през Tor-а - наистина ще се появявам ту от Германия, ту от Хамерика...
Oops: ся се сетих, че доста BG IP-та се смятат за хамерикански официално. А бе то оправия няма, като в държавата ни, ама ако някой иска да си чешем езиците по горенаписаното да отворя НОВА ТЕМА.
За Цецо отдолу: печелившо ли?! А кой ще изкарва заплатата на катаджиите - камерата не казва "К'во шъпрайм сега?".
Последна промяна bongo_x2 на Пет Май 28, 2010 11:02 pm, променена общо 4 пъти
|
| Пет Май 28, 2010 6:41 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
http://news.ibox.bg/news/id_1456675745
Бах мама му и далавера - туряш камера за 25к и за по малко от месец "печелиш" 1млн????
Абе то да натурят още 20 тина камери и за половин година ще покрият дефицита в бюджета  :):) Аре не целия ама за 13та заплата на чиновниците ще има  :):)
По трима на червено за минута, това прави по 180 в час или за пиковите часове по близо 1000 човека на ден. Е немаме лабаво това българите, ей....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Май 28, 2010 6:42 pm |
|
|