Отговори на тема  [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 906, 907, 908, 909, 910, 911, 912 ... 1197  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
gicho написа:
По-скоро като се налочиш с алкохол се самозабравяш и се чувстваш безнаказан. Като думнат двама трима от дружките ти и викаш "ей ся са ги избия всичките".

по скоро едните използват военни-наркотици ( не събирам линкове - може сам да ги потърсиш )

Пет Май 06, 2022 10:53 am
Профил ICQ
Аватар

некъв бункер ( Азовстал )
https://zen.yandex.ru/video/watch/62741 ... 65e622e3e0

Пет Май 06, 2022 11:11 am
Профил ICQ

gicho написа:
Абе човек - само прочети статията, и виж как говорят истинските журналисти
отново грешиш, журналистиката изисква безпристрастие и обективно отразяване на фактите, без мнения и без внушения от автора, всички факти, не само удобните за да се получи внушението, това е типичен пример на пропаганда, тенденциозно се представя само едната страна
gicho написа:
да те фокусирам върху последното просто изречение
не можеш да ме фокусираш върху едно изречение или една статия, аз не гледам единични изречения, гледам цялата картинка
gicho написа:
Цитат:
Ирина оплаква съпругът си Олех, за КОГОТО ТЯ ТВЪРДИ че е застрелян от рашки ушанки.

Пак да те фокусирам, че може да не си схванал: за когото ТЯ ТВЪРДИ
да, и също толкова твърдят и други украинци как жилищата им били избомбени от УКРАИНЦИ и как са ги примамвали в "сигурно" убежище което още същата вечер да бъде избомбено, нещо пише ли в тази "истинска" статия за тези другите разкази?
ако си ги пропуснал тия линкове и не ми вярваш и искаш да ги видиш, кажи и ще отделя малко време да ги намеря пак
gicho написа:
Усещаш ли къде са те, къде сме ний? Толкова са "подкупни" че даже не са посмели да приемат безусловно разказа на жената, дето са я видяли на живо покрай всичките други зверства и трупове. Не са посмели да прикрият че това го твърди тя, т.е. не е напълно доказано.
Намираш ми някаква минимална прилика с РИА новости, педалите от кремъл и т.н.? Ако искаш, сложи си и твоите постове и ми кажи къде ти, пък и аз, сме били на такова ниво? После като искаш им намирай кусури.
има 2 вида пропаганда, едната е съвсем през просото, другата е от професионални пропагандисти, които умеят да ти внушат идеята си без да лъжат директно, просто така представят нещата че ти да се досетиш какво са искали да ти внушат, но колкото и професионално да е написана една статия, това не я прави автоматично истината и само истината. факта че премълчават подробности и внасят внушения в една или друга посока означава че НЕ трябва да се фокусирам точно тук
gicho написа:
подчертаваше факти и не правеше изводи.
ето това ме дразни отдавна в западните медии, и запада като цяло - вече или правят изводи вместо теб, или така изкривяват всичко че да е сигурно че ще си направиш "правилния" извод, това не е журналистика а стъкмистика и манипулация
мен не ме интересува какво е в русия, аз живея на запад, и искам като ми рекламират великия запад, наистина да е такъв, а не лъжи и манипулации за да се обслужват интересите на едни хора на 5000км от европа
gicho написа:
това е посоката на емиграцията.
и преди съм питал - знаеш ли колко села има в БГ вече заселени от англичани? значи ли това че БГ е по-добро място за живеене от англия?
gicho написа:
Сега, ползвата за раша е никаква - не вярват путьо да го е наредил това. По-скоро като се налочиш с алкохол се самозабравяш и се чувстваш безнаказан. Като думнат двама трима от дружките ти и викаш "ей ся са ги избия всичките".

Тук въпросът е за следващия момент - след като е станало това, какъв е изходът на рашките? Да признаят че техните ушанки са неконтролируеми боклуци, или да търсят друго оправдание?
всъщност по-вероятни са случките на украински войници с руски униформи, както ги подучваха американците, стигаме до това да доказваш че нямаш сестра...
при толкова много фокусиране върху пропагандата получаваш грешни представи и грешни критерии за "добро" и "лошо", по всяка една тема, а с грешни критерии няма как да направиш правилни изводи, масата на осцилоскопа ако ти виси, ако нямаш стабилна маса, стабилна опорна точка - нямаш и правилно измерване/изводи

Пет Май 06, 2022 1:12 pm
Профил

nik написа:
и преди съм питал - знаеш ли колко села има в БГ вече заселени от англичани? значи ли това че БГ е по-добро място за живеене от англия?

В някой аспекти българия е по-добро място за живеене спрямо Англия. Предполагам че ако трябва да си харчиш английската пенсия, то в някое село в българия ще си "царя на селото".

nik написа:
всъщност по-вероятни са случките на украински войници с руски униформи, както ги подучваха американците, стигаме до това да доказваш че нямаш сестра...

Това само руснак може да го кажа. Нормалните хора не избиват сънародниците си.

И на мен ми писна да ми обесняваш как всичко е пропаганда и как всички сме подведени от пропагандата.
Остава да кажеш че няма война в Украйна ами всичко е само анимация, за да се вдига цената на ракията.

Пет Май 06, 2022 1:48 pm
Профил

Кой е казал че терористите са нормални хора?
От години им промиват мозъците и ги готвят за война, при тях идеологията е над ценностите и сънародниците

Пълно е с интервюта на нацисти из тубата, как мислят, включително и за главния съветник на зеленски пусках интервю - той казва още 2019та че се готвят да пожертват украйна, нищо нормално няма в това

Пет Май 06, 2022 1:58 pm
Профил
Аватар

Лайненца, сър! Но като се има предвид, че втората по сила армия в света вече трети месец не може да се справи с един полк нацисти - от тях ли да искаме мозък?!

Скоро Путлер ще падне и ми е интересно с кого ще осират форума. Не дай Боже да е с Ким Чен Уй!

Пет Май 06, 2022 3:21 pm
Профил
Аватар

Алкаша пак е прекалил с ракията...

Пет Май 06, 2022 4:43 pm
Профил ICQ

Подводният флот на Раzzия се увеличава :D
Това тютюнопушене ще ги остави без корита.

https://www.unian.net/war/u-ostrova-zme ... 15161.html

Пет Май 06, 2022 4:58 pm
Профил
Аватар

грешка - не видях датата.. :finga:
BTW: за два дни няма потвърждение и от двете страни - само в мокрите сънища на Гончаренко

Последна промяна TheWizard на Пет Май 06, 2022 5:52 pm, променена общо 1 път

Пет Май 06, 2022 5:22 pm
Профил ICQ

лцр и той като ценков - на всяка лодка и на всяка джипка банкет вдига, да се чуди човек на какво се радват... детска му работа...

Пет Май 06, 2022 5:43 pm
Профил

Цитат:
ако си ги пропуснал тия линкове и не ми вярваш и искаш да ги видиш, кажи и ще отделя малко време да ги намеря пак

ДА, ДА, ДА - не знам колко пъти те моля да дадеш малко факти. Сигурно пак ще пропуснеш да ме отразиш?

И по повод журналистиката - хайде като ми намираш тия линкове, да се постараеш в тях да са спазени тия правила, които току що описа. Ако не, поне да съдържа само факти, без нечий изводи?

Ако си извадиш главата от РИА и соловьов, и прочетеш пак "статийката" на ройтерс, ще видиш че след всяко твърдение са дали възможност на пияниците да отговорят с тяхната позиция. За идентификацията на поделението са казали какво са проверили и какво са разбрали - ако ти, или путлер, имате нещо да отговорите по темата, направете го! Ама нито той, нито тъпите пиянки има какво да кажат.

Пет Май 06, 2022 6:09 pm
Профил

Ушанките така и не разбраха, каква е разликата между информационни медии и пропагандистки медии.

Никоя информационна медия няма да продаде авторитета си, който е градила с десетилетия срещу жълти пропагандиски стотинки.

Пет Май 06, 2022 6:40 pm
Профил

https://youtu.be/rLZ2ZzoD-W0
https://youtu.be/eim2BIliwmA?t=603

това са разказите на хората които визирах по-рано, няма изводи, няма намеци, просто задава въпроса който никой друг не задава "кой беше" и показва човека каквото иска да си разкаже
без да отрязва от видеото, както правят всички други репортажи, всички други отрязват до "стреляха по къщите ни" но не показват целия разказ на пострадалите, кой всъщност е стрелял

няма как да заема страната на терористите докато има такива пострадали цивилни
няма как да заема страната на западните медии докато прикриват и изкривяват всичко

не казвам че няма пострадали и заради руснаците, много невинни жертви има, много случайно пострадали, много вероятно са умишлено измъчвани, особено ако са заподозрени че са от нацистите, или прикриват нацисти, много е вероятно и при тия заподозрени да е имало невинни, все пак е война, случват се кофти неща, но едно е сигурно - запада не отразява всичко, умишлено прикриват факти и изкривяват всичко, умишлено манипулират общественото мнение в невиждани до сега мащаби, това не е нормално

Очевидно има и други гледни точки, защо всичко това се филтрира в западните медии?!? Защо нищо подобно не показват?

Пет Май 06, 2022 6:56 pm
Профил
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист

https://www.youtube.com/watch?v=IoE4g1VD1pI

Пет Май 06, 2022 8:46 pm
Профил
Аватар

отговор защо върви бавно
https://9gag.com/gag/a61jW0L

въпрос: за какво е правено в Донбас

Пет Май 06, 2022 10:29 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 906, 907, 908, 909, 910, 911, 912 ... 1197  Следваща