|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 4:56 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Интересно че нацията дето си "гледа интереса" праща децата си да учат при "окупаторите ни". Моля те блокирай и мен, за да не ми четеш мненията.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Яну 21, 2022 5:55 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Не съществуват психично болни нации. Съществуват психично болни субекти, които се възприемат, като будителите на "болната нация".
|
| Пет Яну 21, 2022 6:30 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Яну 22, 2022 10:12 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
LA а и като цяло големите градове в Калифорния са по-зле и от Африка, това с влака е върхът на айсберга, престъпност, мизерия, абсолютна беззаконност, мръсните чернилки правят каквото си искат и никой не ги закача. Като се замисля там има много повече материал за бесене ...
|
| Съб Яну 22, 2022 4:58 pm |
|
 |
|
Stoi
Ранг: Професионалист
|
Аз пък никога не бих блокирал някой русофил. С какво ще се забавлявам иначе ?  На мен са ми интересни и от научна гледна точка.  Вече започвам да стигам извода , че особено по нашите земи вирее някакъв примитивен жив организъм който им заразява мозъка и им влияе. Един път настани ли се там започва една възхвала на новите ладички , заводите за полу-проводници и цели проводници, кремтелси , планът Рънът , антиваксарство , рептили и т.н и т.н Яко е !
_________________www.ev-bg.com
|
| Пон Яну 24, 2022 10:16 am |
|
 |
|
Stoi
Ранг: Професионалист
|
_________________www.ev-bg.com
|
| Пон Яну 24, 2022 10:29 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
офтопик: От няколко години карам лада (нива), без да има особени следи на русофилство у мен. От два месеца се лигавя с нова кола, пак 4х4, пак със заключване на диференциала. Онази вечер от петия път успях да я вкарам в двора, хем с известна засилка. С ладата този проблем го нямам. Та лафа за влака и за пътниците. Офтопик 2: Мързи ме да сменя реле-регулатора на нивата ...
_________________ Хайде де!
|
| Пон Яну 24, 2022 1:04 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
да ви се чуди човек, дърляте се на русофили и русофоби все едно сте бабички на пейката пред блока..... Ами аз работя в американска компания, плащат ми в ерво щото съм в европа, а пък си гледам руски комедийни филми щото най са ми близко след сръбските по душа.... и даже в българия най-много си мразех съседите в блока в който живеех , а не източният или западният блок  - това съседо фоб ли ме прави, или еврофил? като се изврати писането на форума към фили и фоби, няма нищо по-различно от потока с лайна дето го бълват масс медиите като телевизия, буци , туитъри и прочие.. що не си леете фобиите и филиийте там?
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Яну 24, 2022 1:39 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12899 Местоположение: София
|
С летни гуми и 8х8 има проблеми на сняг и лед... 
|
| Пон Яну 24, 2022 3:23 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
Със зимни гуми, разбира се. Не ги знам добри ли са или лоши, бяха в комплект с колата, даже се водеха "подарък".
_________________ Хайде де!
|
| Пон Яну 24, 2022 4:19 pm |
|
 |
|
nik
|
не е точно дърляне, по-скоро е старателна демонстрация как да преборим факти и логика със сляпо цитиране на нескопосана чужда пропаганда или защо в България никога не е имало демокрация, и най вече защо не заслужаваме демокрация даже като се замисля, май си е най добре под хамериканско робство, първо че всичко е лесно предвидимо на къде вървят нещата, и второ - по добре такива индивиди да нямат право на истински глас, че тогава пази боже...
|
| Пон Яну 24, 2022 4:28 pm |
|
 |
|
michev
|
И със зимни на лед е все тая  Освен това в последните 15тина години да не казвам и малко повече, гумите си губят еластичността и стават един вид пластмасови за нула време (няколко сезона). Имат визия и грайфер, но не вършат никаква работа.
|
| Пон Яну 24, 2022 4:56 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12899 Местоположение: София
|
Хайде сега, не вършели работа гумите. Нали не караш на джанти, и да се чува от километър подрънкване на тенеке... 
|
| Пон Яну 24, 2022 5:03 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2767 Местоположение: София
|
|
| Пон Яну 24, 2022 5:25 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4597 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Явно не е Субару или Ауди Куатро 
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пон Яну 24, 2022 10:06 pm |
|
|