Dimitre .. колко фирми в BG знаеш които полват лицензен софт, а и понеже си споменавал че си работил и на частно твоя лицензен ли беше

Иначе сега се опитвам да си купя аутокад, ми то има тенденция да ме разубедят преди да съм им платил, много тежки ... офертата 3 дни я правиха, то ни мина мерака да даваме пари, а 3 щяхме да купим веднага .. не че сегя няма да купим, ама след обмисляне го съкратихме до 1
А иначе .. като позлват free компилатори, има и такива програми за платки .... общо взето са легални, особенно ако не с любители на solid works .. тия много дерът .. и те не са по бързи .. изобщо .. сякаш ти правят услуга като им поискаш цена
По темата .. преди месец имаше добро хитачи във форума, мислех да го купувам, имам същото и е желязно ... иначе ebay там има втора ръка както Димитър каза, и са изгодни, аз сега ще купувам за едни познати, може и за мен да взема нещо интересно.
По въпроса с R&D ... за другаде трябват пари, те уреди се намират .... ама компонентите струват пари, да поръчаш платка струва пари ... е сега за едно много елементарно проектче, две пратки от US, само транспорта ми е над 400 лв (не бе любеното съдействие на федекс - франция), платки ... отделно компонентите, и то се купуват поне 5 пъти повече от нужното щото с точни бройки .. лазиш под масата да търсиш де избяга нещото дето се е наложило да го поръчваш.