Re: Продава се IR камера FLIR i60
както казах, ако има интерес ще ги свържа хората да си се пазарят. Аз само публикувам обявата, защото няма смисъл той да се регистрира само заради една обява. Честно казано не искам да влизам във финансовите детайли, знам че може да свали... но тия неща най-добре директно да се приказват!
Надявам се, че потенциалния купивач ще си проучи нещата и в гугъл, ибей и т.н. Това което няма да се види в нета е смисъла на параметрите. И на мен първата ми работа беше да чукна в нета и като видях резолюция 180*180 си помислих, че това не е камера, а прост термометър. Но после като ми я показа на живо рабрах, че съм грешал. Много добре си се вижда всичко. Като върви човек по пода след него съвсем ясно се виждат отпечатъците от грайферите на обувките. Пробвах я с една моя платка дето харчи 30mA и процесорчето и още един чип направо си "светнаха"..
За платки това си е скъп инструмент, по-скоро някой дето инспектира високи напрежения и заводи. Той моя човек затова я взел, участвал в някакъв екип с чужденци. Открили сума си и проблеми и решил, че може да прави такива услуги и в нашия край. Уви, объркал е мястото... То нямаме и производство вече де, а това дето го има хич не им се плаща докато не изгори нещо. Хем последната му оферта е само 50 лева, да отиде да проследи инсталация, консуматори и да направи снимки на проблемните места. То само времето и цветните разпечатки не може си избие с тия пари. Естествено ако е завод и трябва няколко дена да се обикаля цената няма да е 50 лв.
Иначе за отдаване под наем не е ставало дума. Все пак е скъп инструмент, така да се даде... не знам. Ако е нещо тука в региона Добрич или Варна все ще измисли нещо, но за щастие или нещастие сме далеко от Софията