|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Сря Май 20, 2026 10:33 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
nikolay.kolev
Ранг: Популярен
|
 ATX Dell - менте
Имам една машинка на която няколко пъти и изгоря захранването. Намирането му се оказа доста трудно и се наложи да го ремонтирам което 2 рия път отне повече време и реших да взема едно оборотно. Намерих само в Ebay и Ali, поръчах от първото място като на снимката беше същото. За жалост като го отворих останах много неприятно изненадан. На първата снимка е със сменени кондензатори и добавен дросел.
_________________ lz2com
|
| Вто Апр 01, 2025 1:44 pm |
|
 |
|
Bai Ui
Ранг: Форумен бог
|
 Re: ATX Dell - менте
опитай да комуникираш с продавача, ако се направи на тарикат може да ескалираш оплакването до ибей. Ако при продажбата обаче е отбелязано че стоката не може да се върне и не може да се направи рефънд нищо не можеш да направиш освен един хубав фийдбак, придружен със снимков материал, тия, дето купуват подобни неща са технически грамотни и ще му се отрази на оборота. Използвай чата за превод, справя се доста добре при технически преводи.
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Вто Апр 01, 2025 2:16 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30514 Местоположение: София
|
Ами май не е така, поне тук те форсват да му върнеш парите както и да е отбелязано, а в случая се продава нещо което е различно 100% ще ги върнат. Мен така ми върнаха един скоп, според купувача единия канал не бил в спецификациите, а аз го продавам без ретърн as it is, и съм описал че може и да не е в спецификациите, но в интерес на истината беше. Като го върна минах по менуал верификацията и канала си беше в спецификациите ... от тогава си не съм се опитвал да продавам нещо, нямам нерви за идиоти.
|
| Вто Апр 01, 2025 3:44 pm |
|
 |
|
nikolay.kolev
Ранг: Популярен
|
Пуснах снимки в обявата и исках да ми върнат парите. Всичко мина изключително гладко та чак неможах да повярвам. Казвам го защото в последно време в Ali не е точно така.
_________________ lz2com
|
| Вто Апр 01, 2025 5:18 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12647 Местоположение: София
|
Какъв е компютъра?