Малко помощ за едно ESP8266
Имам термометър дето вади две графики на уличната температура и на котела на едно ESP8266 като за графиката ползва
Тая вечер нещо няма графика, контролера работи вади страницата, викам загубил си е ума и качвам на ново кода и папката data дето index.html с графиката и пак няма графика, мисля че нещо се е скапало и качвам всичко на друга платка и пак няма графика. После се сетих да видя view-source и да отворя линка с графиката
view-source:https://code.highcharts.com/highcharts.js
пише имали проблем с лиценза, по-късно се оправи и се отваря но системата не работи.
Четох по въпроса и записах файла в контролера но пак не ще да вади графика, имаше няколко варианта които пробвах и пак неще.
Дайте малко акъл как да си пусна графиката.
те това е файла дето трябва да ползва за графиката.
 |  |  |
 | Цитат: !/** * Highcharts JS v12.5.0 (2026-01-12) * @module highcharts/highcharts * * (c) 2009-2026 Highsoft AS * * A commercial license may be required depending on use. * See www.highcharts.com/license */function(t,e){"object"==typeof exports&&"object"==typeof module?(t._Highcharts=e(),module.exports=t._Highcharts):"function"==typeof define&&define.amd?define("highcharts/highcharts", малко го съкратих тука щото е много дълъг |  |
 |  |  |
интересно е че в index.html му казвам да търси
и така го качвам, после от страницата на контролера като дам view-source ми излиза по стария начин
Вече не знам какво да направя.