|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Сря Май 20, 2026 10:26 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
d_jelev
Ранг: Форумен бог
|
 Антивирус за Windows
Или както му викате - Боза. Въпросът ми е простичък - искам да сменя руската шибания Касперски с Bitdefender или Norton. Това поне от 2020 се каня да го направя, плащам им на рашките от 2011 за този антивирус. Не знам дали е добър, а в политически аргументи няма да влизам, че инак ще се караме, ще напускаме форума и т.н. Нортън си го помня от времето, когато всичко беше пиратско, поне до 2005-2006 го ползвах. Знам, че и много ресурси гълта, ама с Касперски е същото. Ако има някой наблюдения за един от двата, кой е по-добър за "Боза" - пишете. Имам много лаптопи, половината от боклуците намерени, но да кажем, три Windows, един таблет и един телефон, това ще е вероятно. Значи 5 дивайса. За Линукс компютрите е ясно, там проблеми нямам.
|
| Нед Юни 08, 2025 7:13 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30514 Местоположение: София
|
 Re: Антивирус за Windows
И все още Касперски май е един от най-надеждните. Нортъна според мен дори не го пробвай, и преди беше тежък сега е още по тежък. Аз съм с ЕСЕТ nod32 и може би е едно от най-леките, словенци ...на хартия 
|
| Нед Юни 08, 2025 8:45 pm |
|
 |
|
al_at
Регистриран на: Пет Апр 13, 2018 4:00 pm Мнения: 1611 Местоположение: София
|
Карам си с вградения в Бозата Microsoft Defender Antivirus. Ако не си играеш на руска рулетка с пиратски програми от Замунда и подобни сайтове и не кликаш безразборно на линкове от подозрителни сайтове, върши работа.
|
| Пон Юни 09, 2025 8:42 am |
|
 |
|
syscop
|
На всичките компютри, които има няма антивирус от трети производител. Само от MS, т.е. вграденият.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Пон Юни 09, 2025 8:43 am |
|
 |
|
bobihot
|
Вграденият в бозата май е Нортонският. До сега от Битдефендер съм бил най-доволен.
|
| Вто Юни 10, 2025 10:56 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|