| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 11988 Местоположение: Гьотеборг
|
 Последна версия на Microsoft Office преди да стане ап...
Коя е последната читава и излекувана версия на офиса, която не е ап...или ако има някакъв аналог, платен, безплатен, излекуван. Без Google docs, тях ги използвам - но пак са облачни.
|
| Пон Яну 27, 2025 12:06 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12647 Местоположение: София
|
 Re: Последна версия на Microsoft Office преди да стане ап...
Не мога да отговоря на въпроса ти, но пробвал ли си "Open office"?
|
| Пон Яну 27, 2025 12:52 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 11988 Местоположение: Гьотеборг
|
Не го ли затриха, трябва да проверя...Аз имах или имам някакви DVD-та с лицензен Офис...но трябва да копая под осцилоскопите...
|
| Пон Яну 27, 2025 1:48 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30514 Местоположение: София
|
Ами аз дълго време изпозлвах някакъв ХР който работеше доста добре, след това май офис 2010, но от години, не помня колко си го плащам, не е някаква грандиозна сума, сравнено с кожодерството за Алтиум и Солид направо не го имам за разход. Плащам 365, но си имаш ап, имаш и облак, може да го дисконектнеш, и хубавото е че може да го сложиш на 6 машини, дал съм го на щерката, на жената май, на двата ми компа и на някой в мексиканския офис го бях дал, никакви грижи, всички си работят, всички са леглани, а сумата не е кой зане каква, 160 или нещо подобно ми се върти на година. Версията за бизнес също не е скъпа, 9 на месец на юзер или нещо такова беше ...
|
| Пон Яну 27, 2025 2:18 am |
|
 |
|
itso.t
|
Гуги --> търсене на "open office" и си там.
|
| Пон Яну 27, 2025 8:42 am |
|
 |
|
Stoimen
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пет Юни 25, 2010 3:18 pm Мнения: 361 Местоположение: Varna
|
Пробвай libreoffice.
|
| Пон Яну 27, 2025 10:26 am |
|
 |
|
al_at
Регистриран на: Пет Апр 13, 2018 4:00 pm Мнения: 1611 Местоположение: София
|
+1 Някои неща ги прави по-добре от микро-мекия офис, например отварянето и редактиране на PDF. На някои компютри и видеокарти /включително и на моя/ има проблеми и трябва да се пуска в safe mode, но въпреки това ми харесва повече от MS. Има известни несъвместимости с MS офис. А може да ползваш и онлайн Google Docs. П.С. Извинения, за последното не четох внимателно в поста.
Последна промяна al_at на Пон Яну 27, 2025 11:05 am, променена общо 3 пъти
|
| Пон Яну 27, 2025 10:37 am |
|
 |
|
ToHu
|
Абе без да искам да разочаровам някого, но ако е за работа мс няма алтернатива. Едно време по-ставаше като че ли, но вече не помня какво използвах, ама това беше много отдавна. В момента уж с се изравнили ама от към съвместимост е по-зле . Ако си си сам е едно, но да работиш в голяма фирма ...пробвахме при нас, някои колеги сигурно още с н опен или либре каквото там са пробвли. Аз изрично изисках всекимкойто работи с мен да си инсталира офис, времето изгубено в,оправяне на счупени файлове, особено елсели и вредите от това да не забележиш че нещо е счупено или някоя формула не работи коректно, са хиляди пъти по сериозни от цената на продукта.
|
| Пон Яну 27, 2025 10:50 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Какво значи "да стане ап"? Ако въпросът е за последната версия преди да минат към "subscription", мисля че това беше Office 19
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пон Яну 27, 2025 12:02 pm |
|
 |
|
Zeus
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Вто Окт 03, 2006 11:58 am Мнения: 920 Местоположение: Ботевград
|
Аз последните години като ми потрябва Windows или MS Office, влизам в сайта Allkeyshop и търся най-евтината оферта. Ако си късметлия, излизат Windows за около2-3 евро и Office за около7-10 евро. Не знам до каква степен са легални(пращат ти електронен документ за покупката), но се активират нормално, вървят си ъпдейти. До сега имам закупени над 10 такива и не съм имал проблеми.
|
| Пон Яну 27, 2025 12:46 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Благодаря за препоръките, ще пробвам и да видим кое ще пасне или ще намеря някаква нормална цена.
|
| Пон Яну 27, 2025 2:23 pm |
|
 |
|
Grubi
|
ами вярно не е безумно скъпо както каза ТоНи, и то за един или 6 човека си е направо добре... пак си е облачно разбира се... надявам се това да не изисква винаги връзка с нета, щото може да се озовеш в ситуации в които и да няма нет... https://www.microsoft.com/en-us/microso ... 5-products
|
| Вто Яну 28, 2025 3:19 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Нали търсеше продукт който работи локално, а не облачно? 
|
| Вто Яну 28, 2025 3:34 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Не, не иска връзка, инсталираш и това е, вече 7-8 години съм с него и нямам грижи.
|
| Вто Яну 28, 2025 4:09 pm |
|
 |
|
VPavlov
Ранг: Ориентиран
|
+ още един глас и от мен за LibreOffice. Станава вече 6-7 години го ползвам, никакви проблеми и никакви облаци няма при мен.
|
| Вто Яну 28, 2025 4:24 pm |
|
|