Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
EMI софтуер съвместим с HP859x ??? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог

Мнение EMI софтуер съвместим с HP859x ???
HP имат, E7415A, свалих го, в демо работи, но е с хардуерен ключ, няма го ни в ебейм, ни през Keysight може да го купиш, което е нормлано де, то е Win98 съвместимо но върви добре и на ХР .. или поне демото му :)
Целта е нещо което да може да ми сложи линиите с лимитете, няма нужда да ги има, аз ги имам и ако трбява ще му ги импортна, и да може да пази информация за различни сетъпи, съоптветно да компенсира постановката, за там също не съм претенциозен, аз ги имам в s2p не ми е зор да ги конвертиртам в какъвто формат ги иска.
Текбокс имат EMCView, само дето не поддържа нищо на HP/Agilent/Keysight което е много странно имайки в предвид, че това са най-разпространените SA, но като гледам, те наблягат на евтини китайци, ригол, сиглент, въпреки че има и R&S, дори някакъв теледайн който нешщокато бяла лястовица :)
В момента опцията ми е сваляне, експорт от там импорт в xls .... играчка. Сорс кода на това с което свалям го има, ама е някакъв VB за който и автора пише че е голяма каша, отделно аавтора вече не е между живите ... има разни други, които май и те са кашеви. Има някаква питонска история ама какво да ги правя тия змии .. не е да няма варианти, Labview ... видях и доста MATLAB апликейшъни които лесно могат да се преработят, а и в крайна сметка QT и VS .... ама много мразя да пиша интерфейси .... та ако някой се сеща за нещо което да върши тази работа, или да може със сравнително малко бутане да се докара до това което ми трябва да си каже.

п.с. лекуване на E7415A също е вариант, ако някой е чувал за лекарство, лиценза е дърт сентинел на LPT, но за толквоа рядък софт ме съмнява

Вто Ное 14, 2023 6:08 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1 мнение ]