|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 8:44 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Пу да не му е уроки...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Мар 21, 2008 8:12 pm |
|
 |
|
Цецо
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Мар 31, 2008 2:57 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Капитал яко са го задъвкали темерута.
http://www.capital.bg/show.php?storyid=484125
Определено го изкарват от нерви:
http://www.capital.bg/show.php?storyid=484177
Признавам, че съм пристрастен към тоя вестник. Всъщност това е единствения вестник в БГ в който човек може да прочете нещо смислено.
|
| Съб Апр 12, 2008 7:45 pm |
|
 |
|
Цецо
|
http://dnevnik.bg/show/?storyid=484290
Бах мама му, дали пък верно не успяха да го гътнат.
|
| Нед Апр 13, 2008 1:45 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
Вярно е,та чак не мога да повярвам  Но това:Като закономерна, достойна и логична постъпка определи Сергей Станишев решението на вътрешния министър - http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1186443 е егати лицемерието.Каква достойна постъпка?
|
| Нед Апр 13, 2008 4:08 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 Hm
Жалко че ми е съгражданин, но тоя тип сие в играта от 90-то години по началото на демокрацията , какви врътки е правил само той си знае , ама как хитро се намърда на такова ключово място изобщо не ми го побира ума. Явно тъпата му партия като няма кадри и куцо и сакато вкарва в играта стига да запълни своята бройка
Но каквото и да си приказваме няма да се оправят нещата и след 10г , все такива лапачи ще са там и само ще правят мизерии 
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Нед Апр 13, 2008 4:44 pm |
|
 |
|
Цецо
|
От отлично осведомени източници мога да ти кажа, че в "тъпата" му партия, тоя е почти на върха на хранителната пирамида. Станишев му е послушник, не смее да му каже нищо навъпреки, камо ли да го изхвърли от правителството.
Неофициална информация е, че преди година Румен Овчаров отхвърча от правителството, защото Румен Петков го е нарочил, тъй като като шеф на софийската организация му е подбивал властта в БСП. Още по неофициалната версия за подхвърлените документи заради които почна сегашния скандал е, че Овчаровите хора му връщат жеста
Оставката я подава под принуда отвън (ЕС).... Абе добре че са тия, че иначе каквото овчо племе сме....
|
| Нед Апр 13, 2008 6:06 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
Аз пропусах да разбера - кво стана с доклада на пикаещата запалка?
|
| Нед Апр 13, 2008 11:16 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Я ме светнете каква е принудата от ЕС или САЩ .. според мен е нулева, дори и американците не са толкова нагли да се месят директно или да ни поставят под някакъв вид принуда.
Другоя въпрос, щели да задействат някакви клаузи, какви клаузи ша задействат тия педали европейски към страната през която минава половината от наркотика за европа, кой бит педераст ще прекрати сътрудничество в тази област, не си мислете че там е нещо друго, разкриват само това което им кажат/покажат нито крачка встрани, и там има разстрели, но политиците са вече поумнели и не им се случва често. Та едва ли и за някаква подобна принуда може да става дума.
Според мен просто всичко дойде в повече, той беше нарочен от всички, нищо чудно точно защото никой не е предполагал че ще си подаде оставката или че ще му я поискат, затова са си избрали и него, една постоянна цел която да гонят, нещо което винаги могат да критикуват. Да ама не, той не е толкова тъп, и хората в партиятаму не са чак толкова тъпи, ясно е че това не е добре, по добре сега да се оттегли .. айде вот на недоверия, ми убу айде аз си отивам, ние гомахаме ... и кво .. сега трябва да си търсят друга заигравка. А от къде излязоха тези компромоти .. амо очакваше се .... твърде много взеха да се бъркат тук и таме където не им е работа, не самоовчаров, реално овчаров е почти същата пионка, прави това за коеот му с еплаща, но пък е и доста в час с някои неща, твърде много неща около овчаров почнаха да закачат сериозни интереси, за сериозни пари не ме учудва .... ак не помните преди време един прокурор го уволниха за неправомерно разследване и обслужване на интереси, г-н министъра успя да го спаси и го върна ...... аз лично ако бях на мястото на тези хора отдавна да съм ги пратил тези в гробището. Нека не забравяме че тези в политиката не са нищо повече от марионетки, и тия в службите също, като започнат да прекаляват може и да изгубят благосклонстта на тезинад тях.
А за Доган, това е не само най-добрия политик, а и най-умния според мен, страшно мнго ме дразни най-вече партията му, обаче как да отречеш нещо което е факт, не няколко правителства, а вече 20 години съумява да извлече най-много изгоди и да е с най-силно влияние в правителството, единстено по царско време май малко я беше окъсал, ама ....
|
| Пон Апр 14, 2008 8:03 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Не можели да оказват натиск? Иди питай Черепа, как се чувства като му замразиха усвояването на няколко стотин милиона. Или Гюлен как си затваря бензиностанциите.
При добро желание ЕС може да гътне всяко едно правителство в БГ. Могат да го направят както политически, така и финансово.
Петков си отиде точно заради натиск от ЕС. Не се иска да си много прозорлив за да видиш че в БГ няма кой да го катурне - Станишев го гледа като гладно пале, Първанов и Доган са силно негови хора.В партията си той заповядва. Народа го преглътна. Кой друг може да го пипне?
По принцип Петков си подля вода пред ЕС, още навремето като нахока и отпъди от БГ един от наблюдаващите (шваба) по отношение на престъпността. Още тогава оня каза, че с тоя министър няма да го бъде... Просто го чакаха да се издъни. А в БГ някой (като Овчаров например) им го поднесе на тепсия.
От което аз мога само да съм доволен.
Относно доклада на запалката - той вече не е интересен на никого (освен на нас де). Тъй че предстои да бъде забравен.
|
| Пон Апр 14, 2008 9:09 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Доган единствено я окъса по Костово време  През всичкото останало време е бил на дежурното място - коалиционнен партньор.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Апр 14, 2008 10:26 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Сигурен ли си в това което пишеш? Това че Доган не е бил в министерство по времето на Костов, съвсем не значи че го е окъсал. Аз пък мога да ти кажа, че по времето на Костов, Догановите фирми активно и НЕобезпокоявано се занимаваха с контрабанда на горива към Югославия. Нали знаеш кой беше икономическия ортак на Доган - Павлов. Империята му по времето на Костов процъфтяваше. Пък и както виждаш Доган оцеля... за разлика от Костов... И Павлов  . Това че тогава Доган не се е афиширал във властта, съвсем не значи че той тогава е бил в немилост. Точно тогава той укрепи партията си както политически, така и икономически. Положи основите.... така да се каже.  За да дойде днешния ден в който си има силна партия и обръч от фирми (при това вече с доста поизпран капитал  ) Просто Доган в ония мътни води ловеше рибата, като всеки изпечен бракониер. А днес когато положението се стабилизира и затегна - продава рибата и обира печалбите от инвестицията....
не го мисли ти Доган.
|
| Вто Апр 15, 2008 8:57 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|