Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Как на практика може да се купи това 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение Как на практика може да се купи това
Мисля евентуално да купувам уреда от линка http://www.sadoun.com/Sat/Products/Perf ... boLook.htm
Може ли някой който е правил подобни покупки да обясни как на практика може да стане плащането и получаването На страницата има обяснения но практическия антлийски ми е общо взето слаб Ако описанието е дълго и досадно може да оставите тлф за връзка - ще се обадя за уточнения Разбира се ако мога да купя подобен уред на подходяща цена в България ще го купя от тук но офертите които имам са доста неконкретни - особено откъм срокове Мога да купя и ползуван подоббен уред ако е в добро състояние

Съб Ное 25, 2006 11:09 am
Профил
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Как на практика може да се купи това
AA написа:
Мисля евентуално да купувам уреда от линка http://www.sadoun.com/Sat/Products/Perf ... boLook.htm
Може ли някой който е правил подобни покупки да обясни как на практика може да стане плащането и получаването На страницата има обяснения но практическия антлийски ми е общо взето слаб Ако описанието е дълго и досадно може да оставите тлф за връзка - ще се обадя за уточнения Разбира се ако мога да купя подобен уред на подходяща цена в България ще го купя от тук но офертите които имам са доста неконкретни - особено откъм срокове Мога да купя и ползуван подоббен уред ако е в добро състояние

За какво ще го ползваш има такива български ама не се сещам за фирмата :roll:

Съб Ное 25, 2006 12:00 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Фирмата която прави сходни уреди е ВИДЕОСАТ-КТС Уреда им има една особеност - индикацията на спектъра в обхвата на сателитната телевизия не е в реално време - опресняването е доста бавно Това е доста непрактично когато искаш да кажем да насочиш сателитна антена а и за доста други приложения

Съб Ное 25, 2006 1:22 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]