offtopic: Не,
но ако беше погледнал предходната страница щеше да знаеш.
Това 1-во.
2-ро Според мен хората са дали доста добра програмка,
така че да не си специалист по RF, за да я ползваш.
Но нали знаеш:
"Press any key to continue"
-Ало подръжката ли е ?
Да
-Абе къде е тоя 'any' клавиш ?
Така че то си зависи и от човека.
То и Visual хххх е лесна работа, но си зависи от човека как ще се държи до някаква степен.
Та това , че той не еметнал една стая - явно нещо не е въвел правилно или като опции в програмата.
Защото аз си изтествах мойте изискваня и като видях с 1 от примерите , който беше даден си пасваше , така че според мен пробелма не е в Софтуера

Но пак казвам не съм тествал.
А най-вече това за мазохизма някои хора го приеха на обида ли ? Защото думат беше използвана не в пълният смисъл.
И сега пак ще има trm пише Offtopic, абе trm пише оfftopic, защото все някои преди него пише такъв
edit: ето един перфектен пример:
Bluetooth -> Тони ли беше ,Цецо ли беше - не помня. Все ги бъркам като им чета постове, убий ме не знам защо
Та той имаше да разработва у-во с Bluetooth< беше си взел модул и така.
Еми трябавше ли той да се запознае с целият Bluetooth стандарт, протоколи , за да го ползва.
Да би било хубаво и всеки (или поне 99% той и 100% аз бих искал) да го знам, но вместо това отварям виждам това, което ме итнересува, conf -> prog -> test -> reconf ->< prog ->test ->ok -< no reconf -> continue,
Ясно нали ? Еми тогаав защо си говориме неща, които знаем
Та тук вмесот да имаш дълбоки познания, че да смяташ (а представи си като мене нямаш опит с RF) ?.
Въвеждам искам такава скорост, такова кодиране, така , така ... и програмката , сложи хх ,хх ,хх.
Амбицираш ме да пробвам -> Ака да си направя платката и да видим дали програмката лоша или задкомпютърното у-во :-')