|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Авг 22, 2026 2:54 am
| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Хумор
Един бърз тест. Колко от вас разбират какво се случва на това видео: https://www.youtube.com/watch?v=MLdWbwQJWI0
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Юли 16, 2016 11:49 pm |
|
 |
|
timt
|
аз Едни хукват и започват всички да бягат.
|
| Нед Юли 17, 2016 12:12 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Разправят, че "маговете" точно така "телепортират" хора от публиката, но тези бяха зомбита.
|
| Нед Юли 17, 2016 12:39 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4916 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
един тарикат на дребно от лондон(за съжаление го познамвам), дето има наглостта да иска 1М и офис в Шард(най-скъпата сграда в Лондон) https://www.youtube.com/watch?v=wCUIkH8 ... e=youtu.be
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Юли 19, 2016 2:30 am |
|
 |
|
ike
|
Е той иска пари, какво толкова. Проблема е на тези дето му ги дават.
|
| Вто Юли 19, 2016 4:17 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4916 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
То въпроса не е за това Въпроса е наглостта да се изптъпаниш по телевизията, в преаване където малките инвентори иска по 50к средно от инвеститорите, и представят доста подробни планове за развитието на бизнеса им, а той се изпъва говори колко е гениялен и иска 1М дето схе го похарчи за представителни цели 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Юли 19, 2016 12:56 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
Ами тъпан ... типично е да не си знаем цената, или с епродаваме твърде евтино или безумно скъпо, и все сме много далеч от пазарната стойност на това което продаваме.
|
| Вто Юли 19, 2016 1:01 pm |
|
 |
|
DanielDimov
Ранг: Почетен член
|
Това е някакво телевизионно шоу съсздадено с цел да забавлява публиката, а не да се финансират сериозни стартъпи. Естествено е по телевизията да искат да се показват всякакви болни мозъци със самочувствие в пъти надхвърлящо възможностите им. Никой сериозен стартъп няма да отиде и да се показва в такова предаване (пък и където и да е другаде)
|
| Вто Юли 19, 2016 3:16 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
чул си ама не си разбрал  това шоу е създадено далеч преди думата старт-уп да придобие идиотското значение което има сега  и е за малки/дребни/единични предприемачи и изобретатели и още какви ли не такива да им даде шанс за дребни инвестиции под формата на тв шоу. да не говорим за комбинацията сериозен стартуп е доста оксиморонна - ако си сериозна фирма не си стартуп и обратното ставаш сериозен като някой те купи. докато си само стартуп си косъма в супата - досадна подробност в бизнес пейзажа  и последно затова го постнах в Хумор и забава  да се види колко безоч1ливи хора има по света, не да нищим бизнес планове финансирания и прочие
|
| Вто Юли 19, 2016 5:28 pm |
|
 |
|
DanielDimov
Ранг: Почетен член
|
ОК, не се изразих много добре. Това, което исках да кажа е, че никой със сериозни намерения няма да тръгне да се излага по телевизията.
|
| Вто Юли 19, 2016 5:51 pm |
|
 |
|
nik
|
и аз го познавам тоя образ.... изобщо не е нагласено, съвсем реално си е и същите приказки вече съм ги чувал преди 7-8 години не знам дали е инвестирал 1 милион собствени пари, но със сигурност много, ужасно много пари са инвестирани в тази разработка както и много други, бил съм в работилницата му но уви, 8 години и все още не е успял да се реализира на пазара, това означава че проекта просто няма реализация и не само този проект, за много неща има грешен подход почувства се прецакан като му предложих оферта за 500 паунда да му направя работещ прототип (пари само когато заработи) на едно изделие което беше замислил, това били много пари за 1 седмица, но 1 месец по късно и заплати на 2ма човека - все още нямаше работещ прототип така че нищо чудно че има нужда от 1 милион, просто ще заминат като топъл хляб за разходи 
|
| Вто Юли 19, 2016 6:07 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Нека има балъци да хранят разработчици идиоти.
|
| Вто Юли 19, 2016 7:04 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Вчера сутринта разправях, че съм се обадил на бате Бойко, че в 15:30 искам дъжд (евала на любимия ми метеорологичен сайт). - И той какво ти отговори? - Нема проблем! Малко след 15:30 за пръв път от два месеца рукна дъждец, ние се прибрахме в къщи, а надника си остана цял. Днес по обед се намръщи и ме питат: - Ти да не си се обаждал пак на бат'Бойко? - Да. - И к'во каза? - Цецо! В три без десет да ми напомниш, че съм обещал дъжд в xxx! Шибаният Цецо...!
|
| Вто Юли 19, 2016 10:11 pm |
|
 |
|
ike
|
|
| Сря Юли 20, 2016 1:22 am |
|
 |
|
ToHu
|
Нищо нетипично, особенно за американци, ама и ние си падаме сеирджии ...
|
| Сря Юли 20, 2016 3:46 am |
|
|