|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 7:03 pm
Търся да семплирам касетки
| Автор |
Съобщение |
|
Pif
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Търся да семплирам касетки
Бонго, пак дрънчиш от твоята си камбанария. Света не се върти около тебе. Както и това, че си записал 100 или 1000 касетки с уокмен и тъпа звукова карта и това ти е достатъчно НА ТЕБЕ не означава, че мнението ти тежи нещо в останалия свят. Има хора които си вадят хляба с това и се предполага, че техните познания не се базират на 100/1000 касетки записани от уокмен. И това се учи в университета 5 години, колкото и да ти е странно. Наскоро БНР оцифроваха ленти от началото на предаванията си - разбирай 30-те и 40-те години. Звучаха много прилично. Поне тези от тях които не бяха наводнявани. Та теорията ти за уокмена звучи горе долу като да скочиш от самолет с чадър вместо с парашут щото и той създавал доста добро въздушно съпротивление.
|
| Сря Ное 19, 2014 11:54 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Търся да семплирам касетки
Pif, и най-скъпата техника произвежда л*йна когато се използва некомпетентно, а точно това е положението в момента. Бай ти Бонго е много по на "ти" с аналоговия магнитен запис отколкото можеш да си представиш! А и дълги години си е изкарвал хляба чрез дигитализиране не толкова с количество, колкото с оптимално качество. Не можеш да запишеш нещо което липсва. Ай стига сме цапали! Edit: Иначе и аз съм аудиофил, макар и не със съвременното значение "маниак-откачалник, използващ еднопосочни жици за $1000 метъра". То май само слухът ми остана, ама като знам на колко години съм...
|
| Чет Ное 20, 2014 1:40 pm |
|
|