Отговори на тема  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
868 mhz 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: 868 mhz
jig.tak написа:
ДедоБоре написа:
...
виж, заглушител на 0..10GHz ще е предизвикателство вече.

По интересно е как да се направи контразаглушител. Там пазара и печалбите ще са много по големи

Maй ще е нещо от сорта на лазерния акустичен унищожител на комари ... съответно акустиката ще се замени 3 широкоспектърни приемника за по лесна триангулация, пък лазера с фазосинхронен доплеров гравитационен усуквач на пространството който ще отваря процеп към паралелна анти-реалност откъде ще нахлуе анти-материя която прецизно и контролирано ще анихилира всякви заглушители ...

Съб Юни 14, 2014 11:31 pm
Профил

стига спамихте, pif тъкмо да намери платежоспособен клиент ...

Нед Юни 15, 2014 12:21 am
Профил

jig.tak написа:
ДедоБоре написа:
...
виж, заглушител на 0..10GHz ще е предизвикателство вече.

По интересно е как да се направи контразаглушител. Там пазара и печалбите ще са много по големи

Какво е контразаглушител?
Ако е връзка, която не може да се заглуши, то тогава има много начини как да го постигнеш, за сметка на времето за предаване и честотната лента.

Нед Юни 15, 2014 6:37 am
Профил
Аватар

Контразаглушителят е изобретен отдавна, нарича се "Мощен Усилвател" :)

Нед Юни 15, 2014 5:11 pm
Профил

Тц ... кабел му се вика, дърпаш тап-чето от точка А до точка В и това е, и след ЕМП пак ще работи, най-много да трябва да смениш говорителчето, микрофоните би трябвало да оцеляват ;)

Нед Юни 15, 2014 6:36 pm
Профил
Аватар

На мене ми е интересен "ината" на питащия/та - вече няколко дена се дават какви ли не доводи против начинанието обаче все още се опитва да ни убеди колко е "нормално" такова нещо.

Нед Юни 15, 2014 7:45 pm
Профил ICQ

Виж сега, мен ако питаш е нормално, мога и да му продам даже и то качествено, излязло от руски военен завод, както за заглушаване така и за обратното ... но не мисля че е от контингента на който бих продал, ако просто не иска да го слушат, или да го взривят е едно, дори ако продава кока бих го разбрал, но ми се струва че е от един друг контингент. Мен лично законноста ми е най-малката грижа, практикаат показва че е законно.

Нед Юни 15, 2014 9:32 pm
Профил
Ранг: Минаващ

няма в какво да убеждавам който и да е ..ако някой може да пише..и стига сте ми писали в темата..прекалявате...нямали модератор да обърне внимание...

Нед Юни 15, 2014 9:34 pm
Профил

най-много да я заключи .... http://spymarket.com/catalog/folder/852547801 ето ако говориш руски ... освен GSM заглушители имат и други продукти, но едва ли ще ти обърнат внимание, те не са commercial както се казва но за сериозни хора, със сериозни намерения, могат да бъдат доставени, аз няма да ти ги доставя, но това е добра отправна точка ако ти се рови и си готов да плащаш. Тази компания е част от друга доста по-голяма.

Нед Юни 15, 2014 9:48 pm
Профил

абе хора вие се вземате много на сериозно..кви компании кви 5 лв...тва един студент в ту ще го направи за 2 дена...олеле какув филм е тука не е истина

Нед Юни 15, 2014 10:32 pm
Профил

http://www.shopsuper.net/page_2325926.html
кви хиляди левове балнувате ..големи сте мозаци като гледам....немам думи

Нед Юни 15, 2014 10:37 pm
Профил
Аватар

1. Няма модераторИ (реално). Има само един all-in-one администратор/модератор.
2. Изключително рядко, ама много изключително рядко, в този форум, се налага намесата му - можеш да видиш в кошчето, какво има изтрито и колко и защо. В повечето случаи се налага заради нагли тролове.
3. Вземаме се насериозно защо сме сериозни хора. Изкарваме си прехраната в повечето случаи със съвсем легална работа - по цял ден с поялник в ръка или очи вперени в мониторите.
4. Студент в ТУ едва ли ще може да го направи. Или поне с лупа ще трябва да го търсиш.

5. Темата е много готина - кефи ме как се пениш :) Предполагам и на рек му е интересна щом не я е забърсал досега. Ама сложи си и една снимка с пяна на устата, че да има и картина, а не само звук...

Нед Юни 15, 2014 10:44 pm
Профил ICQ

Пич, купи си от тия и не ни знимавай, тук няма ни един който да е с акъла си. Един си е написал своя ОС само дето чипове не си е издялал, друг кпае глупавия ментор и дърпа някакви жици за хиляди Mhz, трети пък е такъв садист че се прикрива под медицинска фирма и проектира уреди за изтезания, има и разни тайно внедрени шпиони в хамерикансия ВПК, пък аз съм най-зле нищо не отбирм от такива неща, дай ми на мене желязо, ама истинско ... и чат пат намирма по някой заблуден да му продам нещо за някой друг милион .. последните месеци много ми въри, тамън двама балъка си намерих .... абе кукава рбаота от всякъде. ... а внимавай, имаме и шантав инструктор по бойни изкуства, редовно пребива тия дето след известно време ще те закопчеят а има и един който не признава за оръжие нищо с калибър под 88 мм.

Нед Юни 15, 2014 10:49 pm
Профил
Аватар

iliana90 написа:
няма в какво да убеждавам който и да е ..ако някой може да пише..и стига сте ми писали в темата..прекалявате...нямали модератор да обърне внимание...

Това че си пуснал някаква тема, не я прави "личната ти тема" и други в тоя дух. Такива може да ума у вас и в твоят форум. Тук не може, и затова в темата може да пише всеки който пожелае.
Та, за закупуване на необходимото ти оборудване ще е най-добре е да се насочиш към чина-оригиналдъ.ком. Там има много такива, на цена от $3.95 за контейнер. :D

Нед Юни 15, 2014 11:13 pm
Профил

Точно си бях направил списък как ще пръсна парите :cry:
Даже имах и план как да мина по-тънко. Ще взема един китайски заглушител от $3.95 с доставката, ще дам 20 кинта на някой студент от меи-то да направи още едно, ще взема един клистронен усилвател за кабелна телевизия от битака за 2 лева щото не ми ес дават 15 в кварталната железария. Мислех да купя и нова кутийка за 4.50 от конрад ама ми се стори скъпо и ще взема само боя малка разфасовка от 1.20 за да боядисам една стара леко ръждясала кутийка дето имам в мазето.
Тея гадни китайци ме прескочиха. Сега клиента ще си купи от тях :cry:
Сбогом ферари :cry: сбогом ново осцилоскопче :cry: сбогом почивчице на морето :cry:
Ще ми паднат тея идиоти дето продават евтино :axe: :evil:

Нед Юни 15, 2014 11:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща