Майка ми в БГ пое селската къща (и градини) от които баба и дядо изхранваха 3-4 семейства и на всеки празник вдигаха трапези като за сватба. Тогава нямаше излишък а недостиг от трева и ходеха да си я косят отвън
Невероятно за мен но тя се оправя. Градините сега са с люцерна и ги коси който има нужда, но къщата е изцяло нейна грижа и се оправя без мангали. Ходи там само през лятото (направо си е за предпочитане пред града), ако е много затревено пръска с малка 7 л. пръскачка и после почва да човърка градинката. Зеленчуците вече не са в промишлени количества но плодовете и цветята са като за райски кът. Последно сложила автомат за поливане щото мангалите вече и за това не стават, пък бащите им крави имаха...
Бре дедо, истинските пакистанци се славят като добри, честни и евтини работници. Из Сф няма начин да не попаднеш на такива. Ама знам ли, к'вато държавата такива и имигрантите
Последно едно момче идва тук да ме моли да ми изреже падащо-увивната растителност. Мислено теглих една майна, че не се появи месец по-рано когато беше до земята и заради дървениците (такова се оказа) я рязах аз. Вече няма нужда щото е на ниво човек покатерен на стълба и оттам нагоре е по-скоро полезна и приятна. Обаче като прочетох в очите му резултата от отказа ми бръкнах в джоба си. Нямах дребни и му бутнах скришом от жената 20 евра давайки му знак да си мълчи. Сигурно още ме споменава пред аллах.