Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Капанадзе генератор за 3к,5к и 100кW. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
Ами преди да се впусне човек в измислянето на безплатната, несвършваема, неизчерпаема енергия, трябва да се пребори с много препиятдствия,
1. Трябва да прескочи оградата на лудницата. и да избяга.
2. Трябва да се конектне към интернет, да погледа в ютубата как всякакви вече успешно избягали братя по съдба връзват някакви съоръжения от щайга за домати, стари ламби от телевизори, еднофазни градиснки помпи, и се кефят, само дето не снимат 2-квадратния захранващ кабел дето идва до капандзе постановката :)(не сте ли обърнали внимание как винаги някой ъгъл не се снима на тестовата постановка :?: )
3. Да събере един невъзможен комплект, пак от щайга, градинска лейка, нокторезачка, кинескоп от телевизор, да тури лампа или двигател за товар, да проточи кабел от най-близкия контакт, да се снима с джисиема, и да качи клипчето в нетя...

енд ъф стори

защото човека е странно животно и вярва само на това, което вижда, а по-лошото е , че вижда само това в което вярва :!:

Пет Юни 10, 2011 4:21 pm
Профил
Ранг: Напреднал
Ранг: Напреднал
Аватар

Мнение 
Видя ли крушки, наредени на дъска работата ми е ясна...

Сериозно това си е идея - както тук има доста будали от тия неща може да се изкарат пари. Но трябва да има предварително изготвен план за бягство от недоволните клиенти някъде извън бг :twisted: :twisted: :twisted:

Пет Юни 10, 2011 5:05 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
MidNighT_SpiRiT,
защо трябва да бягаш :?:
в последните две фирми в които работих в БГ, идваше момент в който някакъв хитрец с неустановен (варненски) произход, успя да палне фитилите на управителите, и те едва ли не се хвърлиха да правят т.н.водороден подобрител на безина - Видите ли някой бил го правил разлагал чрез електролиза водата на кислород и водород, и тази смес се подавала директно в карбуратора на колата, и кпд се увеличавало с 30-40% рабии'ш ли :!:
и като питаш съсвем нормално - работи ли аджеба тази система - и хитреца обяснява как едва ли не до вчера му работела тази постановка на жигулата(поиследния вариант на колата беше опел), ама видите ли развалило се нещо .
И да ти кажа, че народа лапваше веднага стръвта и тръгваше да дава пари за доработката на чудото - щото некви си 5-10000 лева не достигали за да влезне в производство и пари да почнат да падат.
да не говорим за един дето разправяше как измислил климатик, които никъде не отвежда по-топлия въздух. - слагаш нещо в стаята с размерите на любимата ми щайда за домати, и то почва да охлажда, ама не е сух лед, нещо електрическо било, - пак не му достигаха парите(този път бяха бая над 10000) на съответния изобретател да влезе в серийно производство....
и лошото е, че почти му се беха вързали някои хора....

та така, народа само чака да бъде излъган и иска да си дава паричките,

Пет Юни 10, 2011 5:18 pm
Профил

Мнение 
Виж сега, за тия генератори не знам, но това за климатика теоретично е възможно, стига първо да може да го реализира, да речем отнеманата тмепература от околната среда може да загрява един добре изолиран топлопримник до около 1000-1200 градуса .... ще го охлажда в банята примерно ;)
А това за водорода, имах клиент който си плащаше за такива рбаоти, първо му праивх някаква просто автоматика силно казано за включване и изключване, после му направих направи генератор на ток и следеше не знам си какви там параметри , дали е имало ефект не знам, но си плащаше и тестваше и твърдеше че работи :)

Пет Юни 10, 2011 5:42 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Да де Тони,
ама човека си е имал идея и ти е плащал да му помагаш в реализирането(успешно или не) - това си е в реда на нещата.
аз говорех за другия тип хора дето имат идея, която друг да я финансира :)

Да не говорим за първия ми сблъсък с торсионните полета,
пак един човечец далечната 1996, учил забележете виетнамска филология, се беше барнал екстрасенс и прочие, и беше зарибил жената на шефа ми с всичките тайнствени космични канали(132 на брой), които като го попитах е как ги преброи та не са 131 а баш 132, и бях смъмрен лошо.
Е и неотменните пирамидални решетки и структури,дето обират лошата енергия, в които ако сложиш паничка мляко не се вкисвало.
Та той искаше да прави генератор на любимата на всички ни безплатна безкрайна енергия, базирана на торсионни полета.(щото в космоса се завихряли разни такива и енергия - бол :!: ) Дотук добре, но поради липса на космичен вакуум, както е по книгите :) той беше изчислил че ваккума в кинескопа на монитора на компютър щял да му свърши работа.
как завърши точно тази история аз така и не разбрах, защото излезнах в добре подбран период в отпуска. та като си дойдох, човека го нямаше, експеримента не знам дали е започнал или приключил, но за него вече не се говореше във фирмата- явно е искал пари, получил ги е , и се е изпарил :)

та аз затова съм скептичен,към люде с блеснал поглед и идеи за нещо безплатно,
защото съм преживял няколко такива моменти, а не че се съмнявам по принцип в рода человечески :!:

Пет Юни 10, 2011 6:02 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Стига сте лъгали бре, циркаджии такива!
Аз веднага се досетих за РАБОТЕЩ ИЗТОЧНИК НА БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ, вика му се Неработещ електромер.

Съб Юни 11, 2011 1:00 am
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Мнение 
Сега се сетих че Don Lancaster беше обяснил или дал линк защо е неефективно разлагането на водата - харчи се повече енергия отколкото се получава при изгарянето.
Е друго е ако караш готова бутилка с водород , както е и с електромобилите с "роги" ....

Съб Юни 11, 2011 1:58 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3