Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Портативен локатор за медузи... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Цитат:
а иначе плуването в студена вода действа пагубно върху мъжкото самочувствие ("най-свидното" става трудно намираемо като джапаш между ледовете нали ?)

И оттам иде лафа: "Какво си се свил като рибарски х*й?" :D

Пет Авг 31, 2007 5:55 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
С една водка "Финландия" и някоя готина /а може и тунингована :D / мадама изобщо няма да се свие :wink:
Колкото до медузите - все трябва да има нещо в природата което да контролира популацията им,та има смисъл да се помисли в тази посока.

Пет Авг 31, 2007 7:25 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ки4о написа:
... Колкото до медузите - все трябва да има нещо в природата което да контролира популацията им,та има смисъл да се помисли в тази посока.

научи китайците да ги ядът ... и ще станат защитен вид !

Пет Авг 31, 2007 7:45 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение Re: Портативен локатор за медузи...
Аз обаче съм солидарен със zaphod - никога не ме е парила медуза. В Черно море съм се плъзгал върху хиляди, само 1-2 пъти съм виждал някой да сочи червено петно: "виж, това е от медуза". Тук в Занзибар не са толкова много но аз си поиграх с 2-3 килограмово синьо "бебче" описано от Цецо. Значи: дето ще се правиш на велик HiTec плувец що просто не отидеш на лекар? Така обаче рискуваш да не направиш впечатление на близката мацка :D
А колкото за локатора: ако не броим мощният ултразвуков излъчвател дето ще ги направи на колоидна субстанция подходящ е и всеки друг "локатор за риба" купен от плажен ловно-рибарски магазин. Щото медузите се носят по течението и около тях има сума ти боклуци и водорасли - :idea: до кога ще съм жив да ви уча?! Аз така ги откривам с просто око и ги заобикалям щото са ми мноо гадни на допир. Но ако някоя блондинка плува по средата със сигурност бих се прежалил за да й спася живота!!!

Чет Сеп 20, 2007 12:16 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2