|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:19 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
mladejat
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Чет Дек 02, 2010 5:08 pm Мнения: 27 Местоположение: Пловдив
|
 project manager
Здравейте, Трябва ми някакъв свободен инструмент за менежиране на проекти - имена, приоритети, крайни срокове, текущо състояние и т.н. В нета има доста неща, но предпочитам някой, който вече е ползвал нещо и е доволен, да препоръча. Благодаря.
_________________www.nlc-bg.com
|
| Пон Авг 22, 2011 2:58 pm |
|
 |
|
miro_atc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
 Re: project manager
Навремето пробвах най-различни... Общо взето има два типа - настолни приложения и от сървърен тип. Настолните приложения са много шарани, даже в тоя форум коментирахме няколко, включая нещо си от М$. Но според мен тоя тип просто не става, освен ако не се изръсиш да си го купиш, някой да дойде да ти обучи персонала и т.н. Абе не стават! От сървърните аз пробвах предимно такива дето са на PHP, щото се инсталират супер лесно и не са капризни. Може и на хостинг за 5 лв да ги качиш. Сещам се че и всичките имаха "демо" сайт, т.е. влизаш, разглеждаш без да трябва да инсталираш каквото и да е. Ако ти хареса, тогава следваш инструкциите как да си го прехвърлиш на твой сайт. Аз ползвах dotProject щото ми трябваше нещо просто, ама като разгледаш няколко демота сам ще си прецениш.
|
| Пон Авг 22, 2011 4:11 pm |
|
 |
|
mladejat
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Чет Дек 02, 2010 5:08 pm Мнения: 27 Местоположение: Пловдив
|
Благодаря
_________________www.nlc-bg.com
|
| Пон Авг 22, 2011 8:40 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
А първо трябва да уточниш за какви проекти става на въпрос, софтуери много, но не съм видял ни един работещ така както според мен трябва да рбаоти един такъв продукт, може би защото съм се опитвал да ги прилагам не толква върху девелоперкса дейност а в-у строително - монтажна. Но при ве че има специално за тая цел продукти те са далеееееееч от това да бъдат полезни, по скоро губят много време и не дават информацията която е нужна, доста по бързо се оправям с една две ексеслки таблици. Бях възложил на част от хората ни да направят нещо подобнои разбрха защо няма ни един читав продукт, прави се от хора които идея си нямат от това което правят, а написването на 500 стрнаици задание не ми бе приоритет, нито пък постоянното висене на главите им, от 40 стрнаици задание, всичко бе изпълнено но във вид негоден за ползване, както може да с епредположи поради липса на време и не особенната взжност на начинанието за момента е оставено в 9-та глуха за момент вкойто ще имам достатъчно време.
|
| Пон Авг 22, 2011 9:13 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|