Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
GSM дайлер за известяване 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение GSM дайлер за известяване
Здравейте момчета. Имам едно питане.
Гледах в магазина дайлери модел за siemens и sonyericsson телефони. Обаче продавача каза, че не мога да го използвам директно. За да известява трябвало да се върже към аларма или към някакво устройство което да подава сигнали към дайлера??? Мисля, че са като тези от сайта
http://www.electronicsdesign-bg.com/?t=7&rID=15
А в описанието от сайта са показани как се връзват датчиците директно към дайлера?
Изобщо някой може ли да ме посъветва за някакъв дайлер, към който може директно да се свържат няколко датчика. Един датчик бутон и един за движение?

Пон Фев 09, 2009 6:22 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран
Аватар

Мнение 
Ами виж това, ползвам едно такова и си работи ОК от сума време http://gsm.sharcom.org/

Пон Фев 09, 2009 9:12 pm
Профил ICQ

Мнение Re: GSM дайлер за известяване
nypko написа:
Здравейте момчета. Имам едно питане.
Гледах в магазина дайлери модел за siemens и sonyericsson телефони. Обаче продавача каза, че не мога да го използвам директно. За да известява трябвало да се върже към аларма или към някакво устройство което да подава сигнали към дайлера??? Мисля, че са като тези от сайта
http://www.electronicsdesign-bg.com/?t=7&rID=15
А в описанието от сайта са показани как се връзват датчиците директно към дайлера?
Изобщо някой може ли да ме посъветва за някакъв дайлер, към който може директно да се свържат няколко датчика. Един датчик бутон и един за движение?

Здравей,ако имаш въпроси за този дейлър пиши ми на marski@abv.bg използвам го вече 5 години .

Нед Дек 27, 2009 8:48 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Ако ти трябва нещо по сериозно прилагам ти документацията на нещо което пускаме в продажба към средата на януари. Засега тестваме още и дооправям документацията.
Имаме и по голям модел с доста екестри който отдавна е в продажба но този новия е по евтин и отговаря на изискваниоята ти.
Ако имаш интерес,за техническа консултация можеш да пишеш на мен а за закупуване и цени можеш да се свържеш с Lupus пак от този форум,той се занимава с производтвото.

Прикачени файлове:
MG.rar [318.54 KiB]
252 пъти
Пон Дек 28, 2009 11:45 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]