премахване на акустичното ехо
Здравеите!
Някой може ли да ми каже в коя книга (на български), евентуално стара, може да се намери информация за премахване на акустичното ехо?
Благодаря!
Както метнахме темата, човека няма да разбере как да си махне ехото.
Електрончик, облицовай стените с възглавници комфи пилоу, телешопа ги продава евтино. Съжалявам за отклонението. Темата ми е интересна, кажи какво правиш ако не е тайна.
Успех
И в акустиката ( и хидроакустиката) за целта помещенията(басейните) се облицоват с едни пирамиди от съответен материал. В момента се продава и 'акустичен ' гипскартон за облицоване на камерни зали.Материали -много но наистина какво мислиш да правиш,ако не е тайна де.
Съб Фев 24, 2007 11:07 pm
elektronchika
Ранг: Популярен
нищо няма да правя опитвам се да помогна на една приятелка да си донапише дипломната работа. Трябва й малко теория по въпроса за обем. (какво да се прави, такова ни е образованието...)
Нед Фев 25, 2007 2:20 pm
ji4ka
Ранг: Форумен бог
elektronchika,
Мисля че с тия работи се занимава ЦОС-а (цифрова обработка на сигналите) или DSP-тата. Имаше една книжка за обработка на едномерни сигнали. Обаче материята там си е е... м....та.
Има реална опасност приятелката ти след това да стане по-умна от теб .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл