Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
и-държавата 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение и-държавата
от днес КАТ софия са направили генерален пробив в обслужването на клиенти (какви клиенти сме им ние?)
http://i-kat.org/

направо гениално! неам думи :-#
как го разбираме това ИликтронизиранИ на държавата - снимка в реално време на таблото. какъф кеф!
тва си е за патент. бат бойко трябва да им раздаде медали на всички болтове и гайки в управлението.
това е второто по гениалност творение след флашките по границите

може би не трябва да се казва И-държава, а иииииииииииибахти-държавата

Чет Авг 20, 2009 1:15 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

Мнение 
Доста провописни грешки по сайта има. Но като гледам това е някакво самодейство, не е официално от КАТ

Чет Авг 20, 2009 1:53 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Тия новите тепърва ще има да се проявяват. Все по същите ноти свирят като всички
досега (композиторът е един и същ), но са по-малограмотни и по-слабоумни.
Тръгнаха да оправят държавата от амбулантните търговци по улиците, тая селения
от тодорживково време насам не бяхме я виждали да рецидивира.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Чет Авг 20, 2009 4:09 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Ми някой е прибрал едни 200-300К. Кво толкова, ежедневие.

Чет Авг 20, 2009 4:30 pm
Профил
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл

Мнение 
"Можеш да излъжеш полицаята! Можеш да излъжеш дрегера! А себе си можеш ли да излъжеш?!..."
http://www.i-kat.org//index.php?action=video "Welcom to Bulgaria and have a nice път!"

"творците" на сайта явно поредните жертви ... на образователната ни система :)

Чет Авг 20, 2009 6:40 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Този сайт няма нищо общо с КАТ, така че се успокойте ;-) :
Код:
Проектът i-KAT.org се зароди преди повече от две години, когато на мен - Минко Лазаров, управител на фирма Technical-Solution ...
....В реализацията на проекта вече участват няколко фирми и неправителствени организации...

Ми хубаво Минко, ама много старомодно.... Ако направиш и една такава система за полетите от летище София тогава нобеловата награда ти е в кърпа вързана.

Иначе си мисля, че ако проекта беше направен от КАТ, то щяха да изпращат всеки ден регулярни писма чрез пощите с 24 хартиени снимки, правени от Смяна-8 на всеки кръгъл час. Като си помисля колко работни места биха се отворили в тази криза...

Чет Авг 20, 2009 6:57 pm
Профил WWW

Мнение 
Детектив трябва. Може би инспектор Стрезов трябва да каже какъв е този сайт.
http://www.vsekiden.com/?p=56743

Чет Авг 20, 2009 8:52 pm
Профил
Аватар

Мнение иииииииииииибахти-държавата
За толкоз пари колко допълнителни гишета можеше да се отворят... Ама нямаше да е ииииии.
Обаче идеята е супер, ще я пусна на един познат със супермаркет: да пуща пред касата късометражни филми (желателно с по-XXL съдържание) и да съкрати касиерките. Хем агнето цяло хем вълкът сит. Пък клиентите докато си доглеждат сублимния момент едва ли ще внимават колко пъти касиерката сканира пакетчето чипс...

Чет Авг 20, 2009 10:31 pm
Профил

Мнение 
Процедурите в КАТ са елементарни, защо не с енаправи чисто и просто всички тия глупости да с еобработват по електронен път ... ама често казно и 5 лв глоба да имам никога няма да отида до КАТ, от 7 месеца съм без книжка, и не планирам скоро да ходя да си я търся, само мисълта че има опашка на която ти дават номер с три цифри, поставя КАТ в зоната на институции които няма никога да бъдат посетени ако ще турско да стане. Значи аз нямам никакъв проблем да си платя всички глоби към КАТ, но в никакъв случай за това няма намерение да изгубя два дни. Досега акт не съм обжалвал никога, то ако трябва да бъда честен нямам нито един акт писан без нищо, така че не мисля и да обжалвам, и съм напълно съгласен наказателното да влиза в сила автоматично, и да ми идва ако искат сметка до врата, и като ми мине срока на наказание и съм си платил глобата да си получа книжката и талона по пощата .... ама да ме карт да се редя 5 пъти на километрични опашки .. няма да стане ... по същата причина и колата ми се води още на банката въпреки че още на 3-тия месец от лизинга си я платих на 100% и банката ми я прехвърли нотариално ... и така от 5 години, мога и още 5 да откарам, въпреки че скоро чух че вече нямало опашки за регистрации.
Та в момента, не само в КАТ но и доста други институции, вместо да си бъркат в носа и да се чудят каква глупост да направят, да вземат да си направят едни виртуални портали от където да могат да обслужват гражданите, и бат бойко да не се чуди как да закурпи бюджета, ами да изрита 90% от тия лентяи по тези ведомства, да остане навсякъде по 1-2 гишета и тва е ... Повече гишета, повече корупция, повече зплати, повече раходи ... тва като учи мама да не работиш ... стани чиновник та да ти е добре ....

А това от камерите е ОК, ама глобата да се плаща от собственика на колата не е много умно ... горките от уникредит, колко ли постановления са получили за мойта кола :) .... ако по снимка докажат извършител ОК, ама не го ли докажат техен си проблем, това мсля че подлежи на обжалване не само в БГ но и в САЩ, друг е въпроса дали си струва да се обжалва, по европа май нямаш такива права. Да обаче нашите тук нарушават всички закони като не дават възможност за обжалване, въпреки че има такава възможност, а това не е като да обжалваш акт писан на теб.

Чудно колко още просоттии ще се сътворят, аз лично вече съ мскептично настроен към новото правителство, твърде много говори, и твърде малко прави ... при тия прказките се оказаха не само предизборни а и следизборни, а и такова топене на предходна власт досега май не е било, дори и 97-ма.

Вто Авг 25, 2009 1:40 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]