|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 5:17 pm
| Автор |
Съобщение |
|
speedblue
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 1:41 am Мнения: 276 Местоположение: София
|
 Слави тъпото парче....
Слави Трифонов е катастрофално просто парче.... за пореден път се държи унизително с чуждестранен гост. В момента даже (поне за мен) се опитва да постигне рекорд в тази насока. Гостът му е Тото Котуньо за който не е в течение за какво става дума.
Не че няма простотии и в други предавания, но това дет се вика излиза извън границите на местната чалга простотия.
Сори за тона на коментара ми 
|
| Вто Юни 10, 2008 11:20 pm |
|
 |
|
plameniv
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Слави тъпото парче....
Ха, че защо се чудиш той винаги си е бил такъв, преди правеше шоу сега вече е банален и изчерпан до последно , в момента седи там за пари и се чудя как го търпят още 
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Сря Юни 11, 2008 1:57 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Напротив това е просто сценарии. То ако това ти се вижда смущаващо, незнам какво би казал за Лари Кинг например.
Хората за това го гледат. Дали на мен, теб или някой друг му харесва.... не от значение, щом масовия вкус го понася добре. Добре дошъл в 21 -я век на медиите.
Апропо и аз много пъти му се нервя. Но определено ме кефи като разказвач на тъпи вицове - прави ги смешни. Поне на мен. А 3-та му актьори просто ме уморяват от смях и то точно с простотиите си
Сигурно и аз съм прихванал от чалга културата, ама кво да правиш, то не може човек да се движи нагоре по течението 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Юни 11, 2008 7:42 am |
|
 |
|
speedblue
|
Цецо, не съм си мислил, че не е по сценарий, спокойно... само, че сценария беше така - идва гост с ефирно време 30 мин., 25 мин. от тях госта седи и гледа един неандерталец как го вади голем, в оставащите 5 мин. госта трябва да покаже уважения към таланта на неандерталеца.....
Просто тоя професионален сценарий кърти....
Как не намериха 3-4 мин. за да попитат човека какви са му плановете в близко бъдеще, как е това, онова... (примерно)
Все едно госта му беше някой никому неизвестен с който Слави си начесва крастата да се изгаври и покаже нужното неуважение.
|
| Сря Юни 11, 2008 10:12 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Споко той е тръгнал да залязва, просто сега си донабива пироните в кофчега. И го прави убедително.
Аз подочух че и Joe от Manowar ще му гостува.
Мисля си, че ще стане доста интересно ако Слафчо започне да се държи по същия начин...
|
| Сря Юни 11, 2008 11:18 am |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
Тъпо и отвратително парче, спор няма
Manowar да не би да са се запътили да идват в България?
|
| Сря Юни 11, 2008 11:29 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Че те и миналата година идваха.
На 5, 6 и 7 юли там ще е купона.
http://www.kaliakrarockfest.com/
Аз съм се снабдил с билет и за трите концерта.
|
| Сря Юни 11, 2008 11:46 am |
|
 |
|
nik
|
странно нещо е българина - тия дето най малко могат най много плюят....
тия дето могат пък нищо не правят,като почнеш от обикновения човек и стигнеш до политиката... овча работа
и аз не харесвам чалгата ама не ги плюя щото нищо по хубаво не мога да изпея
тъй че вместо да гледате чуждото канче по добре вижте себе си и правете това което правите най добре... само да не се окаже че е плюене... щото съм срещал и такива хора... те просто друго не могат
колкото до слави... дали наистина залязва? 2 пъти на ден по 1 час, колко са другите дето стоят по 2 часа на екрана всеки ден?от колко години вече? без да съм му фен само проста статистика говори достатъчно че колкото и калпав да е до сега не се е намерил кой да го измести...
|
| Сря Юни 11, 2008 6:11 pm |
|
 |
|
speedblue
|
Явно си пристрастен все пак... и не си загрял, че "местната чалга простотия" означава нещо като чалга култура, чалга манталитет. Изобщо за музиката чалга не става дума въпреки, че е производна на съответната култура и манталитет.
Нещото което предлагаш е всеки да бачка каквото там може... да не гледа у леву кво пасе и блее съседната овца и да чака да му кажат и кога да умре... много готино, мерси обаче.
Никой неможе да ми забрани да искам нещата да са по-добри дори с ясната представа, че това няма да стане нито скоро нито лесно.
Овча работа е също така да си пуснеш телевизора и да гледаш пасивно това което се движи по екрана... дори да ти се драйфа, е отново мерси.
|
| Сря Юни 11, 2008 6:57 pm |
|
 |
|
nik
|
точно за това дадох пример с пеенето, като не можеш да направиш по добро телевизионно предаване не плюй труда на останалите, като не ти харесва пък не го гледай, никой не те е вързал
ама щом пък си толкова войнствен що не вземеш си насочиш силите към нещо по смислено, най е лесно с бира в ръка да се плюе срещу телевизора, явно нама кураж за повече....
|
| Сря Юни 11, 2008 7:05 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
- за това съм абсолютно съгласен - особенно ако дават футбол и противниковия отбор вкара гол.Обикновенно в него разговор присъства и родословието на съответния играч направил гафа- без изобщо да са виновни.
Все пак живеем в свободна страна и всеки има право на мнение.Слави отдавна е започнал да залязва.Аз не му следя предаванията - от време на време се мярка по ТВ-то докато въртя каналите.За пеенето - не е удачен примера.Смесваш пеене(като умение) със стил музика.А и що не си се пробвал - отиди на караоке,удари 2-3 бири ,хващаш микрофоня и газ през целината...
Това,че някой предавания ги държат на екран и се чудят с какви простотии да запълнят времето,с кой по-латински сериал за зарибят пенсионерите.... Преди поне имаше доста филми на научно-популярна тематика,пътешествия - неща които са креативни. Та така де - всеки сам избира какво да гледа и кога по ТВ-то.Мнения много.Аз обаче се улавям,че в последно време предпочитам да чета книга вместа да зяпам ТВ.Та ми е все тая за г-н Трифонов и шоуто му.
|
| Сря Юни 11, 2008 7:56 pm |
|
 |
|
nik
|
ами щом е свободна страна и аз ще си кажа мнението - тия плюещите са ми едни от най омразните, с такива живях 4 години, като я няма хазяйката псуват ядосват се това не им харесва онова било за смяна другото за ремонт, за нищо друго не се говори в къщи и така по цял ден, а като дойде хазяйката мълчат като посрани... разгеле изнесаха се, викам край няма повече да ми надуват главата... да ама не, новия дето дойде после и той същия... щял на съд да я дава... щял да бие... после пак мълчи като посран... така че тоя репертоар ми е ясен вече, това са просто хора без работа и без занимание, дето от скука се чудят какво да правят
не се чудете, ето човека книжка чете... като казах книжка и аз се връщам към моята 
|
| Сря Юни 11, 2008 8:37 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Що не гледате европейското  , хубави мачлета стават.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Юни 11, 2008 10:24 pm |
|
 |
|
jig.tak
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Чет Яну 20, 2005 1:44 am Мнения: 616 Местоположение: Варна
|
Че Слави е тъп спор няма. Единственото нещо което може да прави добре е да се прави на идиот, но вече и в това не се справя добре. В крайна сметка не е луд че яде баницата. Това че го давали по 2 часа на ден не е показателно а наказателно
|
| Чет Юни 12, 2008 8:14 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Нищо наказателно няма. Търсене - предлагане. Това иска българина, за това е склонен да плаща - това получава.
Ако масовия българин искаше да гледа оперета и беше склонен да плаща за това - по телевизиите щеше да се върти само оперета, за да могат рекламите да бъдат гледани
Това което гледаш по телевизията е това което е дневния ред на обществото ни. Наречи го чалга култура или чиста простащина или просто манталитет - това е то българина.
Слави е на екран не за наказание на горкия българин, а защото българина иска да го гледа.
Каквото и да си говорим, Слави Трифонов си е една значима фигура на българската шоу-инустрия. 20 години е на екран и общо взето с кратки паузи е винаги на гребена на вълната. Само по врмето на бат Ваньо Костов беше в трета глуха.  Причините ги знаем.
Та Слави си е Слави. Дали ни е кеф или не, Слави ще остане в историята на българските медии. А че е залязваща звезда - това малко му звучи като пророчествата на Бай-Тошо за скорошния крах на капитализама.
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=512805  :):) Особенно мястото което са избрали  :);)
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Юни 12, 2008 8:48 am |
|
|