|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 7:55 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Ки4о
Ранг: Форумен бог
|
 Бърза реакция
Над тази мисъл ме насочи тази тема: http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1177244
В последно време показността на това кой какво прави и как си върши работата започва да ме дразни. Ако това беше чантата на кака Пена от Каспичан,едва ли някой щеше да си мръдне задника да свърши нещо.Обикновенно за такова нещо като се отиде в полицията се казва да се попълни един формуляр и от там насетне се чака.Попитах се,защо реакцията е била толкова бърза,позамислих се и стигнах до извода,че в тези GSM-и има телефонни номера на хора,които ако по някакъв начин имената им се свържат с въпросната личност ще избухнат още по големи скандали и ще стане ......Това си е мое предположение.Но по никакъв друг начин не мога да си обесня бързата реакция.А какво мислите вие ?
|
| Нед Мар 23, 2008 12:19 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Мдаааа мен ми откраднаха лаптоа преди нова година, и като се обадих имах чуството че дежурниа ако можеше щеше да ме набие през телефона, не че очаквах нео да свърат ама вътре имаше фирмени документи и счетоводителката каза по дбре да уведомя полицията. Естествено не полицаите ми върнаха чантата.
|
| Нед Мар 23, 2008 5:54 pm |
|
 |
|
sthx
|
Нещата стоят така.
Чантата на министърката е открадната в определен район. В този район действа определена група джебчии. Има и гастрольори, но и те подлежат на контрол от основната група. Тази група си има тартор.
В посочения район има офицер от полицията, който отговаря за дребната престъпност. Той знае много добре кой какви ги върши. Когато се открадне нещо от знаменитост или познат на някой началник, офицера веднага намира тартора (тарторката) на шайката, обяснява му, че ще им разкатае фамилиите, ако до 1 час откраднатите неща не се върнат. Обикновено джебчиите се извиняват на "началника", че не е тяхно дело, но след 45 минути вещите се връщат по някакъв начин.
Да си разправят на журналистите, че ги хванали чрез клетките на GSM. Някъде спомена ли се,че крадците са хванати?
Когато съм съобщавал за кражба, винаги полицаите са били внимателни и са изказвали състрадание. Веднъж и крадците хванаха (е, подсказахме им).
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Нед Мар 23, 2008 10:33 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Ами .... не не бяха нкак любезни и отзивчиви, защото видиш ли съм се обадил 2 часа по късно, а то си имаше много основателна причина да го направя, а катоимказах че мога да им занеса веднага запис от видеокамерите на банката до която се случи ми отговориха че на тях записа не им трябвал .... но явно джепчиите излязоха по умни и решиха да върнат сами чантата срещу скромно възнаграждение ...
|
| Пон Мар 24, 2008 2:18 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|