| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Къде са те, къде сме ние....
http://news.ibox.bg/news/id_1328163109
Средно по 15к евро на кола... това са 30 млрд. евро... И това само за модела Октавия.
Къде са те, къде сме ние...
А преди много години когато те искаха да спрат с граденето на светлото бъдеще, нашите ходиха да ги "вразумяват".....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Мар 11, 2008 4:56 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
е, къде сме... днес четох за концесията на златната ни мина и как докато е била е държавна е била губеща.
Еми щом губим от златна мина къде искаш да сме?
|
| Вто Мар 11, 2008 10:48 pm |
|
 |
|
Zeus
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Вто Окт 03, 2006 11:58 am Мнения: 924 Местоположение: Ботевград
|
Може и да спечелим, ама трябва да я вземат чужденци, а охраната да е българска 
|
| Вто Мар 11, 2008 10:58 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Да бе това с мината е супер извратена история. Първо, че при тия галопиращи цени на металите е пълна глупост да си експлоатираш собствените ресурси. Посоката им е само нагоре. За чии ти е да ги вадиш сега, когато ти потрябват те ще са си тук.
А да дадеш на друг да ти ги експлоатира и да ти подмята трохите... това си е еби му майката. Сигурно и концесията е 20тина годишна та да не може следващо правителство да я промени.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Мар 12, 2008 9:31 am |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Цецо, кво се чудиш бре? Като че ли си в БГ от половин година... Тоз дето е подписал концесията не разсъждава като тебе... Били трохи... Трохи за БГ... Ама за него? М? Дали са трохи или сигурен начин да си осигури и внуците? Днеска той е тук.. Подписва и прибира яката комисионна... Утре го нема... Кво му пука, че е преебал държавата? Да му мислят тия след него... Те тва е брато... След мен и потоп... Така сме ние.... Скапано племе... И майките си бихме продали ако от това ще си напълним гушите... "Боклук" дори е мека дума за това което сме...
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Сря Мар 12, 2008 11:36 am |
|
 |
|
Цецо
|
Е и ти еволюираш. Преди вождовете ти бяха виновни, сега установи, че племето е скапано. Колкото повече хора го разберат, толкоз по - голям шанс за корекция. Приказката за лудия и баницата и т.н... Та не са виновни политиците - те са следствие, а не причина 
|
| Сря Мар 12, 2008 11:52 am |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Ааааааа чакай малко....
Никога не съм бил на по-различно мнение от сега.... Дори когато съм плюел по управниците винаги съм завършвал с изтъркалата се вече фраза... "Народа си заслужава управниците... " ... Можеш да провериш... Това обаче не ми пречи да продължа да ги плюя... Те друго не заслужават... макар че... ако трябва да съм прав... заслужават... ама няма кой да им го даде... именно щото народа е тъп и кръга се затваря... 
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Сря Мар 12, 2008 4:10 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
А бе губим. Вижте обаче на какви пари се точим http://dom.dir.bg/2008/03/12/news2761080.html . Само дето никой не е питал Доган ще стане ли работата или не. Иначе е хубава идеята да си търсим правата, щото Турция непрекъснато ни напомня за имотите на техните изселници.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Мар 12, 2008 5:04 pm |
|
|