Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
дайте да съберем по 1000 лв за да обесим ония медици .... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение дайте да съберем по 1000 лв за да обесим ония медици ....
мисля за 200-300 хил ще се намери някой да им види сметката, тва са 200-300 човека .. тия са ебаси наглите идиоти, току що гледах едно интервю, ако срещна някой от тия седмината ще го смачкам буквално .... егати наглоста, не стига че се изхарчиха милиони за да ги освободят вместо да ги обесят съвсем справедливо, ами сега искат и да им се помага .... определено финансово ... що не се направи един референдум дали да не се отмени презедентското решение, и да си ги върнем в либия ....

Пет Авг 24, 2007 7:16 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: дайте да съберем по 1000 лв за да обесим ония медици ...
ToHu написа:
... що не се направи един референдум дали да не се отмени презедентското решение, и да си ги върнем в либия ....

Това определено е интересна идея, над която трябва да се помисли :D .

Пет Авг 24, 2007 7:30 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран
Аватар

Мнение 
дабе и мен много мее яд на тези помиари :), нещо много работи почнаха да искат ,то апартаменти, банкови сметки ,и аз сам за отменяне на президентското решение,баси колко милиона дръпнахме назат а те недоволни,маи наи добре им беше в затвора където им е мястото защото съм почти сигорен, че от немарливост са ги заразили

Пет Авг 24, 2007 8:04 pm
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
MIPS написа:
...защото съм почти сигурен, че от немарливост са ги заразили....

Ще си дойдем на думата :)

Пет Авг 24, 2007 8:39 pm
Профил ICQ
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
абе сега това за заразяването си е политически игра, така или иначе...
поне аз квото съм подочул... просто децата са заразени от непроверена кръв от мастити фармацефтични концерни дето работят на африканският континент(защо така тихомълком и потайно в крайна сметка се плати отнякъде на Кадафито? ммм??уж от ЕУ-то , уж Катар, уж некой друг таен благодетел..)

тия нашите си отлежаха това дето си е по законите на Либия -> курвалък и алкохол :!: дето всички българи са го правили правят и ще го правят в либия

8-те годинки си ги отлежаха и тва е:!: крайно тъпо ще е сега да искат пари за това

Пет Авг 24, 2007 8:52 pm
Профил

Мнение 
Тъпо ... е едно, разбираемо, това тяхното е супер нагло, оттърваха бесилото, затвора, и апартаменти им дадоха и продължаватда искат, е тва ако нее лакомия ... ако имам бих им дал по 1 млн, в злато, втечнено и налято гърлото ... просто се учудвам докъде може да стигне хорската простотия ....

Пет Авг 24, 2007 9:38 pm
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ
Аватар

Мнение 
Тия нагли хорица ми повредиха датчика за простотия и безочие. :evil:
Ама ние сме си виновни за тази работа.
Позволихме на шепа гурбетчии да ни се качат на главите.
То не беше кампании, митинги и простотии. Една камара държавни пари (демек взети от нашите джобове) бяха потрошени по съдилища, адвокати, посещения на близки и не знам още какво. Евала сагата свърши - оправдаха ги. Обаче от тоя момент нататък "момиченцата" леко се унесоха.
Поискаха жилища - ок, работа - ок, ама че накрая и обезщетения ????? Някой да ги е карал навремето да си дават *ъзовете под наем ??? :evil:
Изобщо не ми допада тая работа. Ама хич .... гррррр :twisted:

Пет Авг 24, 2007 11:38 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Дайте линк да прочета къде и колко са поискали, че нещо все не мога да намеря достоверна информация, а на журналистически интерпретации през лятото отдавна не вярвам. :oops:

Съб Авг 25, 2007 12:27 am
Профил WWW

Мнение 
Нямам линк, гледах интервю по новините, не казах колко, буквално изказването на онзи педал дето даже не го бяха осъдилу беше :
" .. имаше две страни, либийските деца и техните семейства които бяха осигурени и компенсирани, и ние седмината .. " и тук забрах точно думите му но бяха в смисъл и ние трябва д абъдем компенсирани. Това по ТВ пред камери, след среща с посланниците в БГ. Бих ги върнал в либия с молба да останат доживотно в затвор с повечко мъчения и бой, заото бесилото им е малко, след 10-на години изтезания ако нещо размекне либийце да ги обесят .. ако може на струно от пиано .. или пък бодлива тел .. все ще измислят нещо по-мъчително за накрая.

Съб Авг 25, 2007 11:06 pm
Профил
Ранг: Новодошъл

Мнение 
Ами да вземат и да им представят сметката с разходите по техните дела и да си я платят!

Нед Авг 26, 2007 12:19 am
Профил

Мнение 
Що да не искат ? Царя като дойде и той така почна, да си иска. Пък ако мине :P Нещо за Кричим го отрязаха, ама според мен временно :roll:

Пон Авг 27, 2007 8:34 am
Профил

Мнение 
Очаквах това да стане.
Има какво да се иска от държавата и то е главно по организирането на защитата на всеки българин зад граница. Всички, които имаха работеща дипломация си бяха изтеглили своите гурбетчии вовреме, а нашия бъзлив дипломат беше подходил с "момичета дано не сте виновни" и не беше докладвал у нас навреме.
Държавата се изложи с тях, сега те излагат държавта (или поне част от тях, не вярвам да са единни), като имат искания към държавата "в присъствието на европейски предствители".
Ниско е нивото на разговора от всички страни. Голяма част от натрупаната ненавист у тях към държавата се дължи на многото политически упражнение върху гърба им.
Не е само у нас така. След като се завръщат войниците от Виетнам попадат в странен обществен вакуум. Обществото не ги разбира, те него също. Имало е тежък период на взаимна адаптация, завършващ с измирането на участниците. После държавата и обществото забравят поуките и повтарят същите глупости.
На никой от тукашните "палачи' не пожелавм съдбата им.

Пон Авг 27, 2007 6:54 pm
Профил

Мнение 
Аз лично не бих простил и на ония овце с лентичка не сте сами .... защото за мен това е малко овча постпка, айде след стадото, защо, за какво .. никой не знае ... за разлика от някои от самото начало съм за това което ще реши либйския съд, никога не съм подкрепял страната да им оказа някаква помощ, или да им спасява задниците, още повече с цената на отстъпки, уговорки и кой знае какви обещания. Никой не им е виновен че са отишли да рбаотят .. да вземем да плащаме и откупи на маймуните в африка дето отвличат наши сондажници?

Пон Авг 27, 2007 8:44 pm
Профил

Мнение 
Що народ прогониха нашите пишман политици да скитат по света... Ама пък да ходиш в Ирак, Либия или Нигерия например си е чисто туряне на главата в торбата. То в Гърция си е опасно май (българи-подпалвачи ?), та там ли ?

Вто Авг 28, 2007 7:58 am
Профил

Мнение 
ToHu написа:
Аз лично не бих простил и на ония овце с лентичка не сте сами .... защото за мен това е малко овча постпка, айде след стадото, защо, за какво .. никой не знае ... за разлика от някои от самото начало съм за това което ще реши либйския съд, никога не съм подкрепял страната да им оказа някаква помощ, или да им спасява задниците, още повече с цената на отстъпки, уговорки и кой знае какви обещания. Никой не им е виновен че са отишли да рбаотят .. да вземем да плащаме и откупи на маймуните в африка дето отвличат наши сондажници?

Защо не се пробваш.. Иди там и направи самопризнания, че си изменил на революцията примерно. След това си стой в килията, чакай седем години и си вярвай в либийския съд. Винаги ще си виновен щом те съдят по законите на шериата и революцията.
Никой не е отишъл там от хубаво.

Вто Авг 28, 2007 10:31 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща