|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:03 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Защо по добре такси вместо линейка ...
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Карам си аз онзи ден, гледам пред мен линейка, пуснал лампи сирени и кара, ама кара като ... баба ми .. въпреки че баба ми никога не е карала, но сигурно така ще кара. Че не се натискаха да му правят път е истина, но и той не си даваше много зор да си намери, естесвтено покарх 200 м зад него и го задминах, на 2-рия сфетофар веч го бях изгубил от поглед, това на симеоновско, та май ако ви се наложи по-добрете хванете такси, хем по-малко ще го чакате хем по-бързо ще ви откара, като му кажеш че плащата повече и спират да гарат в диапазона 1000-2000 rpm.
Дали тия шьофьори не трябват да минават някакви изпити, някакво обучение ... знам ли , какъв е смисъла от хубави нови коли, с турбо, когато ги карат баби ... не става въпрос а рисково шьофиране, ама да караш с 40-50 когато някой те е извикал по спешност .....
|
| Съб Юни 09, 2007 5:58 pm |
|
 |
|
asp
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Фев 22, 2006 6:27 pm Мнения: 376 Местоположение: plovdiv
|
Чможе да е пил 1 -3 ракии и да внимава да не блъсне линейката някъде. То е ясно че няма да го спрат за проверка ако не блъсне линейката някъде 
|
| Съб Юни 09, 2007 8:04 pm |
|
 |
|
ToHu
|
По скоро може да го спрат за спиране на трафика, единствените които видях да задминава бяха тия по кръстовищата на червено и малкото които отбиха да му дадът път, другите нямаше защо да отбиват, както и да е .. днес пак с епресетих 
|
| Съб Юни 09, 2007 10:19 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
Едно време караха бързо, защото тогава беше "БЪРЗА помощ". Сега е "сПЕШНА помощ" - горе-долу идват като пешеходци.

|
| Нед Юни 10, 2007 1:57 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Има случаи при които пациента не може да понесе резки ускорения на тялото. В 99% от случаите обче бързината е по важна от комфорта на возене. Не че знам какъв е бил конкретния случай де.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Нед Юни 10, 2007 4:47 pm |
|
 |
|
zz_stefanov
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Дек 26, 2005 3:19 pm Мнения: 336 Местоположение: Varna
|
И още:
- Защото таксито може и да е оборудвано с дефибрилатор, за линейките знаем, че не са;
- Преди няколко години можеше да попаднеш на бакшиш с медицинско образование. Сега не е така и за това е закъсала спешната помощ;
...
успех и да не ни се налага... 
|
| Нед Юни 10, 2007 5:01 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами според простит ми умозаключения линейката отиваше към пациент, не знам да има болница която да приема спна помощ от Вапцаров в посока околовръстното, а тя точно в тази посока се движеше, не че не съм ги виждал с включени свтлини да разхождат служители ама ....
|
| Нед Юни 10, 2007 5:16 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|