|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:14 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
 Интересно от Интел
Тримерни транзистори
Странно, аз си мислех, че всички са тримерни. 
|
| Пет Юни 16, 2006 9:54 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Игра на думи  Правят се в една равнина, ама щом са усвоили пространството, това е на добре. Ще имаме и тримерни ИС, с крачета във всички посоки  Той затова Гейтс е решил да се откаже от бизнеса си - http://dnes.dir.bg/2006/06/16/news300716.html, трудно му беше с двете измерения, сега ако станат три ....
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Юни 16, 2006 3:09 pm |
|
 |
|
HCL
|
Цитат от по-горната статия
Похвално, не мислите ли, не бях чувал.
|
| Пет Юни 16, 2006 4:06 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Да - и ти не си допринесъл с нищо, защото ползваш опън бозите  .
Тва беше майтап - сега да не вземеш да скочиш  .
|
| Пет Юни 16, 2006 4:40 pm |
|
 |
|
HCL
|
Скачам  директно през прозореца, както е отворен широко и е на една рька разстояние.... голяма жега ей, не се диша, **** ги в санираните сгради, в стремежа си да намалят разхдите за отопление през зимата са превьрнали стаите в парници през лятото, чети сега за изпити 
|
| Пет Юни 16, 2006 4:45 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
че ти що четеш? изпити не се вземат с четене. дават се
не гледаш ли световното?
|
| Пет Юни 16, 2006 4:48 pm |
|
 |
|
HCL
|
не , но го чувам, голяма еуфория е, знамена, песни, чак сиренето в маркета е с футболна топка :Д
А за четенето, май се мотая нещо, но вече е време да се хващам по-сериозно. Не ги дават доброволно гадовете
EDIT: като отворихме дума за времето ... такова нещо не бях виждал, преди малко се изсипа порой, като пьрвите 3мин валеше град като из ведро, 18мм диаметьр  направо да не повярваш, като гледах как бягаха хората долу... сигурно е боляло. За колите не ми се мисли, сервизите ще имат доста работа.
Поне захладня 
|
| Пет Юни 16, 2006 4:54 pm |
|
 |
|
F-DR
Ранг: Новодошъл
|
 Re: Интересно от Интел
Всъюност съвременните MOS технологии са все още планарни.
Транзисторите са разположени планарно, в някои случаи могат да бъдат и вертикално, но техните ачествата са им ниски и се използват само в специални схемни решения.
_________________ You can't manage what you can't measure.
You can't measure what you can't define.
You can't define what you don't understand.
|
| Пет Юни 16, 2006 11:30 pm |
|
 |
|
the_real_maniac
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
 |  |  |  | HCL написа: не , но го чувам, голяма еуфория е, знамена, песни, чак сиренето в маркета е с футболна топка :Д А за четенето, май се мотая нещо, но вече е време да се хващам по-сериозно. Не ги дават доброволно гадовете  EDIT: като отворихме дума за времето ... такова нещо не бях виждал, преди малко се изсипа порой, като пьрвите 3мин валеше град като из ведро, 18мм диаметьр  направо да не повярваш, като гледах как бягаха хората долу... сигурно е боляло. За колите не ми се мисли, сервизите ще имат доста работа. Поне захладня  |  |  |  |  |
offtopic: Чу се по новините за градушката Ви
И сега щом захладня нямаш оправдание , ако не си прочел  ) /т.е преди можеше да кажеш "на такава жега и ..."
едит: въпреки че в европа сега не е голяма жега  Какво ни чака.
|
| Съб Юни 17, 2006 1:39 am |
|
 |
|
HCL
|
the_real_maniac Стига де, сутрин рано в тьч ме хвьрляш  новините ги гледах, счупени прозорци, керемиди, не споменаха за пострадали. Сега ме е яд, че не внимавах повече в час по География на времето, като разясняваха защо пада подобна градушка предимно през лятото.
EDIT: Сега сьобщиха по радиото, 6-ма ранени, щетите до момента ги оценяват на няколко милиона евро, а е имало град с големината на топка за тенис  да не ти пада такова нещо на главата.
А относно темата (понеже баси офтопика дето стана  ) преди година ако си спомняте казвах, че транзисторите слизат на нано-ниво, не вярваха някои... Вярно че за поене не стават, ама 
|
| Съб Юни 17, 2006 11:45 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|