Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Харесва ли ви новият (стар) президент? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Харесва ли ви новият (стар) президент?
Макар и да е безсмислена институция, все пак има някакво символично значение. :) Дайде да обсъждаме тук и да не пълним другите теми.

Пон Окт 23, 2006 10:49 am
Профил
Аватар

Мнение 
Определено не ми харесва. Има външен вид, но действията му са неразбираеми, поне за мен. Моето лично мнение е, че бат Бойко не трябваше да се отказва и сега нямаше да има втори тур. Всъщност за мен в момента почти няма значение кой ще е президент с оглед на бъдещите ми планове :D

Пон Окт 23, 2006 11:00 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
При липса на нещо по-добро и това става. Така или иначе той не пее първа цигулка, от него не зависи почти нищо. Най много да раздаде някой и друг орден на "заслужили" ама то цената на тия ордени така се срина, че все тая.

Важното е да си мълчи и да изглежда на ниво (както приказката за блондинката).

Пон Окт 23, 2006 11:06 am
Профил ICQ
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Мазен фес - мразя продажниците!

Пон Окт 23, 2006 11:15 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Тоя в момента е кръстника на мафията.
Или най-малкото му е фронтмена.
Нема спасение от тая пасмина

Пон Окт 23, 2006 11:41 am
Профил WWW
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
абе сега...харесва ми що да не ми харесва..
президент на страна е лицето на страната...
вземи си подреди снимките на кандидат-президентите и им виж физиономиите(сурите, мутрите и т.н)
аз също не прегръщам червената идея, ама за президент първанов има най-смислено лице!!!! некъв разум бляска зад очите...щото другите просто.... не можеш да ги гледаш 4 години...да са ти образа пред света

Пон Окт 23, 2006 2:29 pm
Профил
Аватар

Мнение 
А бе има един, дето ми изглежда по-интелигентен и авторитетен, ама той едва хване около 25% . . . . Един готин такъв, с побеляла коса, а бе, кефи ме!

Пон Окт 23, 2006 2:35 pm
Профил ICQ
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран
Аватар

Мнение 
bateAz написа:
А бе има един, дето ми изглежда по-интелигентен и авторитетен, ама той едва хване около 25% . . . . Един готин такъв, с побеляла коса, а бе, кефи ме!

Абе то хубаво изглежда по-интелигентен и авторитетен ама при тая разлика дето има в процентите е малко вероятно на балотажа да се промени нещо.

Пон Окт 23, 2006 3:25 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Първанов ми харесваше докато не създаде тази тройна коалиция. (НДСВ и БСП бяха достатъчни)
Вкара ДПС във власта за са ди си осигури подкрепата им за президенските избори.
Няма избран президент от 90-та година досега без подкрепата на етничаската партия. (факт)
То затова и тя съществува. Пазарлъка с нея е задължителен и в края на краищата успява да изкриви картината.
Би било много погрешен сигнал за бъдещите президенти ако Първанов бъде преизбран.
Особено пък с такъв резултат.

http://dnes.dir.bg/2006/10/23/news832187.html

Пон Окт 23, 2006 3:32 pm
Профил
Ранг: Новодошъл

Мнение 
Абе като че ли е най малкото зло от цялата останала пасмина дето се беше кандидатирала. Щели да свалят правителството. Как?
Единственния начин за президента е да изкара армията на улицата. Ама мислите ли че, на някой от тях му стиска да направи това?
Най смешни и жалки бяха двамата конституционни съдии. Или са най-наглите лъжци, или толкова познават конституцията за да не знаят, че президента няма никакви права да сваля правителството

Пон Окт 23, 2006 6:44 pm
Профил
Аватар

Мнение 
каква е ролята на президента - да обединява народа и да бъде президент на всички българи
това Първанов доказа че го прави най-добре от всички досегашни президенти
никога не съм симпатизирал на бсп, но признавам че Първанов се справя много по-добре от Стоянов който се тупаше в гърдите и казваше "аз съм седесар" ок това всеки го знаеше (както и сега всеки знае че първанов е социалист) но това просто дразнеше част от народа който не бе гласувал за него, другото нещо което му изигра лоша шега е че открито заставаше зад разколниците в църквата и това православната църква не му прости (а изглежда електората на бпц не е за подценяване изобщо)
и затова след много такива малки камъчета събрани накуп, Стоянов въпреки страхотната преднина според агенциите за проучване на мнението имаше уж 60% рейтинг а загуби от 3-тия в класирането ;)
наистина на тези избори нямаше никаква дясна алтернатива, на Стоянов не можеше да се заложи защото веднъж вече бе бит от Първанов, просто няма един авторитет в дясното пространство - дотам се стигна след меренето на кой му е по-голям ...електората между Костов, Стоянов, Софиянски и прочее. Тези формации са обречени ако не махнат всички стари муцуни и не пуснат нови и необременени хора начело, но се съмнявам че кучето само ще пусне кокала който е стиснало в уста ... :)

другият вариант е да се надяваме че като влезем в Европа финансирането на партиите от незаконни дейности ще секне и там ще останат наистина хора които искат да променят нещата а не хора които гонят далаверата, тогава ще стане като по границите, като сложиха компютри да мерят на кантара взеха да напускат че заплатата била само 300 лв (пита се защо са стояли досега на 300 лв)

Пон Окт 23, 2006 7:45 pm
Профил

Мнение 
Петър Стоянов като човек беше 100 пъти по-готин от Геогри Първанов. Държеше се свободно, а новия (стар) стой като матрьошка и само говори :) Нищо лично, но не ми харесва, а и е комунист :evil: (социалист уж се води).

Пон Окт 23, 2006 9:33 pm
Профил

Мнение 
"Бойко не трябваше да се отказва и сега нямаше да има втори тур"
Аз пак мисля, че бат Бойко е бита карта ...

Пон Окт 23, 2006 9:53 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Тцъ, не еее бита карта още :D

Вто Окт 24, 2006 8:14 am
Профил WWW

Мнение 
Бат Бойко се кри като мишка на предишните избори.
Не става за политик...
Поне аз мисля така де...

Вто Окт 24, 2006 8:43 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 59 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща