пък на маика ми и е паднало копчето за звука и ако знаете как викаааааааа еле ако настъпи някъв чип с краката нагоре....... абе жената е сложен човек.....ъъъ не-сложно нещо който не вярва да гледа Ал и Пеги Бънди там наистина е зле положението-на Ал кутията има само едно копче-sleep/shoes а на Пеги колко настроики има докато седне на дивана и гледа ''Опра'' мноу фешън тема
_________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
като минеш на BGA ще си размените ролите с майка ти - тя няма да пищи като настъпи чип, но ти ще надаваш такъв рев, че и ex-man ще го чуе
Чет Мар 23, 2006 5:01 pm
dumfree
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Пет Юли 01, 2005 10:46 pm Мнения: 229 Местоположение: Гложене/София
На мен ми е много интересно как майка ми и баща ми постоянно настъпват разни работи по пода на моята стая (и после следва военно положение), а на мен не помня от кога не ми се е случвало.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл