|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 1:35 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Н'бабане Гт'муан'га
Ранг: Форумен бог
|
 Производители?
Значи, питах го тоя въпрос в Линкедин вчера, но ще питам и тук ако някой знае.
Търся надежден и с прилични цени ОЕМ за малки електронни неща. Не само платки, а целия цикъл до запечатано в картонената си кутия и готово за пазара. Предполагам биха били някакви китайци, може и БГ фирма да е (ако има такива наистина).
Ако някой знае и може да препоръча нещо, особено пък ако е нещо проверено - голямо благодаря.
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пон Яну 05, 2026 1:27 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Re: Производители?
За малки обеми не мога да препоръчам. Работя с подобна фирма в САЩ но в момента с митата е голяма драма, дискутираме да наемем нещо в FTZ за асемблаж на малки неща но все още нямаме. В Мексико имах такива възможности но за момента не вземам поръчки защото има разни неясноти с фабриката. За БГ не мога да ти препоръчам никого. Има подобни фирми но ....има едни във Враца, имат и шприцове, правят и платки и кабели ...ромтеч 3С, не знам дали още работят. Правил съм кабелни форми при тях не са идеално зле, дребни, не сложни платки също могат да ти направят, за по-сложни неща не знам. Шприцовете им не са кой знае какво но детайлите които видях като цяло са ок. С китайци за малки бройки ще ти е трудно. Много зависи какво е изделието. Ако искаш пиши на лични, и ще видя дали с нещо можем да помогнем.
|
| Пон Яну 05, 2026 1:55 pm |
|
 |
|
velio
|
 Re: Производители?
Не съм сигурен че можем целия цикъл, ама прати някакво инфо, ще питам вождовете как стоят нещата. Иначе предлагаме EMS услуга, със сигурност насищане и тестване, като това включва и доставка на компоненти и платки. Сглобяването и опаковането е ръчен труд... вероятно могат да се обучат няколко "машинки" да го вършат. За цените не мога да кажа нищо.
|
| Сря Яну 14, 2026 7:34 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|