Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Spy Camera 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Spy Camera
От доста време ме гложди мисълта да се сдобия с нещо подобно, за да мога като ходя по учреждения да записвам "любезните" служители. Нещо като скрита камера. Гледам, че има доста евтини варианти ...

Някой мислил ли е по този въпрос и можете ли да ми препоръчате някакъв модел?

Гледам има доста варианти - в часовник, брошка, химикал и др. но не мога да преценя кой би бил най-удачен целите ми. Т.е. с кой вид би могло да се направи най-свястен запис. Може би нещо монтирано в шапка? Вероятно така най- естествено ще мога да насочвам камерата на където трябва ?

Предполагам че аудио и видео запис от 5-10 минути ще е предостатъчен ...

Сря Юни 26, 2013 1:56 pm
Профил

Мнение Re: Spy Camera
Явно си имал взимане даване с недоволна от живота служителка тия дни, щом те е напушило така?
Не съм ползвал такива джаджи, но като че химикалката е най-удобна, слагаш в джоба на ризата и всичко пред теб се записва. Ама и да го запишеш - какво ще го правиш? Оплакванията до арменския поп не са дали резултат до сега.

Edit: нещо такова имах предвид

Сря Юни 26, 2013 3:19 pm
Профил WWW
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

За тази цел аз използвам приложение на телефона си, включвам на запис, кръстосвам ръце и небрежно държа телефона насочен напред. До тук снимах едно ченге как му давам 10 кинта :)... щото бахти наглеците, мусят се на 10 вече. Та ако се заядат, да имам нещо срещу тях :)

Сря Юни 26, 2013 3:50 pm
Профил
Аватар

По ebay имаше всякакви варианти - в химикалка, в запалка.... и не бяха скъпи. Това беше преди година, сега трябва да са напреднали още повече.

Сря Юни 26, 2013 4:37 pm
Профил ICQ

Опасенията са ми, че камерата няма да "гледа" в правилната посока по време на записа. Варианта с камера в очила, или в шапка като че ли е най-"управляем".
Този с копчето на ризата или химикала също са интересни, но като че ли вероятността да не снимам в правилната посока е по-голяма ...

Нямам отговор за сега на въпроса какво ще правя записите. Поне ще мога да ги качвам в тубата, за да станат достояние на повече хора. Не знам. Законите ни са такива, че това не може да служи за доказателство пред съд. Е, поне със записите ще може да се "разлаят кучетата" ...

Вариантите с телефон, дистанционно за кола, часовник, запалка и др. като че ли са по-лесно разкриваеми. Все пак държиш нещо в ръцете си ...

Сря Юни 26, 2013 5:22 pm
Профил

Тия очила са боклук работа, като ги гледаш така, не ти ли се струват мнооого неестествени? От химикалка в джоба на ризата не виждам по-добро, стабилно закачено, няма какво да го закрива, гледа напред, почти като с копчето, но това "копче" е лесно забележимо със скромните си размери под ризата. Шапката не ми изглежда удачно, не че съм и видял такава де.

Сря Юни 26, 2013 5:43 pm
Профил WWW
Аватар

Емиле, ползвай грамофона, ето моето изобретение породено от питането ти днес :D :D :

Изрежи на джоба на ризата си дупчица, под която да попада обективът на грамофона ти
и си готов :D . Известен подбор на цвят на ризата може да се наложи, току виж
си почнал да носиш черно (с разни железа висящи тук и там) :D :D :D .

За да не мърда грамофонът в джоба и да може дупчицата да е малка, отвътре на джоба
едно велкро а на гърба на телефона - лепенка с велкро и си "in busyness" :D :D :D .

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Сря Юни 26, 2013 5:56 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]