|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 5:29 pm
| Автор |
Съобщение |
|
HCL
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
Погледнато така си прав найстина. Не съм поглеждал колко ми взимат като прехвърлям в долари от щатите, но мисля че наистина е към персентил. Ама да не бързат да приемат еврото, че като гледам Португалците как го отнесоха никак няма да ни хареса. I stand corrected 
|
| Чет Яну 24, 2019 5:30 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
Миро, тия 3 стинки май трябваше да се декларират? данъка върху тях (10%) не е отпаднал, удържа ти го банката автоматично. ама не знам дали не трябва някаква белеШка от тях към данъчната декларация, за авансово удържан доход при източника върху лихви.
не ги подценявай стинките. това оня мишок не-вдянков го измисли
ако се спазват законите -> всички сме за кауша. верно, никой не влиза за такива неща, но е удобно, ако някой реши че си му излязал на радара. дежурното 'пране на пари' не го броим, то е за 'добро утро'
|
| Чет Яну 24, 2019 5:37 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Междусрочната ваканция на учениците ще е... във вторник! Бамааим ублюдки, дето правят страхотни фокуси за да могат всеки месец да отпрашат до гръчко! Малко им задръстване!!!
|
| Пон Яну 28, 2019 6:08 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2768 Местоположение: София
|
|
| Чет Яну 31, 2019 2:33 am |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Чет Яну 31, 2019 2:23 pm |
|
 |
|
fred
|
Иновация, съчетание на кол център с МВР щат. Нас май само за такива неща ни търсят, убедиха се че образователната ни система кадри за производство не произвежда. То и самите образоващи се не са се затичали много към производството така че сме в пълна хармония.
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Чет Яну 31, 2019 2:28 pm |
|
 |
|
fred
|
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Пет Фев 01, 2019 7:58 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Току що по новините: В Скопие установили рекордни нива на фините прахови частици и веднага предприели крути мерки по ограничаване на движението, безплатни билети за градския транспорт и газифициране на жилищата. А в София освен че рИвът все още раздават въглищата като помощи. ПС: и 10ст да е билетчето пак ще ми пречи - като здравната каса. Друго си е да мога да се качвам и слизам от автобуса когато си пожелая.
|
| Пет Фев 01, 2019 8:17 pm |
|
 |
|
fred
|
ЖЕСТОКА верижна катастрофа на магистрала Струма. Повече от 20 коли буквално помляни на салата, гледката е страшна! За щастие само един загинал. И то човек който се е опитал да спре идващите коли сигнализирайки с фенерче, смазан от идващ камион. Причината е внезапно паднала мъгла с видимост под 5 метра, навлезлите в нея набиват спирачки и идващите след тях се удрят една в друга.
|
| Вто Фев 05, 2019 1:10 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Босфор TV новини: 
|
| Вто Фев 05, 2019 1:37 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Причината са малоумни шьофори, трябва да си идиот да спираш внезапно и то на магистрала в мъгла, толкова памет ли нямаш да помниш какво има пред теб и с каква скорост се е движели.. няма страшно, не са само нашите шофьори такива..
|
| Вто Фев 05, 2019 1:57 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
мдамм, тука щех да блъсна едно вехто бабе - понеже нали са много вярващи и карам си аз зад бабето - и нещо говора с жината - и изведнъж таз отпред спря и дръпна ръчната - а то защо в отсрещното платно минава катафалка и бабето почна да се кръсти... , същото е като минават покрай църкви спират, кръстат се и продължават... и те така
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Фев 05, 2019 2:11 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Като гледам снимката, най-отпред има 2 тира, единият от които вероятно е помлял човека, който се е опитвал да спре движението и поради това е спрял, образувайки тапата. Т.е - твърде е вероятно, причината за мелето да е бил именно загиналия.
|
| Вто Фев 05, 2019 2:15 pm |
|
 |
|
fred
|
Не е той. Гледах Нова сутринта тъкмо когато даваха репортажа от място, бяха първата телевизия там. Един от участниците каза "Внезапно гледам пред мен камион и кола, намалих и леко отзад го ударих. Отбих в аварийното но тези след мен започнаха да се блъскат една в друга и стана мазало." Явно този е първият но си е жив. Няма как загиналият да е предизвикал катастрофата, ако беше така колата му щеше да е смачкана и нямаше да може да излезе от нея. Явно е някой от последните, успял да намали и спре като е видял отпред кашата. И е излязъл да предупреди идващите и тогава идващият камион го смила. Били са двама, единият успява да скочи между мантинелите. А тировете са най-отзад, голям късмет е че са успели да спрат иначе ако се бях врязали с пълна скорост в мелето щяха да ометат всичко право в дерето. https://play.nova.bg/video/novinite-na- ... 2019-02-05
|
| Вто Фев 05, 2019 3:06 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
За съжаление, моите наблюдения са, че твърде малък (може би около и под 20)% от нашенските шофьори са подготвени за подобна аварийна ситуация. А съм бил свидетел на абсолютно глупави инциденти и предпоставки за такива в къде по-леки условия. Загиналият е направил голяма глупост. Ако беше включил аварийните или беше направил обратен завой и заемайки аварийната лента присветва къси-дълги, по-имаше шанс да сигнализира идващите, без риск за живота си. Жалко за пострадалите...
|
| Вто Фев 05, 2019 3:56 pm |
|
|