Отговори на тема  [ 8593 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 573  Следваща
Хумор 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Обяснение на окултното "gate equivalents"
http://www.fpgajournal.com/articles_200 ... _grand.htm

Цитат:
Both companies (Xilinx and Altera) still measure their fabric capacity in something like "equivalent LUT4s". This is accomplished by taking the number of LUT6 cells and multiplying by the largest number that marketing can convince engineering is plausible. In the case of Xilinx, that magic number is 1.6. (For Altera, it is 2.5, which leads us to the conclusion that Altera has tougher marketing people.)

Вто Мар 10, 2009 12:57 am
Профил WWW

Мнение 
Надпис в Макадонска кръчма

Прикачени файлове:
Mak_kry4ma.jpg
Mak_kry4ma.jpg [ 411.18 KiB | Прегледано 1716 пъти ]

Сря Мар 11, 2009 9:52 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Кой беше казал, че за японците сме били "варвари" :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=b0A9-oUoMug&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=YZ9tL8MOo08
http://www.youtube.com/watch?v=UO-A6ZU4Qkw

PS:Последните два линка ги приписват на Китай ама изглежда и те са от Япония.

Сря Мар 11, 2009 12:47 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение Да се ядат по-големи яйца било жестоко към кокошките
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1280307 :rolleyes:

Сря Мар 11, 2009 7:11 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Чет Мар 12, 2009 12:48 am
Профил WWW

Мнение 
Винаги съм се чудил от къде идват яйцата от "Щасливи кокошки".
Явно трябва да инвестират малко в софтуер за ощасливяване на кокошки: http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1280247

Чет Мар 12, 2009 3:48 am
Профил
Аватар

Мнение 
Смейте се вие, ама разлика във вкуса на яйцата определено има.

На тези от свободни кокошки, вкуса се приближава до селския от едно време, а жълтъка е жълт.

Клетъчните са безвкусни всъщност няма жълтък, а по тъмен белтък.

Установил съм го опитно.

Чет Мар 12, 2009 11:06 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Добро утро, ела да видиш тук какви храни, какво чудо е, генно инженерство навсякъде. Най ми е интересно как успяват да докарат повечето зеленчуци да имат вкус на тиква.

Чет Мар 12, 2009 2:39 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Ми с тия милиарди двуноги кво да има за ядене, то всичко вече е застрашен вид.
Не тикви, а и кратуни ще проядем :-).
Току се чудят какво да измислят, глобалното затопляне напоследък го изместиха
изцяло към полюсите (че няма кой да ги хване там), тия дни един по BBC се изцепи
как ще се газират океаните и ще измре всичко в тях (CO2 се разтваря във вода,
стават кисели и айде газирана вода вместо океан - това за газираната вода
е от мене, разбира се).
Че може и вярно да излезе, знае ли човек... :-) :-) .
А двуногите си се множат и реват за храна....

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Чет Мар 12, 2009 4:17 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Да бе братче, ама нали се сещаш, че точно в БГ проблема, че ядем лайна не идва от прекомерна заселеност с двукраки. А от това, че някой някъде е решил, че няма проблем да ядем лайна, щото са пройзведени по стандарт (уж).

Чет Мар 12, 2009 5:29 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
Да бе братче, ама нали се сещаш, че точно в БГ проблема, че ядем лайна не идва от прекомерна заселеност с двукраки. А от това, че някой някъде е решил, че няма проблем да ядем лайна, щото са пройзведени по стандарт (уж).

Ами нали искаме да сме като западняците, големи и просторни молове, асфалтирани селки улици, да пазарим с огромни колички и т.н. Ми няма как, трябва да се пести от съставките на храната. А селското стопанство без генно инженерство е лукс. Как ще продадеш кило вкусни червени домати с неправилни форми, след като на съседната маса има домати с перфектните генно инженерни форми по 2 кила за лев ? Освен това нормалните домати след 1 седмица се развалят, докато тия от съседната маса стоя по 2-3 месеца. Е, ся че имали вкус на тиква, ако сте чували има подправки, проверете в най-близкия мол какъв доматен сок се препоръчва да се използва за заливка на генните домати, така че да получите вкус различен :D

Чет Мар 12, 2009 6:44 pm
Профил WWW

Мнение 
¶ написа:
Цецо написа:

Ами нали искаме да сме като западняците, големи и просторни молове, асфалтирани селки улици, да пазарим с огромни колички и т.н. Ми няма как, трябва да се пести от съставките на храната. А селското стопанство без генно инженерство е лукс. Как ще продадеш кило вкусни червени домати с неправилни форми, след като на съседната маса има домати с перфектните генно инженерни форми по 2 кила за лев ? Освен това нормалните домати след 1 седмица се развалят, докато тия от съседната маса стоя по 2-3 месеца. Е, ся че имали вкус на тиква, ако сте чували има подправки, проверете в най-близкия мол какъв доматен сок се препоръчва да се използва за заливка на генните домати, така че да получите вкус различен :D

Ами да ти кажа тук не е никак по различно вече, даже си мисля че там намирах доста по вкусни домати и краставици.

Чет Мар 12, 2009 8:26 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
Прибира се мъж от командировка и гледа много обувки в коридора... Поглежда в хола - 5-6 голи мъже се излегнали по дивана, кой пие биричка, кой гледа телевизия, кой си лафи... Отива в кухнята, гледа и там още 7-8 човека, кой хапва, 4 на каре белот, другите зяпат и пийват... В банята същото, 4-ма в джакузито, 3-ма под душа... Изведнъж се дочуват стонове от спалнята. Нахлува там и опулен гледа как 4-5 мъжа са се накачулили върху жена му и кой където могъл нали... Горкия със сетни сили попитал:
- Жена, какво става тука бе?!?!
А тя, едвам едвам избутала единия лекичко и вика:
- Бе мани, днес е някаква лудница...

Пет Мар 13, 2009 10:40 am
Профил
Аватар

Мнение 
ToHu написа:
Ами да ти кажа тук не е никак по различно вече, даже си мисля че там намирах доста по вкусни домати и краставици.

Късметлия си бил тогава, защото в района преобладават боклуците. Спомням си учудването на сестра ми когато преди време на гости й бяха отишли нейните кумове, които доста години живеят в Торонто, техните деца истински се дивели и чудели как е възможно храната в България да е толкоз вкусна, а тази в Канада с вкус на гьон, въпреки че на външен вид канадската изглеждала къде къде по-добре. Да кажеш, че са големи хора и имат вече предразсъдъци, ама те никога не са стъпвали преди това в България, надали са и чували за генно модифицирани храни, но пък чудесно са направили разликата. Ако си възрастен и свикнеш да ядеш гьон, после като ти дадат човешка храна започва да ти се бунтува стомаха. Ще дойде време, в което ще си мечтаем за обувките на Чарли Чаплин :lol:

Пет Мар 13, 2009 1:28 pm
Профил WWW

Мнение 
Цецо написа:
Смейте се вие, ама разлика във вкуса на яйцата определено има.

На тези от свободни кокошки, вкуса се приближава до селския от едно време, а жълтъка е жълт.

Клетъчните са безвкусни всъщност няма жълтък, а по тъмен белтък.

Установил съм го опитно.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lutein#As_a_pigment
Бог да благослови химиците които "ощасливяват" кокошките.

Пет Мар 13, 2009 11:07 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8593 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 573  Следваща