Отговори на тема  [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 613, 614, 615, 616, 617, 618, 619 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
А бе тук не трябваше ли да се публикуват новини от страната?!
Или поне вторият акъл след новините.
То всеки ден по 2-3 ъпсурта в Абсурдистан, направо не мога да ги запомня, и те явно на това разчитат.

Този път протестите ги яхнаха твърде бързо и професионално, направо както вещица метла, и вече са в минало време и без резултат.

Онзи ден раздуха как няк'ва показала фалшива бележка, че на отсъстващите депутати уж им се спирало от заплатата и после няк'в се разпени: "Работата на депутата не е да стои в пленарната зала и да натиска копчета!". Да бе, работата на диригента също не е да стои в концертната зала и да маха с пръчка.

Вчера по повод плоския данък една маца се изказа, че някои депутати са декларирали над 50М годишен доход и върлият ѝ опонент си замълча. А откъде са, а пък недекларираните?

Днес пак се заядоха с магарешки: как, от къде, в името на какво поддържа толкова ниски цени и що прай дъмпинг?! Мии колкото земи да е имал дядо му те отдавна да са издухани, значи печалба има. Пък ако е наркотрафикант - да го докажат и да го вкарат в затвора.
Днес си заредих на 1.89лв - къде са 2.49лв?! Твърде скъпо (и неефикасно) купуване на гласове.

За последните риформи в здравната и социалната система не ми се подхваща, щото е огромна тема и не съм спец а потърпевш, и всичко е в полза на корупцията и използвачите като братята роми да речем. Последното са ми го казвали под сурдинка "длъжностните лица" и как всъщност става номера.

А за бай Мангал що се пущат само махленски клюки, а не простата истина как Афропа отпуска суми да го асоциираме, тези пари изтекоха в къртичини, но господата за да отчетат дейност префасонираха и продължават да префасонират цялата социална система.

Нема такава държава!

Пет Ное 30, 2018 9:07 pm
Профил

dan написа:
gicho написа:
...немци не им пука, понеже им го броят към работното време от 7 часа и половина, че и разходи за пътуването плащат...

Това пък кой ти го каза :)

За времето ако питаш - колега от шнайдер, след като го попитах не му ли тежи да пътва толкова. Аз дадох почти 200 евра за такси от летището по същия маршрут, а той го минава сутрин и вечер. Сега, не знам дали е фирмена политика на шнайдер, все пак човека си беше инженер от прилично високо ниво. Но от останалите на същата софра не се учудиха на това.
А разходите ги плащаха поне преди 10-тина години, дали беше процент, дали имаше лимит на сума или пробег. Но ги компенсират за това.

Съб Дек 01, 2018 10:20 pm
Профил
Аватар

Мнение Сега и веднага
По БТВ върви многорекламираната "Лили Рибката" - нещо като "Дунав мост" ама за деца. Аман!

Нед Дек 02, 2018 4:36 pm
Профил
Аватар

Бре, бонго ... на кой му пука за бг и телевизиите там...

Нед Дек 02, 2018 5:38 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: Сега и веднага
bongo_x2 написа:
По БТВ върви многорекламираната "Лили Рибката" - нещо като "Дунав мост" ама за деца. Аман!

Имам добра новина за теб. Относително ново изобретение е, и още не е много масово. Въпреки това, ако се постараеш, инвестираш някакви средства и време за да се научиш на новостите, ще имаш възможност да се възползваш от неговите благини.
Та, от известно време са пуснали нов вид телевизори - с бутон за изключване, друг такъв за премахване на звука и няколко за смяна на канала.
Граби докато не са свършили!

Нед Дек 02, 2018 10:29 pm
Профил
Аватар

А бе тъкмо бях натирил малкия да гледа детски филм и то БЪЛГАРСКИ! Добре, че той не се разбърза и сварих да му кажа да не си дава зор.
Това че вие правите изключение е нищо, щото българинът масово се дзвери в екрана, пък малей к'ва помия се лее от него. Дори и аз го слушам щото ме мързи да си туря радио, не че то е алтернатива.

Нед Дек 02, 2018 11:21 pm
Профил

И тубата тук е зле, не стига че не ми работи екстрада без реклами, ами са и двойно повече.

Пон Дек 03, 2018 2:30 am
Профил
Аватар

Пробвай това или подобно лекарство:

> Adblock Plus
> Introducing Adblock Plus

Пон Дек 03, 2018 6:29 am
Профил
Аватар

Мнение Re: Сега и веднага
itso.t написа:
bongo_x2 написа:

Имам добра новина за теб. Относително ново изобретение е, и още не е много масово. Въпреки това, ако се постараеш, инвестираш някакви средства и време за да се научиш на новостите, ще имаш възможност да се възползваш от неговите благини.
Та, от известно време са пуснали нов вид телевизори - с бутон за изключване, друг такъв за премахване на звука и няколко за смяна на канала.
Граби докато не са свършили!

Мм, бъркаш се. Напоследък все по-малко бутони има по телевизорите.... Факт!

Пон Дек 03, 2018 1:15 pm
Профил
Аватар

КОЙ ми боядиса коня зелен?
https://www.dnevnik.bg/zelen/2018/12/03 ... fiia_shte/

да, навън е гадно - мъгла, която мирише.
ама от как се помня, по това време на годината винаги е било така. като бях малък, мама ми казваше, че е от кремиковци. него, обаче, го нарязаха на скрап отдавна, а ситуацията не може да се каже, че се е променила. сега виновни са колите, после кюмюра и индианците :-k после ще са пушачите и накрая производителите на фасул.

непрекъснато се дават линкове към любителската мрежа за мерене на нещо, използваща оня китайски датчик за уж ФПЧ.
за мен е съвсем очевидно, че тоя датчик в момента ще показва датите от миналата година на луната. ама хората се юркат.

метеорологията я закриха.
метрологията и тя не е цъфнала.
дори панталейката глътна плувката.
и както един колега забеляза, чудно защо метеорологията не се занимава с изучаването на метеоритите...
обаче си имаме зелен билет за адския транспорт по селата.

Вто Дек 04, 2018 9:11 am
Профил
Аватар

Дедо, пак си станал с главата надолу :) Какво ти пречи сега билетчето? Пии едно кафе да минеш на следващото ниво.

Вто Дек 04, 2018 10:09 am
Профил ICQ

И от де тия толкова коли за да се превиши нивото 7 пъти...снощи се прибрах около 4, мъгла не се види на 5 метра, ама ме щото съм сляп. Около захарна фабрика определено миришеше на кюмюр, в центъра вече не обърнах внимание.

Вто Дек 04, 2018 11:13 am
Профил
Аватар

Е то е ясно, че е свързано с климатичните условия. Въпроса е, че нищо не се прави и за това дето може да се влияе... Призоваваме, призоваваме... Ганьо да го призоваваш на тема съвест е меко казано смешна кауза.

Вто Дек 04, 2018 1:05 pm
Профил ICQ

Само това намаление да не докара накрая повече коли ... Ганьо като се замисли и стигне до извода, че то утре ще е рай за каране - щом всички други ще се яхнат на градския транспорт значи той ще може да вилнее с колата на воля ...

Вто Дек 04, 2018 1:09 pm
Профил
Аватар

Никаква разлика няма. Цената на билета е само един от поводите да се возят на колите. Ако не е това, ще е неудобен транспорта, ще мирише на пот, ще.... абе причини се намират. Просто в БГ си е евтиния да притежаваш и караш кола.

Вто Дек 04, 2018 1:52 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 613, 614, 615, 616, 617, 618, 619 ... 1080  Следваща